E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
cnım benim bantlı olmasına ragmen burnun cok guzel duruyor belli yani nasıl oldugu çok hoş olmus bantı cıkarıncada eklersin iyice gorruz artık opuyorumnanaktan
valahi karamelden ses seda yok hergun arardı beni 2 gundur aramıyor :gitme:
ben arıyorum meşgule atıyor geri donmuyor bilemicem artık :1no2:
geldim geldimm sengözlerimebaksanab kız söledim ya gidecek yer çok istanbuldan bir çıktım anca evime kavuştum

şimdikk kızz afetim cihanım ne güzel koymuşun bizi oraya :lepi: ne gündü allahımmm fuat beyle bana neler etti bu varyaa hepsini anlatcam :jeyyar:
anam adam dikiş alıyor bundan çok tırsıyor şimdi hareket edicek diye kaydirigubbakcemile3 ben tutuyom durduruyom sakinleştiriyom bizimki bidaha 4 dikişin alınması 15 dk sürdü sayesinde delikafadulden canı pek datlı canımmm kendide öle ya ondan şakkıdı
neyse dikiş bitti temizlikte sıra yine baştan başlıyoz biz eli elimde len kocan olsa kaçmıştı valla :1hug: ayy ama yanında olamasam aklım kalırdı akşamına yola çıktım zaten ertesi günde o çıktı ve sonunda evimizdeyiz :sm_cool:
ben kralichenin burnunu çokkk beğendim ilk ben gördümmm hihoyyyt anam o ne öle şiş ama o hali bile cuk oturmuş duruyordu sadece alnındaki şilik göze çarpıyordu
bana bak kıs masajları tırsıpta yeter diyipte bırakma bak taa erzuruma gelir ben yaparım görürsün :jeyyar:
seni çok seviyorum canım memnun kalman benim için önemliydi doktorum içinde ben onu çok sefiyom oda bütün hastalarını alkisalkisalkis seneye beraber gidicez kralicheyle fuat beyin hastaları toplantısı düzenlicez delikafadulden benim iki arkadaş daha iletişime geçmişler benden öncekileride alıcam kraliche kalabalıklaştık haberin olaa delikafadulden