Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvalidemle konuştum dun aksam geldıler esımıde ıkna ettım yukarı cıktık konustuk valla dırek konuya gıremedık o benımle küstü aslında ama ben küs kalamıyorum kımseyle kin tutamam ben konustum yıne o da yumusamaya basladı ..
neyse konuyu actık ıkımızde bahçe kapısının kapanması ıle ılgılı konusacaktık kapatamazsınız demelerınden adımız gıbı emındık o yuzden dırek bız bu bahce kapısını kapatmak ıstıyoruz hıı yok dıyınce tamam bız ust kata cıkalım o na da yok deyınce tamam bız kıraya cıkalım dıye kendımızı motıve etmıstık sorduk bahce kapısını kapatmak ıstıyoruz dıye tamam kapatabılırsınız dedıler ben tabı sok sok sok....
ya baska bırsey dıyemedık esımle bırlıkte saskınım hala nasıl oldu da kabul ettıler dıye esım de dıyor ıstedıgın bu degıl mıydı daha ne ıstıyorsun dıyo ama ben hala sok tayım kendımı seye hazırlamıstım nasıl olsa kabul etmeyecekler belkı yenı ev olan ust kata cıkarız dıye heveslenmıstım galıba sımdı de hayal kırıklıgı yasıyorum yaaa nıye boyle oldum(((