Evhamli,herşeye karışan eş:(

Valla ben size hak verdim esiniz cok abartiyormus
Gerekli olan seyleri zaten sizde dusuniyorsunuzdur elbette.Cocugun kabizligina dek dusunmek nedir ya.ki bebek degil bu 8 yasinda.hayatinin her döneminde bu cocuk babasinin mudahalesiyle yasamak zorunda olacak onun icinde cok zor. Ve dediginiz gibi etrafta takintili bir rol model varsa cocukda oyle oluyor zamanla.Esiniz umarim yardim alir biraz rahat birakir sizi de kendinide.

Ben ocağın etrafına taktığı demir levhaları merak ettim. Tahayyül edemedim.
Arkadaşlar normal demiş ama hiç te normal değil, takıntı derecesinde

Tüm anne babaların bu sekilde önlem almasi gerekmiyor mu zaten ben neden abartı bir sey göremedim, benim eşim de bebeğimiz konusunda cok hassastır, gün içerisinde su içti mi, yemeğini yedi mi sorar kucağına aldığında ilk yaptığı sey sırtına bakmaktır terledi mi diye kontrol eder, ortalıkta sivri keskin bir nesne gördü mü kaldırır, duş gününü geçireyim uyarır. Orta sehpamız var ama düşer de kenarına basını carpar diye kullanmıyoruz mesela. Benim hoşuma gidiyor ilgilenmesi, bebeği neyi sever nelere gülümser nelerden hoşlanmaz hepsini bilir. Ben mutluyum böyle bir baba olmasından, ilgilenmese bu sefer neden her şey bana bakıyor deriz ilgilenirler sanki annesi o olur :))
Sanki annesi o derken yanlış anlaşıldım biraz:) İlgisiz bir baba olmasıni asla istemem tabii ama bana da bir alan kalmalı. Bıçağı bende hep ters koyarım dalginligima gelmis.Ama bulaşık makinasının kapağını açmadan nasıl boşaltabilirim ki

Ben ocağın etrafına taktığı demir levhaları merak ettim. Tahayyül edemedim.
Arkadaşlar normal demiş ama hiç te normal değil, takıntı derecesinde
Arka taraf duvar.Diger 3 taraf demir plaka:) Ama çocuğum çok hareketliydi, bu yaptığı çok koruyucu oldu.Bunu yazmanın sebebi dikkat ve evhamini anlatabilmek içindi .Farklı önlemde alınabilirdi elbet.Plakalar yapistırıldığı için zor çıkarıldı sonra

Babam da tek cocuk ablam varken oyleymis. Annem sayiniz arttikca evhami azaldi diyor 😂 Yine var tabi biraz. Can cikmadan huy cikmazmis. Hala bizi denize sokmaz. Girersek yanimizda gelir. Esimle balayimizda denizli bir yere gittik beni 10 kere aradi esimi 50 kere. Casper denize girmesin.,girerse yaninda git demis kurban oldugum 😂 Torunlari azicik hoplasin ziplasin hemen aman durun bisey olacak falan der engellemeye calisir. Anneme mutfagin halisi kayiyor diye degistirtmis yeni evliyken. Ya dusersem,kafami vurursam, beyin kanamasi gecirirsem. Bir suru felaket senaryosu. Zavalli annem 1 ay kullanamadim ceyizlik halimi diyor hala 😁
Bu arada ben de bulasik makinesine bicagi ters koymam. Esim koyarsa da kiyamet koparirim. Elime batar geri cikarirken falan diye 😂
Babanız eşimin ilerde ki hali :) Allah uzun ömür versin .Zaten ona da diyorum çocukları anneler bekler pencerelerde bizde kim bekleyecek belli diye:)

Lutfen haksizlik etmeyin esinize oda babasi ne siz evladiniz konusunda ondan daha fazla soz sahibisiniz nede esiniz sizden fazla soz sahibi olabilir esit olmaniz lazim. Evham kismina gelince benim esimde boyle inanin okurken benmi yazdim dedim. Ben cozumu nerde buldum biliyomusun kabullendim onu bazen soylendigim oluyo ama her dedigine karisilik verip tartisma cikartmiyorum 'tamam hayatim haklisin ben cok yoruldugum icin bazen dikkatsiz davraniyorum sen ilgileniyosun zaten boyle seylerle bende rahat ediyorum' tarzi konusuyorum. Cocuklarin her turlu bakimlarinda hep olayin tam icindedir bana yardim tarzinda degil onunda gorevi oldugu icin yapiyo. Oylede olmasi lazim zaten siz bence cok fazla yuk almissiniz omuzlariniza. Rahat olun bence agrasif davranmanin kimseye yarari yok
Deneyeceğim. Teşekkürler:)

Oğlunuz ne kadar tatlı sizi öpüp barıştırması maşallah:) bıçak konusunda eşiniz haklı maalesef ben de ortalıkta bıçak bırakılınca tedirgin oluyorum hemen gözüme kötü senaryolar geliyor.

Ay yok böyle hayat geçmez.
Neresi normal bunun?
Sinir krizi mi geçiyorsunuz, ikna mı ediyorsunuz gitsin doktora sallamadan, çocuğa da yazık size de.

Ama yine de bıçakları ters koyun, burdan irkildim :)

Normal diyenlere hiç hak veremedim.
Hasta olacak diye dışarı çıkarmak istememek, koltuk tepesinde görünce yüzü gözü değişmek nasıl evhamlılık işte olarak değerlendirilebilir?
Tedavilik bu.

Ay yok böyle hayat geçmez.
Neresi normal bunun?
Sinir krizi mi geçiyorsunuz, ikna mı ediyorsunuz gitsin doktora sallamadan, çocuğa da yazık size de.

Ama yine de bıçakları ters koyun, burdan irkildim :)
Bıçaklar zaten hep ters :) 40 yılda bir unutmuşum. Zaten oğlum o kadar dikkatli ki yaklaşmaz bile.Psikiyatri içinde gitmek gerekiyor biraz rahatlasin o da, bizde..Dikkatli olsun ama takıntı derecesinde ki evhami azaltmanin yolunu bulmaliyiz

Çözülemeyecek bir şey değil. En azından evine bağlı namuslu bir eş.Doktora git demekle olmaz. Siz de gidin randevu alın. Benimde sinirlerim gergin deyin. Evliliğimiz için ikimizde terapi alalım seni seviyorum yuvanızı seviyorum. Herşeye önlem aldığımız gibi evliliğimizede önlem alalım deyin. Birbirimizi kırıyoruz benden yada senden önemli değil. Düzelmemiz gerekiyorsa ikimizde düzeltelim deyip beraber doktora terapiste v.s. gidin.Takıntılarından belli ki kurtulamıyor. Ama sizleri sevmese böylede olmaz. Bukadar alçak ilgisiz şerefsiz sadakatsiz erkeğin içinde bu düzelmeyecek bir şey değil belkide en tedavi edilebilir olanı bu! Umarım mutlu olursunuz.

Back
X