Evet kzlar buyrun bakalm :) Duman stnde taptaze Burnucuuma bakn bakalm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnım benim bantlı olmasına ragmen burnun cok guzel duruyor belli yani nasıl oldugu çok hoş olmus bantı cıkarıncada eklersin iyice gorruz artık opuyorumnanaktan

valahi karamelden ses seda yok hergun arardı beni 2 gundur aramıyor :gitme:
ben arıyorum meşgule atıyor geri donmuyor bilemicem artık :1no2:

geldim geldimm sengözlerimebaksanab kız söledim ya gidecek yer çok istanbuldan bir çıktım anca evime kavuştum :utangac:
şimdikk kızz afetim cihanım ne güzel koymuşun bizi oraya :lepi: ne gündü allahımmm fuat beyle bana neler etti bu varyaa hepsini anlatcam :jeyyar:
anam adam dikiş alıyor bundan çok tırsıyor şimdi hareket edicek diye kaydirigubbakcemile3 ben tutuyom durduruyom sakinleştiriyom bizimki bidaha 4 dikişin alınması 15 dk sürdü sayesinde delikafadulden canı pek datlı canımmm kendide öle ya ondan şakkıdı
neyse dikiş bitti temizlikte sıra yine baştan başlıyoz biz eli elimde len kocan olsa kaçmıştı valla :1hug: ayy ama yanında olamasam aklım kalırdı akşamına yola çıktım zaten ertesi günde o çıktı ve sonunda evimizdeyiz :sm_cool:
ben kralichenin burnunu çokkk beğendim ilk ben gördümmm hihoyyyt anam o ne öle şiş ama o hali bile cuk oturmuş duruyordu sadece alnındaki şilik göze çarpıyordu
bana bak kıs masajları tırsıpta yeter diyipte bırakma bak taa erzuruma gelir ben yaparım görürsün :jeyyar:
seni çok seviyorum canım memnun kalman benim için önemliydi doktorum içinde ben onu çok sefiyom oda bütün hastalarını alkisalkisalkis seneye beraber gidicez kralicheyle fuat beyin hastaları toplantısı düzenlicez delikafadulden benim iki arkadaş daha iletişime geçmişler benden öncekileride alıcam kraliche kalabalıklaştık haberin olaa delikafadulden

masumpapatyam sen nasılsın canım son halini gördüm çok güzel birşey çıkacak o bantların altından ben eminim umarım çektiine değer tatlım :1hug: allah hiiçbirimizi pişman etmesin :Saruboceq:

aşkım karamelim bi geldin pir geldin dokturmuşsun kaydirigubbakcemile3
aşkım benim yaaaa sen olmasadın ben dikişli alcılı gider geri gelirdim kaydirigubbakcemile3
eheueheu bebeim toplantı duzenleyek tabe kaydirigubbakcemile3 fuat beye daha resimlerimizi gondercem isdemişti ya
mail adresi yok bende alım gondercem :)
aşkım msj da attım ama yaf ben esnerken burnumun içi acıo esnemeyide tutamıom yhaf sende olmusmudu mirmirmirmir

kizz kraliche sen dikisleri alirken zorlandiysan, narkozdan uyandiginda nasildin. insan hani ya cok sevimli canyakin yada cok agresif olurmus ya:)) benim bundana önceki ameliyatimda et almislardi sirf tamponlari cikartirken burnumu söküyorlar sandim bagirdim sürekli okadar aciyordu ki. oda arkadasim wardi bademcikten yatiordu o da o bile disari cikti dayanamadi korkmus megersem. iskence yapiolar sanmistir bana:roflol:

Son düzenleme:
karemelcim iyiyim tatlım merak ettik seni sende kraliçe gibi topik açsana seninde buruncuğunu görelim seninki arada kaynamasın kraliçeye daldık

kizz kraliche sen dikisleri alirken zorlandiysan, narkozdan uyandiginda nasildin. insan hani ya cok sevimli canyakin yada cok agresif olurmus ya:)) benim bundana önceki ameliyatimda et almislardi sirf tamponlari cikartirken burnumu söküyorlar sandim bagirdim sürekli okadar aciyordu ki. oda arkadasim wardi bademcikten yatiordu o da o bile disari cikti dayanamadi korkmus megersem. iskence yapiolar sanmistir bana:roflol:

ay hayatım valahi bilemicem uyanınca nasıldım tek hatırladıgım sey basım basım dişim dişim diye zırlıyodum kaydirigubbakcemile3
hayal meyal onları hatırlıom CADIARZU
ben en cok narkozdan sora dr a sovmekten korkuyodum :kedi:
ama adam demekki bilinç altımda iyi yer edinmişde allahtan sıyırmış kaydirigubbakcemile3
vala benim cok acıdı yhaf agladım hatta karamelimde biliyo :gitme:
cok acıdı üffff karamelim beni heb kandırdı acımaz acımıo die die hain :mymeka:
olsun ama yanımda ellerimden tutuyodu :utangac:
iki sevgili gibiydik Şeniz
yani kocan olsa sevgilin olsa ancak bu kadar ilgi gosterir karamelimde ole yabdı acılarıma ilaç oldu :teselli:
ya ben burda acımaz etmes diyemiom kardesim bacım canım vala benim hepsinde acı duydum ala ala nabım duydum duymadımmı diim :jeyyar:
kötükedihüso

ay hayatım valahi bilemicem uyanınca nasıldım tek hatırladıgım sey basım basım dişim dişim diye zırlıyodum kaydirigubbakcemile3
hayal meyal onları hatırlıom CADIARZU
ben en cok narkozdan sora dr a sovmekten korkuyodum :kedi:
ama adam demekki bilinç altımda iyi yer edinmişde allahtan sıyırmış kaydirigubbakcemile3
vala benim cok acıdı yhaf agladım hatta karamelimde biliyo :gitme:
cok acıdı üffff karamelim beni heb kandırdı acımaz acımıo die die hain :mymeka:
olsun ama yanımda ellerimden tutuyodu :utangac:
iki sevgili gibiydik Şeniz
yani kocan olsa sevgilin olsa ancak bu kadar ilgi gosterir karamelimde ole yabdı acılarıma ilaç oldu :teselli:
ya ben burda acımaz etmes diyemiom kardesim bacım canım vala benim hepsinde acı duydum ala ala nabım duydum duymadımmı diim :jeyyar:
kötükedihüso

kiz ondan bende korkyuom doktora millete sövmeyimde kafamçokkarıştı
bilincim yerine gelince bi rezilik duygusu hissetmiyim. bnm en sonki ameliyatimda uyandimda asiri agresiftim. bide burnumdan nefes alamyiodum ya iiyce tikamislar kan falan gelyio. hemsireler önme ilk aksam yemegimi koyunca " eee ben simdi ne anlicam bundan. burnum tikali tadini alamamki ya dedim" yememistim. beni ziyarete gelenleri annemlere falan "öfff gidin konusunca burnum acio konustrman beni dedim".
o gerginligin sebebi bide anestizeidendi cünkü amelyaitin ortasinda uyanmistim narkozn etkisimi gecmis ne. baktim agzmda hortum suratimda bisiler yapiolar ayy ne korkunctu. mafoldumben

kiz ondan bende korkyuom doktora millete sövmeyimde kafamçokkarıştı
bilincim yerine gelince bi rezilik duygusu hissetmiyim. bnm en sonki ameliyatimda uyandimda asiri agresiftim. bide burnumdan nefes alamyiodum ya iiyce tikamislar kan falan gelyio. hemsireler önme ilk aksam yemegimi koyunca " eee ben simdi ne anlicam bundan. burnum tikali tadini alamamki ya dedim" yememistim. beni ziyarete gelenleri annemlere falan "öfff gidin konusunca burnum acio konustrman beni dedim".
o gerginligin sebebi bide anestizeidendi cünkü amelyaitin ortasinda uyanmistim narkozn etkisimi gecmis ne. baktim agzmda hortum suratimda bisiler yapiolar ayy ne korkunctu. mafoldumben

benimde en korktuğm şey ameliyatn ortasnda uyanmak ya:(((umarm öyle bişy olmaz:çok üzgünüm:

çok geçmil olsun canım cok yakısmıs yeni burnun maasallahh tabiiii:))
benimde 5 günüm hala morluklarım şişliklerim var senin fotolara baktımda 5.günde dısarı cıkmısın bişi kalmamıs ne güzel:)

benimde en korktuğm şey ameliyatn ortasnda uyanmak ya:(((umarm öyle bişy olmaz:çok üzgünüm:

cnm korkma cok sIk rastlanan bise degil. biraz tepindim o kadar korktum ya herkez tuttu beni sonra tekrar uyuttulardelikafadulden

kızlarrr yeni resimlerim için ilk sayfaya bakın lutfen opuyorumnanaktan

cnm korkma cok sIk rastlanan bise degil. biraz tepindim o kadar korktum ya herkez tuttu beni sonra tekrar uyuttulardelikafadulden

anacım sende ne cirkef bişimissin ameliyat masasını bile reddetmişin olmaski ama oyle kafama gore eserim gurlerim ister yagmur atarım ister kar muhabbete bahhhh
:roflol: :roflol: :roflol:

anacım sende ne cirkef bişimissin ameliyat masasını bile reddetmişin olmaski ama oyle kafama gore eserim gurlerim ister yagmur atarım ister kar muhabbete bahhhh
:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: korktum bide bogazimdaki hortum acitti ondan öyle tepndim. normalde sakin uysal biriyim :kedi:

Son düzenleme:
canım bende fuat beye ameliyat olucam lifen bana resimlerini göster lütfen

bende fuat beye ameliyat olan şanslılardanım şakkıdı
resim koymaz o ama ben yakında yeni albüm yapcam ona bakarsın istersen :1rolleyes:

mesaj sayisini doldurmak icin yüklüyorum :) kusura bakmayin

Back
X