- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ramazana daha çok var beee...Oteki konularinizi bilmiyorum ama önumuz ramazan eger oruc tutuyorlarsa iftara cagirin guzel bir bahane olabilir.
Ramazana daha çok var beee...
Teşekkürler...Su zamana kadar verdigin en dogru karar.. Bohca meselesini hic acma kendi isterse verirsin.
Eve davet etmek istedigini söyle kendiliginden istedigin icin esin kabul edecektir.
Simdiden hayirli ugurlu olsun
Ramazana kim öle kim kala daha 40 gün falan var...Yemege davet etsem garip kacar mi demissiniz ya o yuzden dedim
Sizi özledim biraz abartı değil Mi?Bohça mevzusunu açmayın.
Yemek daveti olabilir garip kaçmaz.
Üstüne birde sizi özledim derseniz değmeyin keyiflerine
Aranızdaki muhabbete bağlı sanırım.Sizi özledim biraz abartı değil Mi?
Eşim pikniği sevmez malesef ayrıca bizim arabamız yok onların var onlar bizi götürmüş olur yani biz onları değil.Hafta sonu pikniği gibi de organize edebilirsiniz.Açık havada kimse gerilmez. Ohh mis
Bende demem ya çok fazla birde niye gelmedin vs. denilirse gerilirim sanırım...Aranızdaki muhabbete bağlı sanırım.
Gerçi ben demem o ayrı :) bazı kişiler çok rahat söylüyor ondan dedim. Gönülleri hoş olur ortam daha çabuk ısınır diye.
Yapmadım ki o zaman vazgeçmiştim...Eşimle bir sorun yok şükür.Bunu daha öncede yapmıştın morsever. Ömrün bu adamı mutlu etmek için anasına danasına he he demekle geçecek zannımca.
Annesine babasına ve kız kardeşine cuma mesajı mı atayım yani peki nasıl olsun genele atar gibi mi?Bilemedim ki morsever duygularından eminsen geçmişi sürekli kendine ve çevrene sıkıntı etmeyeceksen cuma mesajından başla minik adımlar at.
Hemen hop yemek olmaz sanki ne konuşacaksın gerginlik olur ortam daha da gerilir
Eşine uzun zaman oldu annenlere yemeğe çaya gidelim mi dersin. Diğer konularını bilmiyorum ama güzel bi adım olabilirRamazana daha çok var beee...
Eşimin ailesiyle olan problemimi çoğunuz biliyorsunuz...Geçmiş konularım ortada zaten merak eden bakabilir...Açıkçası eşimle çözüme ulaştırdığımız bir konu benim kızgınlığımı geçirdi hangi konu olduğu bana kalsın...Bunun sonucunda eşimin ailesine adım atmaya karar verdim eşime şuan birşey demedim...On aydır görüşmüyordum.Şuan sizce ne yapabilirim?Eşime yemeğe davet edelim desem garip kaçar mı?Yada o kadar aydan sonra nasıl davranmalıyım bilemiyorum.Biliyorum farklı insanlarız can ciğer olmayı değil mesafeli saygılı şekilde görüşmeyi istiyorum...
Birde eşimin annesinin bana hazırladığı bohça mevzusu var.Benim beğenmediğimi öğrenip birkaçkez istemişti.Gidersek onuda götürsek ayıp kaçar mı yada onlar gelirse mi söyleyeyim bilemedim açıkçası gerginlik oluşsun istemiyorum benim isteğim aradaki problemi çözmek sönen külü ateşlemek değil...
Önerileri merakla bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?