Evet arkadaşlar benim bir derdim var-İzmir Çiğli

bizim kreş de aynı. 3 gün götürmesem nerdesiniz siz neden gelmediniz demez.
doğunun şartlarında çalışan anne olarak mecbur kaldım vermeye.
Ama bu yaşanan olaydan çok etkilendim çok üzüldüm. kendi çocuklarımı düşündüm. Canının parçasını emanet etmişsin..
anne çocuğunu gün içinde aramıyormu acaba? gün içinde 2 3 kere arayın kızlar. kamera yoksa telefona cevap vermek zorundalar..

delirdim delirdim... Olmaz olsun böyle eğitim olmaz olsun sorumsuzlukları yetti artık kime nasıl güvencez artık ben anlamıyorum Allahım ailesine sabır versin melek oldu yavrum :(

O gormemis olabilir o kadar cocuk bi tanesi gozden kacmis demekki( kaldiki bu da cok normal degil) ama ne dersen de ogretmen ilk kisidir burda cocugun gelip gelmedigini kontrol etmesi gereken! Neden ogretmeni aklamaya calisiyosunki?

Fevri oldugumu nerden cikariyosun? Oyle olsa senin gibi kisisel olarak saldirida bulunurdum - ki gayet ontopic ilerliyorum postlarimda (;
Ogretmeni aklamak degil de, o gormemis olabilir diye bir aciklama olmamali. Gormediyse de elinde listesi olmasi oradan yoklama yapmasi lazim.
Burada birinci sorumluluk gorevlide.
Ikinci ise cocugun sinifa gelmedigini bildirmeyen ogretmende. Ogretmen annesinin gondermedigini bile dusunebilir neticede o teslim aldiktan sonra kaybolsa soylediginde haklisin ama burada en buyuk cezayi almasi gereken kisi servis gorevlisi ve 18 yasinda birini ise alan kisi. Kanunda 20 yas siniri varken. Ogretmen de tabii suclu. Bir de delilleri karartan yonetim var ki. Kimi tutsan elinde kaliyor.

Ogretmeni aklamak degil de, o gormemis olabilir diye bir aciklama olmamali. Gormediyse de elinde listesi olmasi oradan yoklama yapmasi lazim.
Burada birinci sorumluluk gorevlide.
Ikinci ise cocugun sinifa gelmedigini bildirmeyen ogretmende. Ogretmen annesinin gondermedigini bile dusunebilir neticede o teslim aldiktan sonra kaybolsa soylediginde haklisin ama burada en buyuk cezayi almasi gereken kisi servis gorevlisi ve 18 yasinda birini ise alan kisi. Kanunda 20 yas siniri varken. Ogretmen de tabii suclu. Bir de delilleri karartan yonetim var ki. Kimi tutsan elinde kaliyor.

Servis soforunun ne gibi bi ozelligi var yasi tutuyo mu ne gibi bisey tam okumadim..ama servislerin cocuklari nasil alip nasil okula teslim ettigini ben biliyorum. Bu yuzden garipsemedim, bakin masum demiyorum. Ama bir ogretmen oyle degil.. cocuklarla birebir diyalogu olan kisi.. suclu ararsan hepsi ayni b.kun laciverti.. olan cocuga ve ailesine oldu..

Ya o bebek nasıl can verdi düşünmekten kafayı yiyeceğim. Yavrum uyandı mı ağladı mı bağırdı mı... Bunun hesabını nasıl ödeyebilirler ki? Minicik bir can gitti.

Aslına bakarsanız bir çok suçlu var bu olayda. Benim oğlum daha küçük kreş deneyimimiz olmadı. Gün boyu aileler kreşi arayıp çocukları ile görüşemiyorlar mı? Çocuğun yokluğu nasıl farkedilmez aklım almıyor.

az önce tv'de ailesi vardı,annesine sakinleştirici vermişler,kadıncağız gülerek anlatıyor sabah uyuyordu öpmedim uyanmasın diye;akşam gelince öperim dedim ,öpemedim diyor...dün gece 12 de çocuğumuzun yanına gittik diyor,resmen şokta,rabbim sabır versin...bi tane daha çocuğu geçmişte yine unutmuşlar serviste o şanslıymış ki hemen çıkarmışlar,çocuğu olan herkese Allah sabır versin bu şartlar altında kime güvenicez ki

az önce tv'de ailesi vardı,annesine sakinleştirici vermişler,kadıncağız gülerek anlatıyor sabah uyuyordu öpmedim uyanmasın diye;akşam gelince öperim dedim ,öpemedim diyor...dün gece 12 de çocuğumuzun yanına gittik diyor,resmen şokta,rabbim sabır versin...bi tane daha çocuğu geçmişte yine unutmuşlar serviste o şanslıymış ki hemen çıkarmışlar,çocuğu olan herkese Allah sabır versin bu şartlar altında kime güvenicez ki
Ohff ya yazdiklarin icimi dagladi nasil bi acidir bu..

Ohff ya yazdiklarin icimi dagladi nasil bi acidir bu..

sabah izlediğimden beri kendime gelemiyorum durup durup pat diye aklıma geliyor,sayfalarına baktım facete,normalde dikatini çekmeyen ayrıntılar gözüne batıyor insanın artık;mesela bi etkinlik koymuşlar "suda boncuk bulma" 3 yaşında bebekler suyun içinde boncuk buluyorlar ya ağzına atıverse orada 20den fazla çocuk var etrafta farketmeden atıverse ağzına;sonra tiyatroya götürmüşler çocukları,resimde servisten 40 45 çocuk iniyor dikkatli bi veli sormuş helal öyle insanlara"bu çocukların hepsi mi bu servile gitti yoksa " diyor pişkince "yook olur mu iki taneydi serviss "diyorlar ,banane dememek lazım böyle rahatsız edici şeyler oldu mu dile getirmek lazım korkmadan,belki o servis konusunda o adam biraz daha üstelese cidden daha doğru düzgün servis kullanılacaktı ve bunlar olmayacaktı

sabah izlediğimden beri kendime gelemiyorum durup durup pat diye aklıma geliyor,sayfalarına baktım facete,normalde dikatini çekmeyen ayrıntılar gözüne batıyor insanın artık;mesela bi etkinlik koymuşlar "suda boncuk bulma" 3 yaşında bebekler suyun içinde boncuk buluyorlar ya ağzına atıverse orada 20den fazla çocuk var etrafta farketmeden atıverse ağzına;sonra tiyatroya götürmüşler çocukları,resimde servisten 40 45 çocuk iniyor dikkatli bi veli sormuş helal öyle insanlara"bu çocukların hepsi mi bu servile gitti yoksa " diyor pişkince "yook olur mu iki taneydi serviss "diyorlar ,banane dememek lazım böyle rahatsız edici şeyler oldu mu dile getirmek lazım korkmadan,belki o servis konusunda o adam biraz daha üstelese cidden daha doğru düzgün servis kullanılacaktı ve bunlar olmayacaktı
Aynen 3 yasindaki cocuklarin elinde boncuk ne yaa? Butun kres kapatilmali

Aynen 3 yasindaki cocuklarin elinde boncuk ne yaa? Butun kres kapatilmali

kapatılmış çok şükür,ama insanlarda vicdan olmadıktan sonra ne denetleme işe yarar ne gidip sürekli okulu kontrol etmeniz işe yarar...rabbim vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hepimizi,önceden çalışan bi kadın diyor ki "veliler geldiği zaman öğrencilere daha yakın davranırdık,oyun odası diye bir yer varmış gibi gösterip veliler gittiği an kapatırdık o odayı ,denetleme olacağı zaman bi gün önceden bilirdik ona göre düzenlerdik her şeyi" ...yani paradan önce çcoukları sevicek böyle yerler açan insanlar,yoksa açmıycaksın kardeşim sevgi şefkat istemeyen bi işletme aç kafe aç,market aç ama böyle bi yer açma

Bana kresin adini buradan ya da ozelden yazar misinz ben de merak ettim

ailelere de cok is dusuyor cocugun resmi kaydi yokmus aile niye tepki gostermedi niye goz yumdu servis nasil servis diye niye sorgulanmiyor

öyle bi etki altına almışlar ki insanları güvenlerini öylesine kazanmışlar ki babası"o okul sahibi kadın ın çok iyi bir insan olduğuna inanmıştım ,kırmızı halılarla karşıladılar bizi" diyor,yani o an ağızdan girip burundan çıkıp kendilerini okullarını mükemmel gösteryiorlar aile o saatten sonra onların her şeyine tamam demek zorunda kalıyor;annesi dedi ki hatta bu olaydan bi hafta önce doblo tarzi bi araçla gelip bu bebeciği arka tarafta çocukların yanına koymuşlar,annesi ititraz etmiş böyle olur mu diye" sadece bu haftalık çocuk az diye böyle yapıyoruz "demişler

Dün haberlerde gördüm..Icim gitti Alperen'e:cry:
Ülke kalifiyesiz işveren ve işçilerle dolu :işsiz:

Back
X