Evet bittim tukendim...

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Merabalar.bi gunde suraya dertten sayilmayacak siradan zottirik bi konu acarak cikamadim.esim yuzunden.konu soyle.iki cocugum var biri okula basladi diger cocugumla yas aralari az.evin derdi isi gucu bitmiyo zaten.neyse k.v ameliyat oldu taburcu olunca alip geldik bakiyorum Allah rizasi icin.tabi haliyle hasta ziyaretlerimizde bol buara.gene bigun hem gunduz hem gece hasta kabulumuz oldu.okadar yoruldumki anlatamam.esimde ne kadar yorgunum anlatmama bile gerek yok.birlikte olmak istedi falan yorgunum deyince sen beni hep geri ceviriyorsunda falanda filanda siraladi.bidaha sana yaklasmayacagim diye tehtitkar konustu.ve o gunden sonra cok afedersiniz anamdan emdigim sut burnumdan geldi.yinede karsilik vermedim.k.v kendi ustune alinipta eksiklenmesin diye.dun gece cocugum hastalandi esim 3te yatti bende sabah 6ya geliyodu hala ayagimda salliyorum dusunun.bugun yine sabah ayri aksam ayri misafir agirladim.tansiyonum dustu uykusuzluk yorgunluk derken.azonce benimki tasini taragini topladi baska odada uyumaya gidiyo.banada cocuga su ilaci ver bunu yap emir veriyo.sen napiyosunya dedim ben gece uyumadim gunduz calistim geldim dedi.bende sanki ben sabaha kadar uyudum gunduzde yattim dinlendim deme dedim bi bakisi varki bana.yani gozleriyle kufurmu etti dovdumu bilemedim.ki 2saat oldu o uyuyali.ben henuz yeni yatiyorum suan.ama cok moralim bozuldu.sirf o gunden beri sanki bu evde parasiyla calisan hizmetkarmisim gibi emirler kucumsemeler suistimaller girla gitsin.saygi varmi evliligimde hayir.sevgimde bitti bitecek sanki.son demlerimizi yasiyormusuz gibi hissediyorum.sozlerimin bittigi kelimelerin anlamini yitirdigi kifayetsiz kaldigi gunler yasiyorum.bu evde kalmak icin bi nedenimin kalmadigini dusunuyorum ancak neden cekip gidemiyorum.bazen inanmam o tarz seylere ama nutkumu tutan ayagimi baglayan bi takim seyler geliyor aklima.bi adam dusununki cok cok afedersiniz agziniza.....etsin emir versin yaptiginiz isi kucumsesin ve yapma zorunlulugum varmis gibi davransin ama sen agzini acma.neyim ben karektersizmiyim enayimi salakmi neyim.bi karekterim bile yok artik esim sayesinde.tek diyecegim hakkimi helal etmeyecegimdir.

Kayınvalidenin hatrına sesini çıkarma kadın kendini kötü hissetmesin. Kadın evden gidince ciddi konusma yap ezdirme kendini

Kendinize hakaret etmeyin. Siz kendinizi kucumsedikce etraftakiler daha cok kicumsemek isteyecekler. Sadece yorgun,bunalmis hatta tukenmis bir annesiniz. Esinizin de bunu anlamasini en azindan fark etmesini istoyorsunuz. Ama maalesef ki erkekler once kendilerini dusunuyorlar. Bu nedenle sizin kendinizi suclamaniz yersiz. Esinizle onun anlauacagi bir konisma uslubiyla konusun. Seninle dertlesmek istiyorum diyip konusarak halletmeye calisin once

Esinizin annesine bakmak gibi bir zorunlulugunuz yok 2 çocukla misafir kabul etmek zorundada değilsiniz geçmiş olsun gelinseler bile.. Atalarımızın çok meshurrr bir sözü var ; fazla iyilikten maraz doğar. Umarım anlamışsınızdır.

Oyy ama siz 3 insan gücünde çalışıyorsunuz gün boyunca. Günlük işlerinizi okurken yattığım yerden yoruldum. Eşiniz kadir kıymet bilmeyen bir adam herhalde. Ne kadar emek verip yorulduğunuzu göremiyor çok yazık

Evet artik bu evliligi ayakta tutayim derken hep kendimden odun verdim.artik bir karekterim bile yok.belkide bi soz sahibi bile degilim onun yaninda.tek gercek varki gercekten cok yoruldum cok yiprandigimdir.

S.a belliki çok dolmussunuz Salakta degilsin enayide Kadinsin öncelikle belki bu aralar kuaföre gidemedin belki sinemayi unuttun hiç tek başına eşinle tatile otele gidemedin doldu doldu taşacak az kaldi...
Biliyorum mutfagi topladim az önce geldim
3 tane çocuk baş edemiyorum derken esimde bel fıtığı çıktı oda yatti güya annesi oğluna bakmaya geldi ama nerde Şükretmedim ben Allah başka bi dert verdi bide esime ziyarete gelen giden bide eşimde evde sıkıldı cocuklara kızıyo yemegi begenmiyo sorma gitsin.
Kaynanan gider
Eşinlede aran düzelir
Çocuklarda iylesir
Biraz rahatlarsin
Üzme tatlı canıni
Yat uyu
Hadi iyi geceler. ..

Evet ama akrep burcuna bile hakaret onun bu davranislari

Şu an kendimden korktum...Tahminim doğru çıktı vay anasını ama akrepler için gayet normal...O kendi isteklerini düşünür..Bence kesinlikle empati yetenekleri yok buna gayretleri de yok...İşlerine de gelmez...Bence değiştirmek ve kendinizi anlatmak için yorulmayın...Bugün anlamış gibi davranır ertesi gün hiç konusmamıssınız gibi suclar yine...Tam akrep eşiniz...Savaşmayın yorulur tükenirsiniz...Anneleri normalde umrunda değildir ama siz bişi derseniz pek kıymetli olur...
Valla ben başedemedim ama akrebi adam ettim diyen varsa önden buyursun

Allah razi olsun hepinizden.guzel seyler isitmeye ihtiyacim var buara.Rabbim kimseye sevilmeden sevmeyi ve kadir kiymet bilmeyenlerin eline koymasin.dualariniza ihtiyacim var gercekten.
Canım çok içime dokundu bu söylediklerin rabbim feraha çıkarsın eşini de ıslah etsin

Allah yar ve yardımcın olsun...Gerçekten okurken çok üzüldüm bu arada bende bir akrep burcuyum ama inanın bildiğin amele gibi herkesin her işine koşarim bildiğin ameleyim yani aman o üzülmedin aman bu kırılmasin... Demem o ki bunun burçla filan bi alakası yok vicdanla merhametle alakası var Rabbim herkesi vicdanli merhametli insanlarla karşilaştirsin...

Sen bir bayansın...Merhametin var...İstersen akrep burcu erkeği konusunu oku...Merhamet kelimesini bilmezler...Ben nerden bildim hemen burcunu sence

Amin insallah.Rabbim darda olan herkesi feraha cikarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…