- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
Yok istanbulda değilEv nerde İstanbuldaysa düşünmeden alın derim.
Son olarak bu devirde insanlar ticaretle uğraşmıyorsa borç yapmadan hiç birşeyin sahibi olamaz
Akdeniz bölgesindeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok istanbulda değilEv nerde İstanbuldaysa düşünmeden alın derim.
Son olarak bu devirde insanlar ticaretle uğraşmıyorsa borç yapmadan hiç birşeyin sahibi olamaz
Bakalım ev sahibi ne diyecek en son fiyataElden borç ödemek bankaya ödemekten daha zor. Bankanın da tabi faizi var ama kaçırmayın evi.
Ya kendi ailemden yana sıkıntım yokele aleme borçlanacağına taksit taksit bankaya borçlan kimseye ağız eğme bu devirde.
faiz kısmını da şöyle düşünmemelisin artık kira ödemeyeceksin kendi evinde oturacaksın. kirada otursan o para havaya gidiyor aynı mantık.
ben bu devirde kimseden beş kuruş istemem günü gelir veremezsin laf olur söz olur kimse ile bu muhabbete girmeye değmez..
Eğer borç vereceklere tamam dersekBorç alabildiğiniz kadar alın,kalan miktara kredi alın o zaman.Daha az faiz ödersiniz.
Madem kendileri verelim diyorlar borç alın o zaman,samimiyet derecesine göre ödersiniz.Eğer borç vereceklere tamam dersek
Ev parası karşılanıyor krediye ihtiyaç kalmıyor
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama iyi düşünmeli elden borç alma işini. Zira tek kişiden almayacaksınız borcu. Geri ödeme planınız nasıl olacak. Siz her ay belli bir miktar ödeyebileceksiniz, hangisinin borcunu önce kapatacaksınız, bu sıralama ileride sıkıntı olur mu aileler ve arkadaşlar arasında. Şimdi borç verelim derler, elin açılınca ödersin derler, 5 ay sonra parasını bir bahaneyle isteyip sizi sıkıştırırlar mı. Bu işler inanın bana bankadan daha çetrefilli geliyor.(bizzat yaşadım düğün zamanı 3 aydan önce ödeyemeyeceğimi söylememe rağmen zorla verdiği borcu balayından dönmeden isteyen akrabaya sahibim)Çok kararsısız inanın
Eşim tekrardan ev sahibi ile konuşmaya gidecek
Bakalım en son ne kadar diyecek bize
Bu pazarlık yapılmamış fiyatı
Kredinin faiz olayı çok düşündürüyor beni
Çektiğimizin çeyreği kadar tekrar faiz ödeniyor
Ben bu yüzden sıcak bakamıyorum kredi işine
Dışarda kalan iki arkadaş varHakkınızda hayırlısı olsun. Ama iyi düşünmeli elden borç alma işini. Zira tek kişiden almayacaksınız borcu. Geri ödeme planınız nasıl olacak. Siz her ay belli bir miktar ödeyebileceksiniz, hangisinin borcunu önce kapatacaksınız, bu sıralama ileride sıkıntı olur mu aileler ve arkadaşlar arasında. Şimdi borç verelim derler, elin açılınca ödersin derler, 5 ay sonra parasını bir bahaneyle isteyip sizi sıkıştırırlar mı. Bu işler inanın bana bankadan daha çetrefilli geliyor.(bizzat yaşadım düğün zamanı 3 aydan önce ödeyemeyeceğimi söylememe rağmen zorla verdiği borcu balayından dönmeden isteyen akrabaya sahibim)
Eğer borç vereceklere tamam dersekborçsuz bir şey sahibi olmak zor maalesef...evet kredide faiz var ama insanın çevresinde 80 bini verecek kadar cömert dostuda pek olmuyor...
Kredinin faiz olayı çok düşündürüyor beni
Çektiğimizin çeyreği kadar tekrar faiz ödeniyor
Ben bu yüzden sıcak bakamıyorum kredi işine
Eğer borç vereceklere tamam dersek
Ev parası karşılanıyor krediye ihtiyaç kalmıyor
İnanın onlar bizi zorluyor
Biz almayacağız yoksa
Faiz olayı söylediğim gibiAma evin değeri de artıyor o ödediginiz para çıkıyor.
Ev buna değer diyorsunuz kredi çekmek için ne düşünüyorsunuz anlamadım..
Bakalım hayırlısı eşim ev sahibi ile konuşacak bugünev sahibi olmak kira vermekten çok çok daha iyi..madem bu parayı verecek kişi var öyleyse değerlendir...
Orta standartlarda bir yaşantımız varBence etraftan borç almak mantıklı değil. Yüklü bir miktardan bahsediyoruz nasıl ödeyeceksiniz? Bugün birinden aldığınız 20 bini 3 sene sonra da 20 bin olarak mı ödemeyi düşünüyorsunuz?
borç almak ne yaa? hep borç alıyoruz derler ödemezlerKızlar bizim şuan oturduğumuz evin yeri, mekanı, yönü, katı, ısınması mükemmel
3+1 ama biraz küçük
Eşimde bende çalışıyoruz
Ev satılıyor ev sahibi 155 bin diyor
Ama bizim o kadar paramız yok
Ancak 70 bin felan çıkartabiliyoruz
Daha 1,5 yıllık evli olduğumuz için birikimimiz yok
Kredi de çekmeyi düşünmüyoruz
Etraftan borç alarak bu işe kalkışsak
Çok mu mantıksız olur
Bu evi alırsak satarken de çok kar edebileceğimiz bir yerde
Kafamız karma karışık oldu
Bu evimi çok seviyorum
Alamazsak çıkacağız
O zaman ayda 5 bin olacak şekilde 1.5 senelik kredide 10 bin gibi bir faiz ödüyorsunuz.Orta standartlarda bir yaşantımız var
20 bini 4 ayda kapatabiliriz
Hatta biraz daha dişimizi sıkarsak 25 bin bile çıkartabiliriz