aaa ilk defa duydum olabilr aslşında içeriği nasılbaşarılar diliyorum 4 kg verirsiniz biraz yediklerinizi azaltırsanız. Ben 69 kiloyum kısamıyorum boğazdan maalesef o nedenle yarın muzaffer kuşhan ın 15 günde 10 kg diyeti var ona başlıycam. En son yapıp bırakmıştım ona rağmen 3 kilo vermiştim beraber yapabiliriz uyarsa size bu sitede daha önce yapmışlar
Kizlar 83 kg im...yillardir hep biyle sisko biriyim..gorsel olarak cok kilolu gorunmesemde kutlesel olarak tam olarak 23 kg fazlam var....ne diyetisyenler denedim olmadi yapamadim.ama artik canima tak etti...boyum 1,65 zayıflamak istiyorum. ..
Su an ki hedefim bir ay icinde 4kg vermek...yediklerime dikkat edecegim spor yapacagim...benim gbi kilo vermel isteyen destek olmak ve almak osteyen arkadaslari bekliyorum. ..gun be gun ne yeyip ictiysem yazacam tarih 8.12.2013 tam olarak 8.01.2013 de 79 kg a dusmeyi hedegliyorum.hadi Bismillah
Kizlar 83 kg im...yillardir hep biyle sisko biriyim..gorsel olarak cok kilolu gorunmesemde kutlesel olarak tam olarak 23 kg fazlam var....ne diyetisyenler denedim olmadi yapamadim.ama artik canima tak etti...boyum 1,65 zayıflamak istiyorum. ..
Su an ki hedefim bir ay icinde 4kg vermek...yediklerime dikkat edecegim spor yapacagim...benim gbi kilo vermel isteyen destek olmak ve almak osteyen arkadaslari bekliyorum. ..gun be gun ne yeyip ictiysem yazacam tarih 8.12.2013 tam olarak 8.01.2013 de 79 kg a dusmeyi hedegliyorum.hadi Bismillah
kuzummmmm elele verip birlikten güç doğar ilkesiyle hareket edelimmmmmm :))olur canım ınsanın canına tak edınce olur....
neler basarmadık kı su hayatta ayda 3 - 5 kılomu veremıcez....
bende hep dıetler yaptım bozdum ama olmuyor ıste bozmıcan
bıkere dıet yapmıcan sadece ve sadece yeme alıskanlıklarımızı degıstırıcez.
daha bol su ıcıcez az yıyıp cok hareket edıcez...
bende konu acmayı dusunuyorsum ama sen yenı baslamıssın beraber devam edelım o halde bırbırımıze destek oluruz...
benım sabah kahvaltım 3 tane haslanmıs yumurta
sadece 1 tanesını sarısıyla yıyorum dıger ıkı sarıyı kuslara verıyorum...
1 dılım kepek ekmegı oda aklıma gelırse
1 parca peynır bır domates ve sekersız bıtkı cayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?