Evet arkadaşlar benim bir derdim var-İzmir Çiğli

Ya çoban dediğimiz insan kendisine emanet edilen hayvanları dakika başı saymaz mı? Say be sen de illa ismiyle bilmene gerek mi var sanki:( yazıklar olsun bu düzene sebep olanlara.. Şoföründen hostesine ogretmenine mudurune kadar herkes hatali!!!

Aslına bakarsanız bir çok suçlu var bu olayda. Benim oğlum daha küçük kreş deneyimimiz olmadı. Gün boyu aileler kreşi arayıp çocukları ile görüşemiyorlar mı? Çocuğun yokluğu nasıl farkedilmez aklım almıyor.

Hayır tabiki de bu mümkün değil tüm gün boyunca çocuğunuzu bir saatte arayıp hadi ben oğlum/kızımla konuşcam denemez ne yazık ki buna kimse müsade etmez etmemeli de çünkü çocuğun düzenini bozar.. Ama öğretmeniyle konuşabilirsiniz.

ben devletinkilere de gittim bana daha guvenilir geliyor

Maalesef devlet okullarında olan seçenekler maalesef çalışan annelere pek uygun düşmüyor. Çünkü çoğu okul ya tam gün yada öğleden sonra 3-4 e kadar :(

Kreşin okul müdürü için de gözaltı kararının verildiğini bildiren savcılık, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan 15 Ağustos 2017 tarihinde Alperen Sakin isimli üç yaşındaki çocuğun kreş servis aracında unutulması sonucu meydana geldiği iletilen ölümü olayına ilişkin, Cumhuriyet Başsavcılığımızca başlatılan soruşturmada ölen çocuğun otopsi işleminin yapıldığı, kamera kayıtları dahil bütün delillere el konulduğu, olayda ağır ihmali bulunduğu tespit edilen servis şoförü (aynı zamanda kreş sahibinin eşi) gözaltına alınarak savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandığı, araç içinde çocuklardan sorumlu ablanın celp edilerek nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildiği, bahse konu kreşin müdürü için de gözaltı talimatı verildiği, soruşturmaya devam olunduğu kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunulur."

Servis soforunun ne gibi bi ozelligi var yasi tutuyo mu ne gibi bisey tam okumadim..ama servislerin cocuklari nasil alip nasil okula teslim ettigini ben biliyorum. Bu yuzden garipsemedim, bakin masum demiyorum. Ama bir ogretmen oyle degil.. cocuklarla birebir diyalogu olan kisi.. suclu ararsan hepsi ayni b.kun laciverti.. olan cocuga ve ailesine oldu..
Soforden bahsetmiyorum. Gorevli abladan bahsediyorum.
Ve tek gorevi cocuklarin guvenligini saglamak.

Soforden bahsetmiyorum. Gorevli abladan bahsediyorum.
Ve tek gorevi cocuklarin guvenligini saglamak.

17 yaşındaki çocuğa çocukları emanet etmişler.. çocuklardan birinin çişi gelmiş bu kız onu tuvalete yetiştirmeye gitmiş şoföre demiş çocukları sen indirirmisin diye..
bilmem doğru bilmem yalan kızın ifadesi bu..

17 yaşındaki çocuğa çocukları emanet etmişler.. çocuklardan birinin çişi gelmiş bu kız onu tuvalete yetiştirmeye gitmiş şoföre demiş çocukları sen indirirmisin diye..

Doğru yada yalan onun işi servisse çocuğu tuvaletten alınca gidip o servise bakacaktı bahanesi olmaz bunun servis kontrolü yapmak 1 dk sürmez sonuçta

devlet okullarının servis hostesleri profesyonel..
bu tarz kreşlerdekiler hep ya şoförün karısı akrabası vs..

Zaten 20 yas siniri var kanunda.
Ve ben bu ifadenin dogru oldugunu sanmiyorum. Herkes bir sekilde yirtma derdinde

Bu sebepten dolayı ucuzundan bir araba da bana aldı eşim. Çocukları kendim götürüp getiriyorum.

Yazık vallahi. Çok üzüldüm. :(

Cocugun emniyet kemeri takiliymis ve gozleri acik gitmis, oyle soyluyordu aglayan kadin ogretmen miydi neydi
Cam yok ki disardan gorunsun
Yavrucugun agla agla sesi gitmistir
Ve bu cocuk 2. koltuktaymis nasil gorunmez
Sabahtan beri aklimda sinirlerim bozuk bu kadar mi ihmalkarsiniz yaa
Umarim cezalarini cekerler soforunden ogretmenine

Back
X