Evi amerikan mutfak (yada açık mutfak) olan var mı?

nicki_mouse

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2012
1.031
962
323
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi amerikan mutfak kullanan arkadaşlar varsa dekorasyon konusunda yardım rica edeceğim. Sorum bu tür mutfaklar nasıl dekore ediliyor, oturma odası ile uyumu nasıl sağlanıyor? Hatta fotoğraf ekleyenler olursa tadından yenmez valla :46:

Canim sana bir suru ornek eklerim birazdan.benim ki de acik sayilir ama tam deil.
Su netim cok yavas bir kac tane hemen eklerim.

benimde mutfagım çok büyük adalı yaptırdım hem gün içinde orda oturuyoruz resimleri ekledim evim evim güzel evim başlığında fikir olabilir sanırım:1:

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi amerikan mutfak kullanan arkadaşlar varsa dekorasyon konusunda yardım rica edeceğim. Sorum bu tür mutfaklar nasıl dekore ediliyor, oturma odası ile uyumu nasıl sağlanıyor? Hatta fotoğraf ekleyenler olursa tadından yenmez valla :46:

Ortadan bi duvarla kapatabilirsiniz
Yemek vs. kokusu sebebiyle açık olmasını sevmiyorum ben mutfağın.
Ama eviniz genişse ille de orda oturmazsınız tabi sorun olmaz

benimde mutfagım çok büyük adalı yaptırdım hem gün içinde orda oturuyoruz resimleri ekledim evim evim güzel evim başlığında fikir olabilir sanırım:1:

teşekkür ederim canım, aradığım şey buydu :46:halı ve perde uyumunu merak ediyordum, biri zebra diğeri normal perde kullanmışsın. nasıl yapsam diye düşünüp duruyordum ben de. evin çok güzelmiş bu arada, güle güle otur.

Ortadan bi duvarla kapatabilirsiniz
Yemek vs. kokusu sebebiyle açık olmasını sevmiyorum ben mutfağın.
Ama eviniz genişse ille de orda oturmazsınız tabi sorun olmaz

kadercim ben zaten özellikle açık istedim. koku olayının çözümü var. çalıştığım için akşamları yemek yaparım, o sırada da eşimle ve bebeğimle de vakit geçiririm diye düşündüm :36: onlardan ayrı bir başıma mutfakta olmak tam bir kabus çünkü.

Back
X