evet kayınvalidemle konuştum sonunda sonuç.....

zeytin96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
227
0
96
İstanbul
kayınvalidemle konuştum dun aksam geldıler esımıde ıkna ettım yukarı cıktık konustuk valla dırek konuya gıremedık o benımle küstü aslında ama ben küs kalamıyorum kımseyle kin tutamam ben konustum yıne o da yumusamaya basladı ..
neyse konuyu actık ıkımızde bahçe kapısının kapanması ıle ılgılı konusacaktık kapatamazsınız demelerınden adımız gıbı emındık o yuzden dırek bız bu bahce kapısını kapatmak ıstıyoruz hıı yok dıyınce tamam bız ust kata cıkalım o na da yok deyınce tamam bız kıraya cıkalım dıye kendımızı motıve etmıstık sorduk bahce kapısını kapatmak ıstıyoruz dıye tamam kapatabılırsınız dedıler ben tabı sok sok sok....
ya baska bırsey dıyemedık esımle bırlıkte saskınım hala nasıl oldu da kabul ettıler dıye esım de dıyor ıstedıgın bu degıl mıydı daha ne ıstıyorsun dıyo ama ben hala sok tayım kendımı seye hazırlamıstım nasıl olsa kabul etmeyecekler belkı yenı ev olan ust kata cıkarız dıye heveslenmıstım galıba sımdı de hayal kırıklıgı yasıyorum yaaa nıye boyle oldum(((

sen de abartma canım artık
:)
vala yine sorun çıkarırsan eşin artık dicek sorun annemlerde deil sendeymiş die...
sakın bu konuyla ilgili artık sorun çıkarma bence...

kapıyı kapasanız nolacak,kapıyı çalıp yine, sizden girecekler.
onu düşünmüşlerdir.
kapıyı 1 açmazsınız 2 açmazsınız,3de yine açacaksınız.
bir yararı,siz yokken girmemeleri olacak.
ama siz varken devamlı sizde olacaklar.
arka bahçe hasretini gidermek için hemde...

Sen eşinin ailesinin senin evine arka bahçe kapısını bahane edip girip ıkmalarından evini pisletmelerinden şikayetçiydin....
Ee taam sorun kalmadı, kapıyı kapatacaksınız, evine girip çıkmak için bahaneleri olmayacak....

yani bahçeyle konu sahibinin evininde bağlantısı kalmayacak mı..
yani zeytin96 da bahçeyi kullanamayacakmı.
ay kafam almadı..
....

Evet, bahçeye çıkılan diğer yolu kullanacak herkes yani binanın dışından dolanıp bahçeye gidecekler...

Bacım, senin kaynana senden uyanık çıktı

Sanırım senin yeni eve geçmek istediğini düşündü onun için bahçe kapısının kapanmasına olur dedi.

bu benim tahminim tabi yinede bunuda bir düşün derim.

evet bahce kapısı kapanıyor.. artık eve gırme bahanelerı olmayacak ama ne bıleyım ben herhald dedıgım gıbı kendımı kabul etmeyeceklerıne hazırlamıstım ve ondan dolayı hayal kırıklıgı oldu sanırım

anlaşılan siz yeni,daha tadilat istemeyen birazda onlardan uzak bir ev istemiştiniz..
ondan kaynaklanıyor bu üzüntünüz....

evet ne yapalım
en azından bu sorunu cozduk ama sımdı baska bırsey desem esım gercektende sende sorun var dıyecekDD

yaaa iste ıkımızde oyle emındık kı bahce kapısını kapatmak ıstemeyeceklerınden ıste kısmet ya demekkı boylesı daha ıyıymıs

yaaa iste ıkımızde oyle emındık kı bahce kapısını kapatmak ıstemeyeceklerınden ıste kısmet ya demekkı boylesı daha ıyıymıs

Tamam demişler ama gene sorun etmişsin. Tam olarak ne istiyorsun sen bile bilmiyorsun ki.

biliyor o bahçeyi söyleyip kabul edilmeyince yeni evi istiycekti ama şimdi eski evde kaldı ona üzülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…