evet suandan itibaren fazla kilolardan kurtulmaya basliyorum .yardim oneri.

Sahihuban

Nirvana
Pro Üye
25 Mayıs 2013
14.002
20.652
598
Kizlar 83 kg im...yillardir hep biyle sisko biriyim..gorsel olarak cok kilolu gorunmesemde kutlesel olarak tam olarak 23 kg fazlam var....ne diyetisyenler denedim olmadi yapamadim.ama artik canima tak etti...boyum 1,65 zayıflamak istiyorum. ..

Su an ki hedefim bir ay icinde 4kg vermek...yediklerime dikkat edecegim spor yapacagim...benim gbi kilo vermel isteyen destek olmak ve almak osteyen arkadaslari bekliyorum. ..gun be gun ne yeyip ictiysem yazacam tarih 8.12.2013 tam olarak 8.01.2013 de 79 kg a dusmeyi hedegliyorum.hadi Bismillah

Son düzenleme:
başarılar diliyorum 4 kg verirsiniz biraz yediklerinizi azaltırsanız. Ben 69 kiloyum kısamıyorum boğazdan maalesef o nedenle yarın muzaffer kuşhan ın 15 günde 10 kg diyeti var ona başlıycam. En son yapıp bırakmıştım ona rağmen 3 kilo vermiştim beraber yapabiliriz uyarsa size bu sitede daha önce yapmışlar

aaa ilk defa duydum olabilr aslşında içeriği nasıl
ama ben sonrASINDA DA devam ederim diyete ...ay zayıflayacağımın hayali bile muhteşemmm:)))

hadi bakalım...
:))))
anlat içeriğini de başlayalım
sabah 1 haşlanmış yumurta bi mate çayı bikaç parça kaşar peynir yedim
ara öğün . tuzsuz leblebi nohut yedim bi de küçücük bi kurabiye :)

merhaba ben başladım bugün :)
kahvaltı her gün aynı bir parça peynir 1 dilim tam buğday ekmek
öğlen 2 yumurta bir dilim ekmek
aralarda yeşil çay kahve ve mandalina yedim
akşam 5-6 köfte yiyeceğim

şimdi diyet listesini bulup ekleyeceğim buraya
ben doğumdan sonra 76 kiloydum sonra biraz daha aldım sonra karar verdim ve 67 ye düştüm şimdi 2 kg aldım 69 oldum ama vericem yine kararlıyım bu kez insanın resmen kendine güveni geliyor

Her Gün ki Sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :

Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotu’ndan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata

Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :

Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran

Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata

—————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık

Akşam Yemeği:
120 gram – 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata

—————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata

—————–

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata

Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt

——————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :

Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata

Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt

——————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :

Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates

Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata

isterseniz hepsi gerçek olur zayıflarsınız size başarılar diliyorum .

olur canım ınsanın canına tak edınce olur....
neler basarmadık kı su hayatta ayda 3 - 5 kılomu veremıcez.. ..
bende hep dıetler yaptım bozdum ama olmuyor ıste bozmıcan
bıkere dıet yapmıcan sadece ve sadece yeme alıskanlıklarımızı degıstırıcez.
daha bol su ıcıcez az yıyıp cok hareket edıcez...
bende konu acmayı dusunuyorsum ama sen yenı baslamıssın beraber devam edelım o halde bırbırımıze destek oluruz...
benım sabah kahvaltım 3 tane haslanmıs yumurta
sadece 1 tanesını sarısıyla yıyorum dıger ıkı sarıyı kuslara verıyorum...
1 dılım kepek ekmegı oda aklıma gelırse
1 parca peynır bır domates ve sekersız bıtkı cayı

konu sahıbı nerdesın lutfen bırgunluk dıetler ıcın konu acmayın ne guzel kendıme arkadas buldum dedım konuda kımse yok yaaa

Var mı değişiklik canım?

Bende kendime göre fazlam olan kiloları vermek istiyorum. Evliyim 1 hata sonra annemin yanına gideceğimden dolayı herhangi bir şeye başlayamıyorum ama Ocak 15 te başlayacağımmmmm ..

Daha önce 50-52 ve 55 kilolalar arasında gidip geldim. Evlenince akşam yemeğini kesemez oldum ama kararlıyım bende bi şekilde başlıcam. Diyet yapamıyorum çünkü çalışıyorum istenilen yemekleri yiyemiyorum şirkette çıkan yemeklerdenyemek zorunda kalıyorum ama kendime şartlar koşacağım . Eğer başladığımda burada bi konu olursa dahil olurum kızlarr :)

Bo:1.69
Kilo:64
Hedef : 55

Şimdilik hoşçakalın

ben kendimi bildiğim bileli kilolarla savaşıyordum balık etli kadındım takii son 6 aya kadar kızımın doğumundan sonrada aldığım kilolar canıma tak ettti o kadr çok diyetler denedim belki sonu gelseydi olumlu sonuç alıcaktım ama nefsimi tutamadım sanırım :) bi gün arkadasım aktarcıdan bi zayıflama macunu önerdi bana bende şu cvbı vermiştim ya o kadar cok kilo kontrol hapı kullandım artık inanmıyorum dedim lahana diyeti sogan suyu dıyetı maydonuz suyu dıyetı altın cılek hapı mourses hapı ... vb bunların hepsini denemiştim daha sonra bana iddaya girelim dedi ve gittim o macunu aldım aktardan şu an 24 kilo verdim kendimi kuş gibi hiseediyorum kızlar şunu söylemeliyim ki bikini giymek harika bişeymiş :) umarım tüm balık etli kızlarımız birer altın kız olup zayıflarlar :)

arkadaşlar şu bir gerçek ki '' diyet ve spor olmadan olmuyor ...

kg. 83,5 idi
şimdi 82 kg
hedef 65 kg...inşallah hep beraber zayıflayacağız..her gün yazalım yediklerimizi içtiklerimiz...sporumuzu...

kuzummmmm elele verip birlikten güç doğar ilkesiyle hareket edelimmmmmm :))

ee nasıl gidiyor diyett

sevgili dostlaaaar
Yaz mevsimi yaklaşıyor, eyvah ince kıyafetler raflardan dolaplara çıktı bile diyorsanız, fakat ofiste diyet yapabileceğinize dair şüpheleriniz varsa, bu yazı sizin için hazırlandı… Ofis diyeti ile yaza formda girebilir, o çok beğendiğiniz yeni sezon yaz kıyafetlerine kolayca sığabilirsiniz…
Ofis diyeti nedir?
Ofis diyeti, günün büyük bir kısmında oturarak çalışan kişiler için uygun olan yeterli, dengeli ve sağlıklı beslenme ilkeleri ile örtüşen bir beslenme programıdır. Ofisteki yoğunluğunuz ne olursa olsun, ofis diyetini rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
Ofis diyetini kimler yapabilir?

Şeker, kalp-damar, yüksek tansiyon, kanser gibi kronik hastalıkları nedeni ile özel diyet yapması gerekenler ve sindirim sistemi sorunu yaşayanlar ofis diyetini yapmamalıdır. Ofis diyeti, 20’li yaşların sonunda 30’lu yaşların ortalarında olan kişiler için daha uygundur.

kuzişleeeer yahu şu 80 in altına bi düşsem çok mükemmel olacak ammaaaa ..bi türlü düşemiyorum ki

Merhaba kızlar. Bende sizinle aynı dertten muzdaribim. Sigarayı bıraktıktan sonra çokça kilo aldım. Veremiyorum. Şu an 17 kilo fazlam var.

Bir arkadaş macundan bahsetmiş. Merak ettim. Öğrenebilir miyiz ki adını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…