Canım plates .. Mutlaka platese gitKızlar belki kizacaksiniz bu dertmi diye ama ne bileyim bazı insanlardan da duymaya başlayınca kafama taktım bu durumu.
Sorunum su uzun boylu zayıf biriyim. Ama yandan bakınca kendimi kilolu gibi hissederdim hep bir arkadaşım söyleyince bu durumun sebebini anladım. Benim göğüs kafesin ileriye doğru çıkık. Zayıf olsam dahi t shirt giyince kiloluymudum gibi kaba duruyor.Zaten dikte duramiyorum. Aslında kambur değilim. Ara ara fırsat buldukça egzersiz yaparım ama boynum cikik gibi.
Acaba göğüs kafesinin çıkık olmasının bir çaresi varmıdır? Sporla duzelirmi?Ve dik durmak icin sırtımin düzgun olması için ne yapabilirim?
Dediğim gibi lordoz dan bahsediyosunuz siz. Ortopediye bi gorununYani dogustanmi boyle pek bilmiyorum hani su bazı insanların göğüs kafesinde bir kemik belirgin dır o bende hep vardı ama bi cikikligi 1 yil oldu fark edeli. Nasıl anlatabilirim bilemiyorum.
Bu arada ne doktoruna gitmeliyim?
Cevabiniz icin tesekkur ederim. En kisa zanda gidecegim sanirim.Dediğim gibi lordoz dan bahsediyosunuz siz. Ortopediye bi gorunun
gögüs kafesinde ki kemik nasıl cıkık ya ? örnek bir resim koysana ? illa senden olmayabilir netten bir resimdeo lur ?Yani dogustanmi boyle pek bilmiyorum hani su bazı insanların göğüs kafesinde bir kemik belirgin dır o bende hep vardı ama bi cikikligi 1 yil oldu fark edeli. Nasıl anlatabilirim bilemiyorum.
Bu arada ne doktoruna gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?