Evi gozetliyen komsu!!

Benim komşum da elimde ne zaman poşet olsa gözleriyle yer bitirir ne var diye meraktan çıldırır. Sizin olayı yaşasam dellenirdim sanırım, ne saygısız insanlar var.
Domuz eti aldım akşama onu pişiricem derdim ben şok olur kudururdu sinirden

Bazi insanlar boyle malesef, tavir koyun.
Rahatsizliginizi belli edin, anlamazsa acik acik konusursunuz.

acilen senin tarafına geçilmesini engelleyecek bişeyler yaptır.duvar ör ne bileyim pvc doğrama yaptır .hiç olmadı dolap molap bişey koy.hem anlar hem çözüm olur..

terbıyesızlıgı vucudunun aklının her bı hucresının ıcıne işlemıs
arsız arsız daha yanıt verıyor
sinir bozucu
sende ona dik gozunu bak

acilen senin tarafına geçilmesini engelleyecek bişeyler yaptır.duvar ör ne bileyim pvc doğrama yaptır .hiç olmadı dolap molap bişey koy.hem anlar hem çözüm olur..
Ev bizim degilki hem arada duvar var ztn sadece kucuk bi bosluk var ordanda rahatca gecer bisikletim var onu sanirim balkonda kucuk boslugun oraya koyucamki gecme gibi bi durum olmasin.

Ev bizim degilki hem arada duvar var ztn sadece kucuk bi bosluk var ordanda rahatca gecer bisikletim var onu sanirim balkonda kucuk boslugun oraya koyucamki gecme gibi bi durum olmasin.
bence durumunuz musaitse tasinin yada ev sahibi ile konusun bir cozum bulsun

bence durumunuz musaitse tasinin yada ev sahibi ile konusun bir cozum bulsun
evet doğru söylüyosn ne insanlar var dünyada neler oluyo allah korusn valla ya taşn yada ev sahibi parmaklk yaptırsn daha ciddi sorunlar çıkabilir çünkü allah korsn

Bizim zemin kattaki kadin geleni geceni izler. Apartmana giren olursa kapi durbununden bakar. Ayak seslerinden kacinci kara ciktigina kadar takip eder. Sonrada dedikodu baslar. X gece geldi, soyle yapmis, bunu getirmis. Bazilari boyle. En iyisi hic muhatap olmamak

Komşunuzun izlediğine emin olduğunuz bir an eşinizi çıplak mutfağa gönderin. Sorun çözüldü.

Şakayı bir yana bırakırsak sinir bozucu bir durum gerçekten. Ama belli ki sorunları olan bir insan. Umursamamaya çalışın.

ahhh canımmm
böyle meraklılar her yerde maalesef
perdeni açık bırakma içeriyi göremesin.
mutfakta olmadığın zaman kapıyı da mutlaka kapat merak başa bela biliyosun
anladığım kadarıyla kadın cahil bir tip bence yüzgöz olmamaya çalışıp mesafe koy
tersleşirsen bu kadar yakın komşu canını sıkabilir
Allah kolaylık versin

Masallah ayakli gazete mubarek.
Evt cnm en iyisi muhatap olmamak.

Ztn bugun o olaydan sonra mutfak kapisini acamadim birde okula giderkende camlar kapilar aciktir 4. Kat diye acaba girdimi baktimi diye suphelenmeye bile basladim.
Paranoyak olucam valla.

Evli olsam yapardim valla ama degilim.
En iyisi muhatap olmamak bidaha yakalarsamda agzinin payini vericem.

Balkona kapalı cam yaptırın yada kumaş perde artık ne deniyorsa onlardan takın bir daha gözetleyemez.

Canım eve girer bile bu tur insanlar.
Balkona girmesini engelleyecek bir şey koyun. Bisiklet demissin onu koy oraya da gorus mesafesini kapatacak şekilde perde çek.
Metresi 5 liraya olan öyle ucuz bezler var onlardan 3-4 metre yeter. En azından için rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…