Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba ben de 2010 temmuzda doğum yapıcam inşallah.şu anda 8 haftalığım.
merhaba ben bişey sormak istiyorum ilk kez klomen kullandım adetin 12.günü geçen cumartesi 17mm ve 19mm boyunda 2 yumurtam oluştu pazar çatlatma iğnemi oldum pazartesi ise müthiş kasık ağrısı yaşayarak yumurtladım salı gününe kadar kasık ağrım devam etti akşamına geçti.aradan 1 hafta geçti ama bende yine kasık ağrısı gibi ağrı oluştu bu ne ağrısı olabilir yumurtam döllenmiş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizdede böyle oldu mu lütfen bildiklerinizi paylaşın
merhaba ben bişey sormak istiyorum ilk kez klomen kullandım adetin 12.günü geçen cumartesi 17mm ve 19mm boyunda 2 yumurtam oluştu pazar çatlatma iğnemi oldum pazartesi ise müthiş kasık ağrısı yaşayarak yumurtladım salı gününe kadar kasık ağrım devam etti akşamına geçti.aradan 1 hafta geçti ama bende yine kasık ağrısı gibi ağrı oluştu bu ne ağrısı olabilir yumurtam döllenmiş olabilir mi hamile arkadaşlarım sizdede böyle oldu mu lütfen bildiklerinizi paylaşın
bende 2 gün sonra 8 haftalık olcam acaba ben temmuza yetşiyormuyum ? :çok üzgünüm:
arkadaşlar mide bulantınız ne durumda? Ben sabahları az bi bulantı yaşıyorum ama akşam aşırı derecede hazımsızlık ve kusma var. Reflu vardı bende o azdı iyice.doktoru aradım söyledim ilaç verdi ama almadım ilacı. Her şeyde ilaç veriyolar.unisom diye bi ilaçmış gebelik bulantılarında veriliyomuş. Diğer belirtiler nasıl sizde neler olup bitiyor?