1 hafta rötarlıda olsa tam istediğim gibi bir köşe koltuk olmuş buyrun bakalım beğencek misin birde renklendirmek istiyorum odayı ne renk halı ve perdeyle kombin yapayım sizce?
Çok güzel bir secim yapmıssınız,sağlıklı günlerde kullanın.Pedeleri kuruvaze mekanizmalı krem tonda tül yaptırabılırsınız.fon gölgelik olarak renk mürdüm.veya güzel bir yesil tonu yakısır gibi,halı yine düz olsa daha spor olur desensiz krem yada koyu kahve tonu düşünebilirsiniz
peneceren dar gb geldi bu yuzden fon perde yaptirma bence.. tul yaptir sadece.. mekanzmal olablr cunku onunde koltuk var... gule gule kullan....1 hafta rötarlıda olsa tam istediğim gibi bir köşe koltuk olmuş buyrun bakalım beğencek misin birde renklendirmek istiyorum odayı ne renk halı ve perdeyle kombin yapayım sizce?
1 hafta rötarlıda olsa tam istediğim gibi bir köşe koltuk olmuş buyrun bakalım beğencek misin birde renklendirmek istiyorum odayı ne renk halı ve perdeyle kombin yapayım sizce?
aslında üstündeki yastıkların tonuna bakarak bende dediğin gibi düşünmüştüm ama yastıklar çok önemli değil baska yastıkta alabilirim koltuğun rengi sütlü kahve acaba renk katmak için kahverengili ve turkuazlı bir prde ve yine ya kahve ya da turkuaz bir halı nasıl olur biraz yaşayan bir ev olsun istiyorum :)bu arada teşekkürler
ben olsam tüylü krem rengi bir halı alırdım koltuğa da mürdüm güzel yakışmış ama az geldi bana sade mürdüm bikaç daha yastık alırdım ve fonumu kesinlikle mürdüm yapardım tül de krem olmalı fransız tül olabilir iyi günlerde kullan markası ne koltukların?
senin camların küçük üstelik önünde koltuk var o yüzden kruvaze yada kanat yerine mekanizmalı katlamalılardan yaptır derim .turkuaz kahve yapabilirsin gazel gibi sende turkuaz kırlentlerle kombinlersin süper olur .güle güle iyi günlerde kullan.
çok şııııkkk!!! köşe koltukları çok beğenirim. sehpa da ayrı bi güzel olmuş. güle güle kullan canım.
aslında üstündeki yastıkların tonuna bakarak bende dediğin gibi düşünmüştüm ama yastıklar çok önemli değil baska yastıkta alabilirim koltuğun rengi sütlü kahve acaba renk katmak için kahverengili ve turkuazlı bir prde ve yine ya kahve ya da turkuaz bir halı nasıl olur biraz yaşayan bir ev olsun istiyorum :)bu arada teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?