• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet bir derdim var yorumlar !!!

benim birşeye içerlediğim yok asıl kimin içerlediği düpedüz ortada
pardonda sizden izin mi alacaktım istediğim düşüncemi istediğim konuya yazarım buralar ağalık sistemiyle yönetilmiyor ve sizde bunanın ağası değilsiniz selametle
dua et başına gelmesin yada kızının başına Allah ın verdiği canı yargılamak sana kalmadı hoşuna gitmiyorsa dalga geçmeyeceksin kimsenin hayatıyla dön kusurlarına bak bu kadar insan içindende üstüne niye alınıyorsan artık off uğraşamycm yaa

İyice yorumları okuyun sonra sinirlenin bence.
O hamilelik konusu açan arkadaş daha test yapmadan 'bebeği nasıl düşürebilirim, kürtaja param yok bana tavsiye de bulunun da şu bebekten kurtulayım' düşüncesiyle açmıştı konuyu, buraya kadar tamam kimse dalga gecmedi zaten.
Sonra öğrendik ki arkadaş daha hamilelik testi bile yapmamış'
Kolu bacağı morarıyormuş bilmemne diye hamile ilan etmiş kendini.
Bu buradaki insanları kandırmaktan başka bir şey değil.
Ciddiye alıp yorum yapıyoruz, git annene söyle, bebeğin babasıyla konuş, evlenin vs. diye.
Siz de tutmuşsunuz diyorsunuz ki kızı kürtaja sevk ediyorsunuz, Allah aşkına yorumları düzgünce okudunuz mu?
Suça iteklenmek ne demek, kız zaten kafasına koymuş karnındakinden kurtulacak, gerek legal gerek illegal yollarla, ne içeyim de düşsün diye sormuş.
Siz de diyorsunuz ki suça iteliyosunuz.
Biz aksine vazgecirmeye calıstık onu.
Kimse de kınamadı zaten orada, siz bence düzgün okuyup öyle sinirlenin.
Konu ne olursa olsun dalga geçerek yorum yapamaz kimse.boyle hayatlar var insanlar panik oluyor ve sacmalayip Fevzi davranabiliyor .Burada her şeye espri yazmazsa ölecek olan bir kaç kişi var . Dalga geçemez kimse kimseyle.yorumum size değil siz yapıyorsunuz diye söylemiyorum . Alıntı vesilesiyle söylemiş olayım

hamileleik konusunu bilemicem ama gerçkten burda insanlar
öyle büyük konuşuyorki bazıları ve öyle aşalıyorlarki kesnlkle hak veriyorum sana.benim konumda allahtan bu tarz kişilere denk gelmedim şanslıyım.kimi zamn bende eleştiriyorum herkes gibi ama mana bulmadan anlamaya çalışırak kınamıyarak.sonunada kadar arkandayım bu konuda.sözlüm meslicsten dışarı tabiki herkes asla böyle değil gerçekten şaka yapanlarada lafım yok öbürlerinn başına umarım kınadıkları dalga geçtkleri şeyler başına gelmez

Buda forumun yeni modası...

Evet kimse kınadığını yaşamadan ölmez ama burada ne demek istendiğini anlamak lazım.
Bir insan elinde olmayan sebeplerden dolayı bir hata yapar. Yaptığının yanlış olduğunu anlar ve bir daha tekrar etmez. Sen buna rağmen bu insanı kınarsan kınadığını yaşarsın.

Bir insan saçma sapan bir şey yapmışsa ve bunu yapmakta ısrar ediyorsa ben onu kınarım kardeşim kimse kusura bakmasın.

Konu ne olursa olsun dalga geçerek yorum yapamaz kimse.boyle hayatlar var insanlar panik oluyor ve sacmalayip Fevzi davranabiliyor .Burada her şeye espri yazmazsa ölecek olan bir kaç kişi var . Dalga geçemez kimse kimseyle.yorumum size değil siz yapıyorsunuz diye söylemiyorum . Alıntı vesilesiyle söylemiş olayım
Ben üstüme alınmam dalga geçmedim zaten.
Tavrım bu konuyu açan arkadaşa karşı, suça teşvik ediyorsunuz diyor, okumuş mu yorumların hepsini de böyle bir kanıya varmış.
Dalga gecilmesini bende tasvip etmiyorum tabii ki. O konuda ben de kızıyorum.
Ama gelmiş buraya test yapmadan, hamileliğinden bile emin olmadan, diyor ki bu bebeği nasıl düşürebilirim?
Test yap diyoruz, korkuyorum yapamam diyor.
Ben de o arkadaşa haklı olarak kızdım, eminim hamile bile değil, gelmiş doktor parası denkleştirmeye falan çalışıyor.

bu üstüne alınan hanımlara son msj ne olursa olsun insanları yargılamak dalga geçmek size düşmez siz ne derseniz diyn bn uyarımı yaparım hayat söz konusu çaresizlik söz konusu kusursuz değilsiniz hoşunuza gitmiyorsa dalga geçmeyin siz eleştirmiyor dalga geçiyorsunuz buna bir çok konuda rastladım ya olumlu yada olumsuz eleştri yapmayı öğrenin yada dalga geçerek yorum yapmayın oturduğunuz yerden konuşuyorsunuz şimdi istediğiniz kadar konuşun kibleyin ve bu yazdıklarım üstüne alınlara gelsin bb.

diğer konularda böyle değilim ben burada hayatttt söz konusu fake veya değil bu durumlarda daha hassas olunabilir siz böyle yaptıkça bunu okuyacak olanlar endişe duyuyor istesede aileye anlatamıyor çare ne ölümmm bilmem anlatabildimmi

Hanimefendi burada kimse actigi konudan gidip intihar falan etmez türk filmi fazla izlemeyin.. Eğer su yorumlardan sonra intihar eden insan evladi varsa onun akli dengesi zaten yerinde değildir.

Herkes yorumunu yapmakta özgür yanlis ya da doğru. Siz doğruluk bekçisi gibi sen niye öyle yazdin , neden böyle demiyorsun deme hakkina sahip değilsiniz..

20 sayfa psikoljim bozuk hap ismi verin evde cocugu dusurcem diyip test alip yapma fikrini aklina getirmemiş bir kadina laf dinletip ikna edeceğnizi mi saniyorsunuz ?

bunları sadece konu sahibi okumuyor bu durumdaki kızlarda okuyor
Çoğumuz ayni durumda başka kimse olmasin diye düşünerek yorum yapiyoruz millet o kizin kafasina göre uydurduğu hamilelik belirtileri ile dalga geçti konuyu bir daha okursan açtiğin bu saçma konunun ne kadar gereksiz olduğunu anlarsin belki.

Hanimefendi burada kimse actigi konudan gidip intihar falan etmez türk filmi fazla izlemeyin.. Eğer su yorumlardan sonra intihar eden insan evladi varsa onun akli dengesi zaten yerinde değildir.

Herkes yorumunu yapmakta özgür yanlis ya da doğru. Siz doğruluk bekçisi gibi sen niye öyle yazdin , neden böyle demiyorsun deme hakkina sahip değilsiniz..

20 sayfa psikoljim bozuk hap ismi verin evde cocugu dusurcem diyip test alip yapma fikrini aklina getirmemiş bir kadina laf dinletip ikna edeceğnizi mi saniyorsunuz ?
bunu sanmıyorsan daha fazla üstüne gitmee konuşmayım diyorum olmuyo ya ne yapıyorsanız yapın

Çoğumuz ayni durumda başka kimse olmasin diye düşünerek yorum yapiyoruz millet o kizin kafasina göre uydurduğu hamilelik belirtileri ile dalga geçti konuyu bir daha okursan açtiğin bu saçma konunun ne kadar gereksiz olduğunu anlarsin belki.
Ben üye olmadan önce bu tarz bir konu okumuştum konu sahibiyle aynı durumdaydim ve çoğu kişi dalga geçiyordu .o kdar berbat hissettim ki kendimi .yönteminiz buysa yanlış söyleyim

bunu sanmıyorsan daha fazla üstüne gitmee konuşmayım diyorum olmuyo ya ne yapıyorsanız yapın

Üstüne gidip gitmeyecegimin kararini da siz veremezsiniz. Durup yorumlara ayar çekme gibi bir konumu nereden edindiniz? Herkes kendi üslubuyla yorumunu yapar varsa yanlis site yönetimi kararini veriri bu kadar basit...

Ben üye olmadan önce bu tarz bir konu okumuştum konu sahibiyle aynı durumdaydim ve çoğu kişi dalga geçiyordu .o kdar berbat hissettim ki kendimi .yönteminiz buysa yanlış söyleyim
anlamıyorlar anlatamıyorum işte Rabbim seni onunla sınadı ne malum beni başaksını sınamayacak böyle dalga geçen kendilerini üsütn doğruluk abidesi gören insanlara tahammülüm yok işte elimde değil

anlamıyorlar anlatamıyorum işte Rabbim seni onunla sınadı ne malum beni başaksını sınamayacak böyle dalga geçen kendilerini üsütn doğruluk abidesi gören insanlara tahammülüm yok işte elimde değil
Canim burada var o durum .herkes herkesle dalga geçiyor sert sert yorumlar herkes mükemmel. Ama yorma kendini böyle işte burası .Aklı başında çok arkadaş var bunun yanında .seni anlıyorum ama sinirini bozduğunla kalıyorsun. Boşver sakin ol

Canim burada var o durum .herkes herkesle dalga geçiyor sert sert yorumlar herkes mükemmel. Ama yorma kendini böyle işte burası .Aklı başında çok arkadaş var bunun yanında .seni anlıyorum ama sinirini bozduğunla kalıyorsun. Boşver sakin ol
haklısın canım herks alnında yazılanı yaşar bazı şeyler elimizde evet ama insanoğlu biri bana sende böyle birşeymi yaşadın diyo öyle birşey olmadı olmayacğı kesin değil zor durumdaki insanlar üzerinde kendilerini doğruluk abidesi gösteriyorlar ona sinir oluyorum her neyse herkesin kendi bileceği şey ben uyrdım

Back
X