- 15 Eylül 2015
- 3.241
- 5.173
- 73
Domuz eti aldım akşama onu pişiricem derdim ben şok olur kudururdu sinirdenBenim komşum da elimde ne zaman poşet olsa gözleriyle yer bitirir ne var diye meraktan çıldırır. Sizin olayı yaşasam dellenirdim sanırım, ne saygısız insanlar var.
Cnm arada duvar var ama cok azda bi bosluk var ztn balkon bitisik oldugu icin kafayi uzatsa cok rahat gorur.Araya parmaklık ordurun, işin sonu kotu gorunuyor
Oyle yapicam cnm bidahakine yakalarsam ztn o anki sokla pek bisey diyemedim.Bazi insanlar boyle malesef, tavir koyun.
Rahatsizliginizi belli edin, anlamazsa acik acik konusursunuz.
Ev bizim degilki hem arada duvar var ztn sadece kucuk bi bosluk var ordanda rahatca gecer bisikletim var onu sanirim balkonda kucuk boslugun oraya koyucamki gecme gibi bi durum olmasin.acilen senin tarafına geçilmesini engelleyecek bişeyler yaptır.duvar ör ne bileyim pvc doğrama yaptır .hiç olmadı dolap molap bişey koy.hem anlar hem çözüm olur..
bence durumunuz musaitse tasinin yada ev sahibi ile konusun bir cozum bulsunEv bizim degilki hem arada duvar var ztn sadece kucuk bi bosluk var ordanda rahatca gecer bisikletim var onu sanirim balkonda kucuk boslugun oraya koyucamki gecme gibi bi durum olmasin.
evet doğru söylüyosn ne insanlar var dünyada neler oluyo allah korusn valla ya taşn yada ev sahibi parmaklk yaptırsn daha ciddi sorunlar çıkabilir çünkü allah korsnbence durumunuz musaitse tasinin yada ev sahibi ile konusun bir cozum bulsun
Suan oyle sinirliyimki kizlar anlatamam.
Bugun mutfaga gectim biseyler haziliyorum kendime balkonun kapisinida actimki iceriye hava girsin.
Neyse yan komsuyla bizim evin balkonlar bitisik yani istedigi an girebilir eve oyle dusunun.
Herneyse konudan sapmadan devam ediyorum yemegimi hazirladim tam iceri gecicem bi baktim bu kadin mutfakta beni izliyo hayir ses bile vermiyo niyeti konusmakta degil.
Bende napiyosun x abla niye evi izliyosun ayip degilmi dedim oda ne dese begenirsiniz. Amann canim merak ettim sanki evini yedik diyip iceriye gecti.
Ben tabi hem sok oldum hemde cok sinirlendim.
Acaba benmi anormalim varmi boyle bi durum yasiyanlar hem suclu hem gclu sinir oldum.
Masallah ayakli gazete mubarek.Bizim zemin kattaki kadin geleni geceni izler. Apartmana giren olursa kapi durbununden bakar. Ayak seslerinden kacinci kara ciktigina kadar takip eder. Sonrada dedikodu baslar. X gece geldi, soyle yapmis, bunu getirmis. Bazilari boyle. En iyisi hic muhatap olmamak
Ztn bugun o olaydan sonra mutfak kapisini acamadim birde okula giderkende camlar kapilar aciktir 4. Kat diye acaba girdimi baktimi diye suphelenmeye bile basladim.ahhh canımmm
böyle meraklılar her yerde maalesef
perdeni açık bırakma içeriyi göremesin.
mutfakta olmadığın zaman kapıyı da mutlaka kapat merak başa bela biliyosun
anladığım kadarıyla kadın cahil bir tip bence yüzgöz olmamaya çalışıp mesafe koy
tersleşirsen bu kadar yakın komşu canını sıkabilir
Allah kolaylık versin
Evli olsam yapardim valla ama degilim.Komşunuzun izlediğine emin olduğunuz bir an eşinizi çıplak mutfağa gönderin. Sorun çözüldü.
Şakayı bir yana bırakırsak sinir bozucu bir durum gerçekten. Ama belli ki sorunları olan bir insan. Umursamamaya çalışın.
Suan oyle sinirliyimki kizlar anlatamam.
Bugun mutfaga gectim biseyler haziliyorum kendime balkonun kapisinida actimki iceriye hava girsin.
Neyse yan komsuyla bizim evin balkonlar bitisik yani istedigi an girebilir eve oyle dusunun.
Herneyse konudan sapmadan devam ediyorum yemegimi hazirladim tam iceri gecicem bi baktim bu kadin mutfakta beni izliyo hayir ses bile vermiyo niyeti konusmakta degil.
Bende napiyosun x abla niye evi izliyosun ayip degilmi dedim oda ne dese begenirsiniz. Amann canim merak ettim sanki evini yedik diyip iceriye gecti.
Ben tabi hem sok oldum hemde cok sinirlendim.
Acaba benmi anormalim varmi boyle bi durum yasiyanlar hem suclu hem gclu sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?