Evet buda bi dert

Sende onunlar birlikte bak otur yanina birlikte bakin edin konusun. Suan kendi arabamiz var ama esim araba alip satmaylada ugrasiyo bazen hemen yemekten sonra oturuyo arabalara bakiyo isim bitince bende bakiyorum ha bu boyle su soyle diye bende yorumluyorum.
Tabi eger sizinde ilginiz varsa arabalara ben kendim duskun oldugum icin belkide rahatsiz olmuyorum ama dene bi istersen.

Esimle 2 yillik evliyiz. Evliligmizin basinda bizi idare edecek bir araba almistik. Esim suan bu arabayi degistirme pesinde fakat ne bu arabayi satabiliyor nede istedigi gibi araba bulabiliyor.

Size abartisiz söylüyorum son 1 yildir hergün ama hergün internette araba ilanlari bakiyor. Isyerinde mola saatlerinde bile baktigini söylüyor bazen neyaptigini sordugumda. Aksamlari evde otururken telefon hep elinde araba ilanlari bakiyor.

Kac kere söyledim yeter birak diye. Bir süreligine birakiyor sonra bir bakiyorum telefon yine elinde araba ilanlari arastiriyor. Biktim yemin ediyom biktim ya. Suan koltukta 2 metre ötemde oturuyor yine araba bakiyor (ekranini görebiliyorum gercekten araba bakiyor baska birsey yapmiyor yani eminim)

Bu durum beni evlilikten soguttu bukadar basit birseyin benim böyle düsünmeme neden olabilecegi asla aklima gelmezdi...

Cok sinirliyim yanimdakine patlayacagima buraya icimi dökeyim dedim...
Hobi gibi birşey olmuş onun için,evet biraz abartmiş ama boşverin baksin,ya cıplak kadın resimlerine baksaydi:skandal:İnşallah en kisa surede aradigi arabayi bulur ne diyelim

Ya araba öyle birşey ama bizdede durum tam tersiydi eşim arabalara ilgisiz hep ben baktım 1.5 yıl araba baktım sonunda sıfır aldık .çünkü çok ikilemde oluyor insan tam bir model begeniyorsunuz araştırınca çok sıkıntılar cikarttigini görüyorsunuz. Tam bir model daha begeniyorsunuz vergisi yüksek parçası pahallı motoru küçük ya buna bu kadar para verip car cur edeceğime en iyisi en peşinat yapayım bunu ve sıfır alayım diyorsunuz,sonra bir arkadaşınız ya da bir ortam da aman sıfır anahtari çevirdiğin an değer kaybediyor diyor fikir degistiryosunuz.2. Ele yoneliyorsunuz bu seferde alcam büyük arızası cikcak uğraşıp durcam harci borcunu kurtarmayacak diyorsunuz.bir bakıyorsunuz krediler yükselmiş filan falan allah kolaylik versin

Bende sürekli ev bakıyorum suan ev alma gbi bir fikrim de yok. Birde alacak olsam ooooow:bicak:

Belki tek hedefi almak değildir. Bakmayı seviyordur. Bizim vitrin bakmamiz gibi falan. Sizi bu kadar rahatsız eden nedir anlamadım

Sürekli araba bakmasi. Bi aksam bakiyosa bi aksam biraksin su telefonu... araba kelimesi duyunca cinlerim tepeme cikiyor.
Sinirlenmeyin bu kadar, nette dolaşıp sizle ilgilenmiyorsa tamam ama araba bakmasında bir sorun yok ki, asıl mesele sizle ilgilenmemesiyse alın karşınıza konuşun, biraz da benimle ilgilenmeni istiyorum deyip sohbet edebileceğiniz konular açın ama araba bakıyor diyeyse kızgınlığınız bu çoğumuzun yaptığı birşey, evimiz arabamız var ama ben de ev bakarım, araba bakarım, hazır mutfak banyo modellerine bakarım, bir ev beğenirim eşime linkini atarım, o bir araba beğenir gel araba buldum nasıl güzel mi diye fikrimi sorar, aman beygiri düşükmüş, koltukları kötü, bagaj hacmi az deyip aramızda konuşup dururuz, kadınların vitrinlere bakması gibi birşey bu, alınmasa da keyif veriyor.

araba bakmak bir zevktir genellikle erkekler için. alsa da almasa da bakarlar.
bu kadar takılacak dert edecek bir şey yok.
umursamayın, gülün geçin esprisini yapın.

Back
X