- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Kayınvalidenin hatrına sesini çıkarma kadın kendini kötü hissetmesin. Kadın evden gidince ciddi konusma yap ezdirme kendiniMerabalar.bi gunde suraya dertten sayilmayacak siradan zottirik bi konu acarak cikamadim.esim yuzunden.konu soyle.iki cocugum var biri okula basladi diger cocugumla yas aralari az.evin derdi isi gucu bitmiyo zaten.neyse k.v ameliyat oldu taburcu olunca alip geldik bakiyorum Allah rizasi icin.tabi haliyle hasta ziyaretlerimizde bol buara.gene bigun hem gunduz hem gece hasta kabulumuz oldu.okadar yoruldumki anlatamam.esimde ne kadar yorgunum anlatmama bile gerek yok.birlikte olmak istedi falan yorgunum deyince sen beni hep geri ceviriyorsunda falanda filanda siraladi.bidaha sana yaklasmayacagim diye tehtitkar konustu.ve o gunden sonra cok afedersiniz anamdan emdigim sut burnumdan geldi.yinede karsilik vermedim.k.v kendi ustune alinipta eksiklenmesin diye.dun gece cocugum hastalandi esim 3te yatti bende sabah 6ya geliyodu hala ayagimda salliyorum dusunun.bugun yine sabah ayri aksam ayri misafir agirladim.tansiyonum dustu uykusuzluk yorgunluk derken.azonce benimki tasini taragini topladi baska odada uyumaya gidiyo.banada cocuga su ilaci ver bunu yap emir veriyo.sen napiyosunya dedim ben gece uyumadim gunduz calistim geldim dedi.bende sanki ben sabaha kadar uyudum gunduzde yattim dinlendim deme dedim bi bakisi varki bana.yani gozleriyle kufurmu etti dovdumu bilemedim.ki 2saat oldu o uyuyali.ben henuz yeni yatiyorum suan.ama cok moralim bozuldu.sirf o gunden beri sanki bu evde parasiyla calisan hizmetkarmisim gibi emirler kucumsemeler suistimaller girla gitsin.saygi varmi evliligimde hayir.sevgimde bitti bitecek sanki.son demlerimizi yasiyormusuz gibi hissediyorum.sozlerimin bittigi kelimelerin anlamini yitirdigi kifayetsiz kaldigi gunler yasiyorum.bu evde kalmak icin bi nedenimin kalmadigini dusunuyorum ancak neden cekip gidemiyorum.bazen inanmam o tarz seylere ama nutkumu tutan ayagimi baglayan bi takim seyler geliyor aklima.bi adam dusununki cok cok afedersiniz agziniza.....etsin emir versin yaptiginiz isi kucumsesin ve yapma zorunlulugum varmis gibi davransin ama sen agzini acma.neyim ben karektersizmiyim enayimi salakmi neyim.bi karekterim bile yok artik esim sayesinde.tek diyecegim hakkimi helal etmeyecegimdir.
Evet ama akrep burcuna bile hakaret onun bu davranislariEşiniz akrep burcu mu acaba? Gerçekten merak ettim. Bencil baya çünkü
Evet ama akrep burcuna bile hakaret onun bu davranislari
Canım çok içime dokundu bu söylediklerin rabbim feraha çıkarsın eşini de ıslah etsinAllah razi olsun hepinizden.guzel seyler isitmeye ihtiyacim var buara.Rabbim kimseye sevilmeden sevmeyi ve kadir kiymet bilmeyenlerin eline koymasin.dualariniza ihtiyacim var gercekten.
Amin canim.insallah.Canım çok içime dokundu bu söylediklerin rabbim feraha çıkarsın eşini de ıslah etsin
Allah yar ve yardımcın olsun...Gerçekten okurken çok üzüldüm bu arada bende bir akrep burcuyum ama inanın bildiğin amele gibi herkesin her işine koşarim bildiğin ameleyim yani aman o üzülmedin aman bu kırılmasin... Demem o ki bunun burçla filan bi alakası yok vicdanla merhametle alakası var Rabbim herkesi vicdanli merhametli insanlarla karşilaştirsin...
Amin insallah.Rabbim darda olan herkesi feraha cikarsin.Allah yar ve yardımcın olsun...Gerçekten okurken çok üzüldüm bu arada bende bir akrep burcuyum ama inanın bildiğin amele gibi herkesin her işine koşarim bildiğin ameleyim yani aman o üzülmedin aman bu kırılmasin... Demem o ki bunun burçla filan bi alakası yok vicdanla merhametle alakası var Rabbim herkesi vicdanli merhametli insanlarla karşilaştirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?