• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet kayınvalidemle konuştum sonunda sonuç.....

Canım ya :(( kötü olmuş üzüldüm bende :((
Umarım iyi olur sonuç.
Bekleyin bir, yine rahatsız edecek durumlar olursa 2. çareye bakarsınız :(

Vallahi ayşegül serisi gibi oldu konular kaydirigubbakcemile3
"Ayşegül-bahçe kapısı" umarım son olur,sizler erersiniz muradınıza bizde çıkarız artık kerevetine sempatiksalakcinni
"Ayşegül-bahçe kapısı 2" serisini umarım görmeyiz,gerçekten çözüm yolu olur inşallah sizin için. Açıkcası ben pek ümitli değilim,anahtarla falan yine bir yerlere pislerler gibime geliyor ama,umarım rahat edersiniz.

Verdikleri tepkiye bende şaşırdım cidden,aman altından başka birşey çıkmasında...ohaoldumsmile

sorunun çözülmediyse kayınvalidenin beynini yıka sizin evle kendi evini birleştirip dublex yaptırt böylece sen de 3 .kata çıkarsın ama bunu yaparken eşine sorma..
inceden inceye işle..
dublx ev modellri falan göster kayınvalidene..

canım senin adına sevindim
bu da bir başarı bence.en azından bahçe bahanesiyle evine girmezler ama daha önemlisi evinin kilidini onlardan olman
eğer bunu da yaparsan daha rahat edersin gibime geliyor yada olmadı evinin sadece kapısını değiştir ve yeni kilidi onlara vermeaklinialirimsmile

Anahtar onlarda olduğu sürece bence yine arada sırada girerler..
Sonuçta kayınpederinin sizin ev serin olduğu için arada yazın, sizin eve girip orda konakladığını yazmıştın.

Ama bu da olmazsa o zaman istediğin tam anlamı ile olmuş oluyor , ipleri sıkı tut bundan sonra.

kayınvalidemle konuştum dun aksam geldıler esımıde ıkna ettım yukarı cıktık konustuk valla dırek konuya gıremedık o benımle küstü aslında ama ben küs kalamıyorum kımseyle kin tutamam ben konustum yıne o da yumusamaya basladı ..
neyse konuyu actık ıkımızde bahçe kapısının kapanması ıle ılgılı konusacaktık kapatamazsınız demelerınden adımız gıbı emındık o yuzden dırek bız bu bahce kapısını kapatmak ıstıyoruz hıı yok dıyınce tamam bız ust kata cıkalım o na da yok deyınce tamam bız kıraya cıkalım dıye kendımızı motıve etmıstık sorduk bahce kapısını kapatmak ıstıyoruz dıye tamam kapatabılırsınız dedıler ben tabı sok sok sok....
ya baska bırsey dıyemedık esımle bırlıkte saskınım hala nasıl oldu da kabul ettıler dıye esım de dıyor ıstedıgın bu degıl mıydı daha ne ıstıyorsun dıyo ama ben hala sok tayım kendımı seye hazırlamıstım nasıl olsa kabul etmeyecekler belkı yenı ev olan ust kata cıkarız dıye heveslenmıstım galıba sımdı de hayal kırıklıgı yasıyorum yaaa nıye boyle oldum:((((

ayy sende bir hossun yha
ne yapilsa sana yaranilmiyor :umursamaz:

:) canım sen kendını baska ewe cıkmaya adapte ettıgın ıcın galıba bole hayal kırıklıgı yasadınn..olsun bıde bole deneyın bakaım

daha ne sorun cözülmüs işte sen sanırım bi tasla iki kus vurmak istedin canım ama kayınvalıdeler öle zekidirlerki vurdurmazlar adama bi tasla iki kus

hayirli olsun bacim, istedigin olmu$ e gozlerin aydin olsun. hayal kirikligi sendeki mafoldumben geçer..

evet sımdı bahce kapısı kapanıyor ılk gırıs kapısıda degıstıgı ıcın anahtarları vermıyoruz bakalım ınsallah cozum olur bende zaman gectıkce sankı ıyı oldu dıyorum bakalım hayırlısı olsun yaaa darısı herkesın basına arkadaslar:D

inş çözüm olur senin için ama keşke direk üst kata taşınalım fikrini sunsaydı bahçe kapısından önce

iyi olmuş yinede bir çözüm bulunmuş sevindim ama sen sanki bizim ev serin diyede gelip yatıyorlar falan diyordun.inşallah öyle bahanelerle yine anahtarı almazlar.aman dikkatli ol

kız alemsin güldürdün benikaydirigubbakcemile3
e tabi alışmışız kayınvalideyle böyle olmayaalsanaalsanasmile
canım ya şok geçirmişsindir sen şimdi

Bir de iyi tarafından bakın olaya . Bir sorun çıkmamış , huzursuz olmamışsınız . Başkalarının ewinde oturacağınıza kendi ewinizde oturmanız daha güzel .

Hayırlı olsun yerimseniben

sizden çıkılan kapıyı öreceksniz. kapı ortadan kalkacak yani değil mi?

iyi bakalım. belki yeni ev diye üst kata heves etmiş olabilirsin. istersen şansını deneyip sor. olmaz derlerse kilidini de değiştir otur evinde:) kocanı da arada bırakma.

hayirli olsun canim ya.
evine karismasinlarda varsin eski olsun. Agzinin tadi olsunda hic hayalkirikligina ugrama

şimdi kapı kapansın anahtarı da vermeyin yok eğer olur da alır gene sizin evi kullanmaya başlarlarsa o zaman üstteki evi söylersiniz siz bu evde daha çok rahat ediyorsunuz madem gelin biz boşaltalım siz de istediğinizi yapalım diye

canım herşey sırayla yavaş yavaş olur istediğin az sabır

Back
X