Evet bende hamileyim 9 hafta 5 günlük temmuz anneleri buraya...

SERBEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
116
1
96
İzmir
2010 TEMMUZ ANNELERİ BURADA TOPLANALIM BEBEKLERİMİZ HAKKINDA BİLGİLER VERELİM BİRBİRİMİZE...opuyorumnanaktan

merhaba ben bişey sormak istiyorum ilk kez klomen kullandım adetin 12.günü geçen cumartesi 17mm ve 19mm boyunda 2 yumurtam oluştu pazar çatlatma iğnemi oldum pazartesi ise müthiş kasık ağrısı yaşayarak yumurtladım salı gününe kadar kasık ağrım devam etti akşamına geçti.aradan 1 hafta geçti ama bende yine kasık ağrısı gibi ağrı oluştu bu ne ağrısı olabilir yumurtam döllenmiş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizdede böyle oldu mu lütfen bildiklerinizi paylaşın

merhaba ben bişey sormak istiyorum ilk kez klomen kullandım adetin 12.günü geçen cumartesi 17mm ve 19mm boyunda 2 yumurtam oluştu pazar çatlatma iğnemi oldum pazartesi ise müthiş kasık ağrısı yaşayarak yumurtladım salı gününe kadar kasık ağrım devam etti akşamına geçti.aradan 1 hafta geçti ama bende yine kasık ağrısı gibi ağrı oluştu bu ne ağrısı olabilir yumurtam döllenmiş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizdede böyle oldu mu lütfen bildiklerinizi paylaşın

CANIM BEN SENİN Kİ GİBİ BİR DURUM YAŞAMADIM BENİM Kİ NORMAL HAMİLELİK AMA YAKLAŞIK 2 AYDIR SÜREKLİ KASIK AĞRISI ÇEKİYORUM HELE ADET DÖNEMLERİMDE DAHA ÇOK. DOKTORUM NORMAL KORKULACAK BİŞEY YOK DEDİ... UMARIM HAMİLESİNDİR..:nazar:a.s.

arkadaşlar mide bulantınız ne durumda? ben sabahları az bi bulantı yaşıyorum ama akşam aşırı derecede hazımsızlık ve kusma var. reflu vardı bende o azdı iyice.doktoru aradım söyledim ilaç verdi ama almadım ilacı. her şeyde ilaç veriyolar.unisom diye bi ilaçmış gebelik bulantılarında veriliyomuş. diğer belirtiler nasıl sizde neler olup bitiyor?

ben de klomen kullandım ve ilk ay hamile kaldım. çatlatma iğnesi vurdurmadım ama bildiğim kadarıyla klomen + çatlatma iğnesi kasık ağrısı yapıyor. hamile olduğunu göstermez. ama tabi inşallah sen de hamilesindir:)

arkadaşlar ben hala annelik ve hamilelik psikolojisine alışamadım sizdede aynı sorun var mı?????

arkadaşlar mide bulantınız ne durumda? Ben sabahları az bi bulantı yaşıyorum ama akşam aşırı derecede hazımsızlık ve kusma var. Reflu vardı bende o azdı iyice.doktoru aradım söyledim ilaç verdi ama almadım ilacı. Her şeyde ilaç veriyolar.unisom diye bi ilaçmış gebelik bulantılarında veriliyomuş. Diğer belirtiler nasıl sizde neler olup bitiyor?

bende de bulantı çok fazla ancak bunlar normal şeyler 3-4 haftaya kadar azalacak senin ki de ben şu anda 10 hafta 2 günlük hamileyim bulantılarım biraz olsun azaldı ama bu sefer de bel ağrısı çok yaşıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun ama bunları yaşamakta güzel bebeğimizin belirtileri ne de olsa

merhaba arkadaşlar
bende 8+3 haftalık hamileyim. çook mutluyum. tabi çok fazla şikayetlerim var. bulantılarım dışında bitkinlik var. artık evden dışarı çıkmak istemiyorum. çalışıyorum ve rapor aldım. sadece evde vakit geçiriyorum. abartılımıyım yoksa benim gibi hissedenler varmı?ayrıca hamile olduğumu 4 haftalıkken öğrendim ve o günden beri ne yemek, ne ev işi nede evle ilgili herhangi bişey yapmıyorum. içimden gelmiyor. nasıl kurtulcam bilmiyorum:(

bende yarın tam 8 haftalık olucam:) bulantılarımdan artık fenalık geldı dıyebılırım.. gece yatmadan sabah kalkmayı dusunuorum. ayrıca sevımy aynı sıkıntılar bende de var. hıcbırsey yapasım gelmıo benımde bı atlatsak su donemı bıranonce..

a.s Bende siteye yeni üye olanlardanım.11+1 günlük hamileyim.İlk gebeliğim ve üstelik tüp bebek yaptık.O yüzden hem çok heyecanlı hemde korkuyorum.İlk başta 2 kese göründü,sonra diğerinin kalbi durdu şimdide buna bişey olacak diye ödüm kopuyor.Gerçi dr.um herşey yolunda dedi ama siz gelinde bana sorun:-(
Ben hiç bulantı ve kusma yaşamadım ama müthiş belim ağrıyor.Ve bazende sol kasığımda ağrı oluyor.Bunlar normalmiş ama bel ağrısı erken bence ilerleyen aylarda daha çok olurmuş.
İnş. hepimizin bebişleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir ve kucaklarımıza alırız.Amiiiiina.s

inşallahhhhhhhhhhhhhhh tek dileğimiz bu zaten. öyle bir mücize olmasa bu sürece dayanılmaz. en azından ben aslaaa dayanamazdım. hayırlısıyla mücizeler dünyaya gelir ve bizde ödülümüzü alırız.

merhabalar bende 8+2 haftalık hamileyim.bazen bendede bulantı ve hazımsızlık şikayetleri oluyo.ve daha alışamadım.çok farklı geliyor.ve canım hiç bişey yapmak istemiyor.inşallah sağlıklı bir şekilde doğumumuzu yapmak nasip olur arkadaşlar.

8+3 günlük hamileyim.Sabah olmasın istiyorum midem çok bulanıyor.hiç bir şey yiyemiyorum.krekerden bile tiksindim,birde çalışıyorum kızlar ne durumdayım artık düşünün.

Back
X