Evett 39+6 da olduk içimde bıkorku oluyor bebegıme bişey olcak dıye :(

Canim rabbimin izni ile bir ikinmada doguracaksin inan kendine burada butun isi sen yapiyosun bebegini dusun ve sadece kuvvetlice ikin vakti geldiginde doktorunun sozunden cikma iyi dinle onlari hersey yolunda olucak insallah canim benim hayirli haberlerini de bekliyoruz
İnş canım sag saglım kucagımıza almayı nadıp etsın rabbım saolasın canım ınş senın nekadar var

Anlatayım cnm oturur vaziyetteyiz omurgamız dik sol elimizi göğüs altımız ysni miğdemizin üstğne koyuyoruz nefes alıyoruz burnumuzdan yediye kadar sayıyoruz sonra yediye kadar sayarak nefesimizi veriyoruz bunu yaparkende olumlu sözcükler düşünüp tekrarlıyoruz bu şekilde on onbeş dakika yap sen rahatlayana kadar baya işe yarıyo bu

Anlatayım cnm oturur vaziyetteyiz omurgamız dik sol elimizi göğüs altımız ysni miğdemizin üstğne koyuyoruz nefes alıyoruz burnumuzdan yediye kadar sayıyoruz sonra yediye kadar sayarak nefesimizi veriyoruz bunu yaparkende olumlu sözcükler düşünüp tekrarlıyoruz bu şekilde on onbeş dakika yap sen rahatlayana kadar baya işe yarıyo bu
Tamam canım bunuda deneyım bıde

Neden korkup stres yapıyorsun kendine. Ben 40+2 de doğum yaptım ve 1-2 gün öncesine kadar hiç sancım ağrım falan yoktu.

Evde masaya tutun, tuvaletini yapar gibi çömel, 10 a kadar say ve kalk. Bunu gün de 3 kez 20-30 ar adet yap.

İkincisi merdiven çık, yavaş yavaş tabi. İn-çık.

Hurma ye bol bol.

Nefes egzersizleri yap. Burundan alıp, ağızdan ver.

Hergün duş al. Kendini rahatlat.

Herşey çok güzel olacak, merak etme :)

Neden korkup stres yapıyorsun kendine. Ben 40+2 de doğum yaptım ve 1-2 gün öncesine kadar hiç sancım ağrım falan yoktu.

Evde masaya tutun, tuvaletini yapar gibi çömel, 10 a kadar say ve kalk. Bunu gün de 3 kez 20-30 ar adet yap.

İkincisi merdiven çık, yavaş yavaş tabi. İn-çık.

Hurma ye bol bol.

Nefes egzersizleri yap. Burundan alıp, ağızdan ver.

Hergün duş al. Kendini rahatlat.

Herşey çok güzel olacak, merak etme :)
İnş canım yuruyorum bol bol hıc agrım sancım hıç bısey yok

Bebeğin hareketlerini hissediyorsun değil mi?

Nst nasıl peki?
Evet canım gun boyu hatta psıkopata bagladım sureklı edıyor mu etmıyor dıye nst de sancım 40 50 60 arada 100 oluyor okadar canım

Cok korkuyorum iyice morqlım bozuldu artık :KK43:
Hiç korkma moralini bozma canm ben ilk bebeğimi 42+3 de dünyaya getirdim 1 gün arayla sezeryandan döndüm normal doğuz oldu canını sıkma stres yapma bu hafta dogurursun sen benden söylemesi bu arada bebek kizmi erkekmi

Hiç korkma moralini bozma canm ben ilk bebeğimi 42+3 de dünyaya getirdim 1 gün arayla sezeryandan döndüm normal doğuz oldu canını sıkma stres yapma bu hafta dogurursun sen benden söylemesi bu arada bebek kizmi erkekmi
Kız canım doktorum en cok haftaya carsamba ya kadar beklerım dedı 41+0da son tarıh bıde artık kılo almıyor ıkı hafta gerıden gelıyor suni sancı ıle dedı en gec haftaya carsamba

Ben de nevşehirdeyim burda gittiğiniz bi doktor var mıydı?benim doktorum vefat etti ne yazıkki sanırım ben de kayseri de yapıcam doğumu orda kime gideceksiniz
Canım burda bende barıs beye gidiyordum kayserıde ulku aksoya gıdıyorum bıde aynur sımur var dünyamda oda cok ıyı canım onerırırım onuda ulkude cok ıyı dogumu ulkuyle yapcam inş

Back
X