Evet beklediğim kv gitme konusu açıldı

Bende böyle düşünüyorum .Çünkü ailecek özür dilemeyi bilmeyen ,hep biz hakliyiz kafasında insanlar .Herhalde hayatları boyunca sadece benden özür dilemislerdir o da haklı olduğumu düşündükleri için değil ,tek oğullarını kaybetme korkusu ...
Şimdi ee biz kendimizden odun verdik ama yine olmuyor oluyo durum .
Bakın bende uzamtma taraftarı değilim affetmem o ayrı ama başka şehirlerde oldugumuz için günübirlik gidip gelinmiyor illa görüşcez ama şuan eşim dese ki hadi gel birlikte gidelim su olayı bir çözelim kavgaysa kavga,konusulmaksa konuşma .Giderim .Ama tek basima bana diretmeye çalışmasına uyuz oluyorum birde gün begenmiyo

İşte onlara zafer kazandirmadan ben mi bosansam diyorum tövbe yarabbim :)
Eşinize beni onlarla kavga etmem için mi tek başıma gönderiyorsun onların yanına deyin
Yada geçen sefer alamadıkları hırslarını iyice alsınlar diye mi deyin

Sen yokken benim o evde hiç işim olmaz şimdi sana kalk benim ailemin yanına git desem yapmazson boşuna birbirimizi yormayalım de

Ya işte evet bu düşünce beni durduruyor zaten .Yani sanki tel elimde bekliyomusum da ağ özür dilediniz hemen kosayim geleyim dermiş gibi .Bilmiyorum gururum önüme geçiyor işte .
Valla dedim ki dün bir zarf atayım eşime aali veya Çarşamba çıkayım gideyim pazar sabah uçak var onunla da dönerim.(Orada cevrem çok evde yatmadan yatmaya girerim ) adam aa gidecskmisun teşekkür ederim filan demesi lazimken,ee ne öyle kaçar gibi dönüyorsun acelen ne dedi ?ondan sonra ağzıma geleni saydım bende kapattı çünkü diyecek tek bir kelimesi yok .
Yani gitnesem zaten sorun yaşayacağım ,gidersem de ay az kaldn diye sorun yaşayacağım anlaşıldı .

Ben de o nu diyorum siz zaten onların gözünde çok kötüsünüz. Gitseniz de gitmeseniz de. Bari gitmeyin de en azından onların istedikleri olmasın.

Ya işte evet bu düşünce beni durduruyor zaten .Yani sanki tel elimde bekliyomusum da ağ özür dilediniz hemen kosayim geleyim dermiş gibi .Bilmiyorum gururum önüme geçiyor işte .
Valla dedim ki dün bir zarf atayım eşime aali veya Çarşamba çıkayım gideyim pazar sabah uçak var onunla da dönerim.(Orada cevrem çok evde yatmadan yatmaya girerim ) adam aa gidecskmisun teşekkür ederim filan demesi lazimken,ee ne öyle kaçar gibi dönüyorsun acelen ne dedi ?ondan sonra ağzıma geleni saydım bende kapattı çünkü diyecek tek bir kelimesi yok .
Yani gitnesem zaten sorun yaşayacağım ,gidersem de ay az kaldn diye sorun yaşayacağım anlaşıldı .
Evet her şekil sorun yaşayacaksınız bari gitmeyin sorun yaşayın

Eşinize beni onlarla kavga etmem için mi tek başıma gönderiyorsun onların yanına deyin
Yada geçen sefer alamadıkları hırslarını iyice alsınlar diye mi deyin

Sen yokken benim o evde hiç işim olmaz şimdi sana kalk benim ailemin yanına git desem yapmazson boşuna birbirimizi yormayalım de
O zaman da diyoki tek bir kelime bile edemezler ,en ufak bir bakışları bile olsa bidaha asla cenazeme bile gelemexker bunu çok iyi biliyorlar bik bik bik .ama tekrar konuşacağım bunu
Eğer benim gelememe durumum olsa ve oğlumla İzmir'e gelse Bursa'ya uğrardı o o yüzden ona direk giderdim diyor ve gider ama 2-3 günle de yetinmiyor arkadaş sanki çok huzurlu bir yer ya

O zaman da diyoki tek bir kelime bile edemezler ,en ufak bir bakışları bile olsa bidaha asla cenazeme bile gelemexker bunu çok iyi biliyorlar bik bik bik .ama tekrar konuşacağım bunu
Eğer benim gelememe durumum olsa ve oğlumla İzmir'e gelse Bursa'ya uğrardı o o yüzden ona direk giderdim diyor ve gider ama 2-3 günle de yetinmiyor arkadaş sanki çok huzurlu bir yer ya
Sizin o insanlarla oğulları olmasa tek ortak paydanız yok
Normal ilişkileri olan ailelerdr bile kaynanaya gidilmesi sorun oluyorken siz niye yeni kavga ettiğiniz ailenin yanına üstelik tek başınıza gidesiniz
Keşke size gelmek istediğinde önünü kesseydiniz ilk başta

Evet her şekil sorun yaşayacaksınız bari gitmeyin sorun yaşayın
Valla eşim zaten öyle 3-5 gün hesabı yapacaksa olmaz çünkü bunun devamı eee ne yaptılar ki ye doner gibi geliyor

Ya şu aileler neden geline_ damada düşman muamelesi yapar ne olurfu kendi isteğimle ziyarete gitseydim bu konuları acmasaydim

Sizin o insanlarla oğulları olmasa tek ortak paydanız yok
Normal ilişkileri olan ailelerdr bile kaynanaya gidilmesi sorun oluyorken siz niye yeni kavga ettiğiniz ailenin yanına üstelik tek başınıza gidesiniz
Keşke size gelmek istediğinde önünü kesseydiniz ilk başta
Biz Batman'a tayin olduk yeğenine bilet aldiro gelmiş havaalanında babasına aratturnis eşim 1 ay telefonuna bile çıkmadı .Sonra beni aradı havaalanina gelmis ne yapayım diye işte orda dedim ki saçmalama oraya kadar geldiyse git al diye biz geldikten 3 gün sonraya da eşim bilet almış gitti .Yani oraya kadar annem gelse ne yaparsa yapsın ben havaalanında bırakamam ne bileyim sorsalar ben vicdansizim da işte

Ne için bosanıyorsunuz tam anlamadım
Kvniz arayıp kandilinizi kutladı diye mi ?

Son olarak bir şey yazayım burada çok eski bir konu vardı
Kadın eşinin ailesiyle görüşmüyordu çok kötü şeyler yaşatmışlardı eşi sürekli baskı yapıyordu kararsızdı böyle
Tüm forum git eşinin ailesidir torunlarını görmek hakları yazdı
Benle bir iki kişi sadece görüşme dedi sadece geçen konu açmıştı pişman olduğunu söyledi benim ailemden bile çok görüşüyoruz karışmalara başladılar eşim benim aileme zar zor geliyor ama ben sürekli onlarlayım
Kendime ve aileme ihanet ediyorum gibi hissediyorum demişti

Ne için bosanıyorsunuz tam anlamadım
Kvniz arayıp kandilinizi kutladı diye mi ?
Yok tabiki değil :) yazdım ama görmemiş olabilirsiniz tekrar kısaca yazayım .Eşimin ailesiyle ciddi bir sorun yaşadık ve ateşi fiyilleyen kv nin bayılma numarası yapması oldu .Görünce ailrme falan mesaj atmis ,benim için surtuk dedi eşime onlar birbirine girdi .Küçüğü evlat acısı yasaysysyim diye beddua etti.filsn şimdi özür dilediler .Ben ailemin yanındayım 2 aydır artık döneceğim eşim israrls birkaç gün onlara gitmemi istiyor .Orada başka akrabaları ve arkadaslarimda var yani vakit geçireceğim başka kişiler var .Onlari da bahane ediyor sıkılırsan gidersin diye ve biz batmandayiz şuan bursadayim onlar İzmir'de yani günlük dönebileceğini bir mesafe değil .Ve tek gideceğim çünkü eşim izin alamıyor şuan .Bende özür dilerse bile güvenmiyorum onlara bir sorun çıkarsa eşim de şahit olsun bu duruma istiyorum .En son da ağzını aramak için Çarşamba gideyim pazar sabah uçak var onunla da döneyim diye düşünüyorum dedim Bana neden kaçar gibi gidiyorsun dedi .Sonra bende ipler koptu .Annesinin dırdır ettigini ve eşimin bu yüzden gitmem konusunda direttiginj düşünüyorum .Ve durum boyleyse ,gitmem durumunda bak oğlum benim lsfimla ayağıma getirtti diye dusunebilecek kişiler sonra hadlerini asma hakkını kendilerinde tekrar görürler diye düşünüyorum .Dediğim gibi belki yanlış düşünüyorum bilemem .

Son olarak bir şey yazayım burada çok eski bir konu vardı
Kadın eşinin ailesiyle görüşmüyordu çok kötü şeyler yaşatmışlardı eşi sürekli baskı yapıyordu kararsızdı böyle
Tüm forum git eşinin ailesidir torunlarını görmek hakları yazdı
Benle bir iki kişi sadece görüşme dedi sadece geçen konu açmıştı pişman olduğunu söyledi benim ailemden bile çok görüşüyoruz karışmalara başladılar eşim benim aileme zar zor geliyor ama ben sürekli onlarlayım
Kendime ve aileme ihanet ediyorum gibi hissediyorum demişti
Ya biliyo musun inan derdim kopukluk olması değil,illaki bir şekilde görüşülecek az bile olsa .Ama benim derdim eşimle gidip donmek .Bu sorunlar yasanmasa, giderdim tek başıma yada oturulur karşılıklı yuzlesilir oyke veya böyle sorun konuşulur ,tartışılır vs o zaman bu yıl bı gideyim insanlık bende kalsın diyeyim .Ama o ortam olmadı .Kardeşleriyle hiç yüzyüze gelmedik ve doğal olarak o konular açılacak ve ben eşim olmadığı sürece konuşmayacağım .Yada eşimi yıldırmak için her dk görüntülü filan arayıp taciz edeceğim yani bunu mu istiyor anlamadım .

Yapı olarak ciddi ,mesafeli hatta suratsız tavır edilecek kadar ciddi bir tipim .o yüzden hadlerini asanazlsr karışacak kadar .O zamsn işte teredut dahi etmem .Bosanirim eşim bunu çok iyi bilir aileside.O konuda çekincem yok sadece şuan eşim beni kullanmaya çalışıyor gibi geliyor .Ben önden gidip sirunumu halledeyim ofkem geçsin ki arkadaş gelince sorunla ugrasmasin yillik izobde,ikincisi de annesi ditdir ettugi için gitmemi istiyor yada hiçbiri değil ben art niyetkiyim

Ve akşam eşime dedim ki sen neden oğlumu hastaneye goturdugumun raporunu veriyosun

Hanfendi o kadin dediginiz sizin eşinizin Annesi....

Iyide kotu de olsa annesi ve annesinle konusup dertlesmesi cok normal.

Bence siz kendinizi bir sorgulayin.

Ne yasadiniz bilemem ama, esinizi ailesinle dert paylasmasina karisamazsiniz.

Hanfendi o kadin dediginiz sizin eşinizin Annesi....

Iyide kotu de olsa annesi ve annesinle konusup dertlesmesi cok normal.

Bence siz kendinizi bir sorgulayin.

Ne yasadiniz bilemem ama, esinizi ailesinle dert paylasmasina karisamazsiniz.
Biliyorum o konuda haksız olduğum için yazdım zaten .anlatması dert değil ,konuşmasına da karışmıyorum tabiki.Sadecd sanki gitmeme sebebimi doktora bağladı da annesine bahane uyduruyor gibi saçma birşey düşündüm o an zaten sonra sacmaladigimi farkettim .ama sorunum bu değil.
Sorunum bisanmamiz için sürekli ambulans cagirip onlar gelince kendini yere atan,kızlarını dolduruşa fmgetirip ustumuzr salmaya kalkan kv ve eşim inanmayıp ,ağızlarının payını verince olayı aileme kadar duyurup ,bana surtuk diyen görümce bozuntusu ve evlat acısı yasa diye beddua eden diğer görümce .
Evet 1,5 yıl sonra özür dilediler ama bu kadar basit gelmiyor bana işte bu olay ve şuan ailendeyum eşim izinler kapalı olduğu için şuan gekemyir ve birkaç gün onlara gitmemi ,anne ve babasının da oglumu görme hakkı olduğunu soylemesi.
Görmeye hakkı var ki olaydan sonra kaçan defa gelip gördü asla kimseden çocuk kscirmsm ama tek başıma gitmek istemiyorum .Güvenmiyorum yine yalandan bsyilmsys kalkar ve üstüme kalırsa diye istemiyorum .Soykemedigim sözleri yine söylemişim gibi aktarır diye istemiyorum eşime bunları söylediğim zaman .Onlar ağzının payını aldı sana tek bir kelime edemeyecekler sadece annem babam görsün diyo ama çok eminim ki konular açılacak ve yalnız olduğumda kime neyi ispat edeceğim sorunum bu

Yok tabiki değil :) yazdım ama görmemiş olabilirsiniz tekrar kısaca yazayım .Eşimin ailesiyle ciddi bir sorun yaşadık ve ateşi fiyilleyen kv nin bayılma numarası yapması oldu .Görünce ailrme falan mesaj atmis ,benim için surtuk dedi eşime onlar birbirine girdi .Küçüğü evlat acısı yasaysysyim diye beddua etti.filsn şimdi özür dilediler .Ben ailemin yanındayım 2 aydır artık döneceğim eşim israrls birkaç gün onlara gitmemi istiyor .Orada başka akrabaları ve arkadaslarimda var yani vakit geçireceğim başka kişiler var .Onlari da bahane ediyor sıkılırsan gidersin diye ve biz batmandayiz şuan bursadayim onlar İzmir'de yani günlük dönebileceğini bir mesafe değil .Ve tek gideceğim çünkü eşim izin alamıyor şuan .Bende özür dilerse bile güvenmiyorum onlara bir sorun çıkarsa eşim de şahit olsun bu duruma istiyorum .En son da ağzını aramak için Çarşamba gideyim pazar sabah uçak var onunla da döneyim diye düşünüyorum dedim Bana neden kaçar gibi gidiyorsun dedi .Sonra bende ipler koptu .Annesinin dırdır ettigini ve eşimin bu yüzden gitmem konusunda direttiginj düşünüyorum .Ve durum boyleyse ,gitmem durumunda bak oğlum benim lsfimla ayağıma getirtti diye dusunebilecek kişiler sonra hadlerini asma hakkını kendilerinde tekrar görürler diye düşünüyorum .Dediğim gibi belki yanlış düşünüyorum bilemem .
Yuh diyorum yüksek müsadenle
Kaynanala görümcen ayagına gelmeli özür dilemeye bu kadar olaydan sonra hala kocanın aileci olmaıs bu kadar evliliğinizi bitirir

Yuh diyorum yüksek müsadenle
Kaynanala görümcen ayagına gelmeli özür dilemeye bu kadar olaydan sonra hala kocanın aileci olmaıs bu kadar evliliğinizi bitirir
Kv geldi özür de diledi.Tabiri caizse çenesini de kapadi.Kizi da özür diledi . yakın bir zamanda .Ama konuşmuyo kardeşleriyle konuşur mu bilmiyorum ki annesiyle bile eski samimiyeti yok geldigi gün dönüş biletini alıp en fazla 10 gün kalmasına müsaade ediyor her gün uçuş yoktu Batman'dan şuan bilmiyorum .Ama alttan alta da istiyo ki bu kini bitireyim .Ciddi anlamda kuslugu sevmiyor dedigim gibi benim aileminde haddini aştigi olsyksr olmuştu hiç konu etmedi gitti ben böyle degilim affedemiyorum .Birlikte gitsek hadi yine neyse ama tek niye gideyim ki

Back
X