Evet bir derdim var

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
34
Selamlar..
Erkek arkadaşım ile 3 yıldır aynı şirkette beraber çalışıyoruz, orada tanıştık. İliskimiz ise 1,5 yıl oldu. İnanılmaz enerjimiz var inanılmaz uyuşuyoruz. Ayni şeyleri yapmaktan oldukça keyif alıyoruz. Komik, tutkulu, arkadascil bir iliskimiz var. Zaten hep deriz; iyi de arkadaşız diye. Fakat 1,5 yilin sonunda birseyler bende eksik görünür oldu. Sevgi eksik. Halbuki seviyor biliyorum. Ama ben seni seviyorum kelimesini duymak istiyorum. İlgi istiyorum. Yaptığım farklılıkları görsün istiyorum. Bugün çok güzel olmuşsun demesini istiyorum. Kadın olarak ruhum okşansin istiyorum. Fakat bunu yapamıyor. Diğer konu evlilik. Ben 32 o 34 yaşında. 1,5 yil size erken gelebilir geç kalınmışta gelebilir. Ailesiyle herkesle tanıştım. Ama evlilik için bir adim atmaktan korkuyor. Neden diyorum? Evlenip boşanmaktan korkuyorum (Ailesiyle yaşıyor)Eve masrafim yok rahatım diyor. Korkuyorum diyor. Bunu sacma buldum ve bir yardim almasini söyledim. Ve 1 ay sure verdim ya o kafa yapini değiştir, ya da birak ben yoluma bakayim dedim. Beni yargılamayın. Birbirimizi cok seviyoruz. Ama ben çocuk istiyorum hayatimi duzene sokmak istiyorum. Yaşım gectikce cocuk sahibi olamamaktan korkuyorum. Gec kalmak istemiyorum. Onu da cok seviyorum. Ama o bu konulara gelemiyor. Ne yapmaliyim ben?

Yuları ailesinin elinde olan, risk almaktan kaçan herife sıcak bakmam şahsen. Bu hep böyle korkup kaçacaksa işiniz var, zaman vermişsiniz baktınız değişme yok, sizi tatmin etmiyor; net söylüyorum en güzel yaşlarında olan, ne istediğini bilen olgun bir kadın olarak yolları ayırın. Arkadaşlık, iyi anlaşmak vs iyi de tek başına yetmez.

Ayrılmalısin, adam ekonomik sıkıntı çekmeden, sorumluluk almadan bı ilişki yaşamak istiyor. Hakkıdır ister, ama sana uymuyo. Ayrıca daha çıkarken duygusal açıdan tatmin olmuyosan evlenince beterine hazır ol, hepten rahata bagliyolar.

Ben seni yargılamıyorum. Ama süre verip ya değiş ya bırak deyince erkekler evlenecekleri varsa da evlenmez. Benim ağabeyim biriyle evlilik düşünüyordu konuyu kız açtı diye irrite olduğunu kafasında evlilik planı varsa bile artık olmadığını söyledi. Yapman gereken şey 180 derece dönüp onu haklı bulmak. Duvara toslamış gibi olsun acaba neden vazgeçti vs soru işaretleri yarat

Selamlar..
Erkek arkadaşım ile 3 yıldır aynı şirkette beraber çalışıyoruz, orada tanıştık. İliskimiz ise 1,5 yıl oldu. İnanılmaz enerjimiz var inanılmaz uyuşuyoruz. Ayni şeyleri yapmaktan oldukça keyif alıyoruz. Komik, tutkulu, arkadascil bir iliskimiz var. Zaten hep deriz; iyi de arkadaşız diye. Fakat 1,5 yilin sonunda birseyler bende eksik görünür oldu. Sevgi eksik. Halbuki seviyor biliyorum. Ama ben seni seviyorum kelimesini duymak istiyorum. İlgi istiyorum. Yaptığım farklılıkları görsün istiyorum. Bugün çok güzel olmuşsun demesini istiyorum. Kadın olarak ruhum okşansin istiyorum. Fakat bunu yapamıyor. Diğer konu evlilik. Ben 32 o 34 yaşında. 1,5 yil size erken gelebilir geç kalınmışta gelebilir. Ailesiyle herkesle tanıştım. Ama evlilik için bir adim atmaktan korkuyor. Neden diyorum? Evlenip boşanmaktan korkuyorum (Ailesiyle yaşıyor)Eve masrafim yok rahatım diyor. Korkuyorum diyor. Bunu sacma buldum ve bir yardim almasini söyledim. Ve 1 ay sure verdim ya o kafa yapini değiştir, ya da birak ben yoluma bakayim dedim. Beni yargılamayın. Birbirimizi cok seviyoruz. Ama ben çocuk istiyorum hayatimi duzene sokmak istiyorum. Yaşım gectikce cocuk sahibi olamamaktan korkuyorum. Gec kalmak istemiyorum. Onu da cok seviyorum. Ama o bu konulara gelemiyor. Ne yapmaliyim ben?
resmen bende ev geçindirecek g.t yok demiş...sorumluluk alacak adam değil demekki ailesine dayamış sırtını günü kurtarmalık yaşayan bir adam...evlenip çocuk sahibi olmak istiyorsan bu adamı bırakıp önüne bakmalısın

Bence karşınızdaki adam evlense de sizin aradığınız yuvayı sizinle kuran bir eş ..çocuğunuzun babası olmaktan çok evinizin oğlu tadında bir hayat sürecek.

Tamam sorumluluk almaktan kaçıyor olabilir ama ilgisizliği de hat safhaya ulaşmış, rahatına düşkün ne kadar mutlu edebilir ki sizi?
Böyle ilgisiz birisi ilgili bi baba mı olacak ileride. Sevmekten bi haber herif.

Evlenmek için onun istekli olması ve sizi ikna etmesi daha hoş olurdu... Madem siz net konuşmuşsunuz düşüncelerinizi söylemişsiniz... Adım atmaz bişey yapmazsa bırakın kendi haline uyusunda büyüsün... Bu ne ya neyi bekliyor ki hala ailesiyle bile tanışmışsınız tamamen keyfi bi durum... Ben içim acısada ayrılırdım kimsenin keyfini beklemeyin... Yıllar geçince keşke ayrılsaydım başkasıyla evlenirdim çocuğum olurdu gibi bir düşünceyi yaşayabilirsiniz... Kararlı ve size emek veren biri huzurdur💜

resmen bende ev geçindirecek g.t yok demiş...sorumluluk alacak adam değil demekki ailesine dayamış sırtını günü kurtarmalık yaşayan bir adam...evlenip çocuk sahibi olmak istiyorsan bu adamı bırakıp önüne bakmalısın

Buna katiliyorum ve ekliyorum: Bi adam daha evlenmeden ilgi alaka göstermiyorsa sonra hic göstermez.

Nesini sevdini ilgisiz adamın? Gerçekten ben anlamıyorum böyle yazanları. Tutku sevgi aşk demişsiniz de sizde ben sadece arkadaşlık görüyorum. Evlenmek istemeyedebilir en doğal hakkı. Evlenmeyi gözünüzde büyütmeyin. Evlenmedende hayatınızı düzene sokabilirsiniz.

Adam sizden emin bile değil. Boşanmaktan korkuyorsa…

Siz çocuk istiyorsunuz ama adam daha evlilikten korkuyor çocuğu napsın?bence gelecek planlarınızın uyuşmaması geçerli bir ayrılma sebebi yerinizde olsam fazla uzatmazdım.iyi vakit geçireyim keyfim bozulmasın insanı biri olmaz ondan.mesela bende evlilik istemiyorum şuan sevgilim mutlaka istiyor 2 yıl içinde evlenelim daha fazla uzamasın diyor bende tamam dedim zaten bu insanla devam etmek istiyorum ama çocuk istemediğimiz için rahatız biz yaş geçme derdi yok siz çocuk istediğiniz için önemli yoksa keyfinize bakın inceldiği yerden kopsun derdim.yumurtalarınızı dondurma işinide düşünün derim.

Benim kardeşim de öyle evi gecindirecek sorumluluk alacak yapıda değil ama üstten atıp tutmayı konuşmayi çok sever baksan herkes ona hayran en iyi işi o yapar falan filan....ev geçindirmek ten ayrı eve çıkmaktan geliyor evlilikten kaçma korkusu....bide kılıfı var evlilik isteyen kızlara illa bir kulp bulur yada travmam var korkuyorum der....sana tavsiyem 34 yaşında adam senin arkandan kocup ikna etmesi gerekirken sen üstüne düşmüssun... düşme....zaman verdin baktın ilerleme yok ve büyü k olasılıkla da olmayacak evliliğe giden yol bile çetrefilli o yolda bile bir sürü sorun çıkacak seninki hep geri adım atma derdinde bu ilişkiyi iteleyen yıpranan sen olacaksin belki olmayacak bozulacak belki evlendikten sonra sorun olacak yapı bu çözüme değil rahata çalışıyor bırak bu adamı daha da zaman harcama .....bırak cidden ..onların yaş gibi bir durumu yok bizde var ...zaman kaybetme...bide sevgiliyken ilgisi azaldiysa evlendiğinde hiç olmayacak...kuralı bu evliligiin

Bunun adi bildiginiz arkadaslik/kankalik. Adam daha fazlasini istemiyor ki. Acik ve net sekilde beyan da etmis zaten. Ciddiyete dokmek istemiyor. Daha zorlayip evlendirseniz de bosanir zaten. Insanin basina en cok korktugu gelmez miydi?

Selamlar..
Çokta mükemmel değilsiniz bu yazıyı okuyunca kanka olsaydınız bare 30 küsür yaş için fazla ergence geldi bana. Bu kadar uyumlu olup tek seni seviyorum demesini istiyorum demen biraz şımarıklıklığa giriyor az şükret.

Back
X