• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evet yine ben ve bu sefer gerçekten atacağım adım...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Eşimin ailesiyle olan problemimi çoğunuz biliyorsunuz...Geçmiş konularım ortada zaten merak eden bakabilir...Açıkçası eşimle çözüme ulaştırdığımız bir konu benim kızgınlığımı geçirdi hangi konu olduğu bana kalsın...Bunun sonucunda eşimin ailesine adım atmaya karar verdim eşime şuan birşey demedim...On aydır görüşmüyordum.Şuan sizce ne yapabilirim?Eşime yemeğe davet edelim desem garip kaçar mı?Yada o kadar aydan sonra nasıl davranmalıyım bilemiyorum.Biliyorum farklı insanlarız can ciğer olmayı değil mesafeli saygılı şekilde görüşmeyi istiyorum...

Birde eşimin annesinin bana hazırladığı bohça mevzusu var.Benim beğenmediğimi öğrenip birkaçkez istemişti.Gidersek onuda götürsek ayıp kaçar mı yada onlar gelirse mi söyleyeyim bilemedim açıkçası gerginlik oluşsun istemiyorum benim isteğim aradaki problemi çözmek sönen külü ateşlemek değil...

Önerileri merakla bekliyorum...

Ben adım atamadan eşimin annesinin doğum günü çıktı meydana.Dünmüş...Eşim birkaç gün sonrasını biliyordu...Birgün önce konuşmuşlar ama sanmıyorum yarın doğum günüm dediğini belkide biliyor mu diye ağzını aradı...Eşim bırakın gitmeyi aramadı bile...Rastlantı bu ya annemleri davet etmiştim alt komşum kankası haberuçtu muhtemelen...Şimdi ne yapacağım?

Son düzenleme:
Bohça mevzusunu açmayın.
Yemek daveti olabilir garip kaçmaz.
Üstüne birde sizi özledim derseniz değmeyin keyiflerine :anne:

Aranızdaki muhabbete bağlı sanırım.
Gerçi ben demem o ayrı :) bazı kişiler çok rahat söylüyor ondan dedim. Gönülleri hoş olur ortam daha çabuk ısınır diye.
Bende demem ya çok fazla birde niye gelmedin vs. denilirse gerilirim sanırım...

Bilemedim ki morsever duygularından eminsen geçmişi sürekli kendine ve çevrene sıkıntı etmeyeceksen cuma mesajından başla minik adımlar at.
Hemen hop yemek olmaz sanki ne konuşacaksın gerginlik olur ortam daha da gerilir

Bilemedim ki morsever duygularından eminsen geçmişi sürekli kendine ve çevrene sıkıntı etmeyeceksen cuma mesajından başla minik adımlar at.
Hemen hop yemek olmaz sanki ne konuşacaksın gerginlik olur ortam daha da gerilir
Annesine babasına ve kız kardeşine cuma mesajı mı atayım yani peki nasıl olsun genele atar gibi mi?

Eşimin ailesiyle olan problemimi çoğunuz biliyorsunuz...Geçmiş konularım ortada zaten merak eden bakabilir...Açıkçası eşimle çözüme ulaştırdığımız bir konu benim kızgınlığımı geçirdi hangi konu olduğu bana kalsın...Bunun sonucunda eşimin ailesine adım atmaya karar verdim eşime şuan birşey demedim...On aydır görüşmüyordum.Şuan sizce ne yapabilirim?Eşime yemeğe davet edelim desem garip kaçar mı?Yada o kadar aydan sonra nasıl davranmalıyım bilemiyorum.Biliyorum farklı insanlarız can ciğer olmayı değil mesafeli saygılı şekilde görüşmeyi istiyorum...

Birde eşimin annesinin bana hazırladığı bohça mevzusu var.Benim beğenmediğimi öğrenip birkaçkez istemişti.Gidersek onuda götürsek ayıp kaçar mı yada onlar gelirse mi söyleyeyim bilemedim açıkçası gerginlik oluşsun istemiyorum benim isteğim aradaki problemi çözmek sönen külü ateşlemek değil...

Önerileri merakla bekliyorum...

Ben adım atamadan eşimin annesinin doğum günü çıktı meydana.Dünmüş...Eşim birkaç gün sonrasını biliyordu...Birgün önce konuşmuşlar ama sanmıyorum yarın doğum günüm dediğini belkide biliyor mu diye ağzını aradı...Eşim bırakın gitmeyi aramadı bile...Rastlantı bu ya annemleri davet etmiştim alt komşum kankası haber uçtu muhtemelen...Şimdi ne yapacağım?

Back
X