İlk göduğumde içimden mürdüm geçti ama farklı yastık kombin yapabılırım diyorsanız.kahverengi ile turkuaz uyumu tartısılmaz kahve ve turkuaz desenlı şık bir perdede yakısır,evde küçük çocuk yoksa halınız acık krem desensız yakısır.ama sürekli oturcağınız oda olacaksa krem cok kirlenir,kahve düz bır halı ilede cok trend bir görunum olur.
Hayırlı olsun canım çok şık gerçekten..pastelin en soft tonları..sehpan da çok modern duruyor.. Güle güle kullan inşallah
Buarada perde de kararsız kalırsan zebra da düşünebilirsin.Bence zebra cok iyi bir bulus ben cok memnunum hem kumas kumas kat kat görunum cok ferah oluyor yok hemde tek zebra ile ekstra gölgelik gerek yok.(renk tabi krem kahve acık)
aslında üstündeki yastıkların tonuna bakarak bende dediğin gibi düşünmüştüm ama yastıklar çok önemli değil baska yastıkta alabilirim koltuğun rengi sütlü kahve acaba renk katmak için kahverengili ve turkuazlı bir prde ve yine ya kahve ya da turkuaz bir halı nasıl olur biraz yaşayan bir ev olsun istiyorum :)bu arada teşekkürler
1 hafta rötarlıda olsa tam istediğim gibi bir köşe koltuk olmuş buyrun bakalım beğencek misin birde renklendirmek istiyorum odayı ne renk halı ve perdeyle kombin yapayım sizce?
köşe takımın hoş.bencede turkuaz perdeler süper olur.benimde perdelerim turkuaz mobilyalarım kahverengi beyaz.
öncelikle hoşgeldin aramıza koltuğumu beğenmene de çok sevindim ege yoksa umarım seninde olur:)
bende köşe takımı aldım sizinkide çok güzelmiş güle güle kullanın
1 hafta rötarlıda olsa tam istediğim gibi bir köşe koltuk olmuş buyrun bakalım beğencek misin birde renklendirmek istiyorum odayı ne renk halı ve perdeyle kombin yapayım sizce?
aslında doğru söylemiş geztapo önü koltukla kapalı olduğu için fon görünmez yarım gibi durur sanki zebralar kullanışlımı bilmem ama göze alırım dersen zebra al veya katlamalı perde hoş olur...senin camların küçük üstelik önünde koltuk var o yüzden kruvaze yada kanat yerine mekanizmalı katlamalılardan yaptır derim .turkuaz kahve yapabilirsin gazel gibi sende turkuaz kırlentlerle kombinlersin süper olur .güle güle iyi günlerde kullan.
arkadaşım koltuğun gerçekten çok güzel,büyük yaptırman ayrıca iyi olmuş daha da kullanışlı olur, valla bencede turkuazla kombinlersen güzel olur.bu arada yeni eve taşınınca dekorasyon için seni da alacağım yanıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?