Evi gozetliyen komsu!!

İşi gücü olmayan mahalle kadınları, dedikoduya malzeme arıyordur ne için bakıcakkı,
Bızımde karı komsumuzun oturma odasnn camı bızım evın apartmanınn gırısıne bakıyor,
we yıllarca perdenın bır kosesı acıktır
Kac kez apartmana gırenı cıkanı takıp ederken yakaladım
Bırde soyluyordu sıze bu geldı su geldı aa o kımdı va dıe,
Bı karsı komsu olsa, yan komsuda oyle ... Sabah kacta ıse gıttgımızı vs bıle bılıyor saat soyledı gecen gun, ben sok oldum, sen sekızde kardesn sekız bucukta anenn dokuzda gıdıyor ee babanda gececı fılan !
O yuzden sen sacde bırını yakalamıssn ama emın ol onlardan cok varrr

siz de yarin bi kase cekirdek alip citleyerek izleyin diycem ama anlamayana davul zurna az malesef ,

Her mahallede oluyor böyle tipler maalesef ben de çok denk geldim.

Bizim karşı komşuda öyle üstelik genç daha kuş uçurtmuyor sokakta bide 5 6 yaşlarında oğlu var oda öyle olacak galiba analı oğullu yetişemiyorlar balkona bide camı bölüşemiyolar git içeri sen git içeri bağrışıp giriyorlar içeri

Cnm oyle perde asilicak bi balkon degil anca bisikleti o bosluga koyarim tekerligi geldigi icin bakamaz o tekerlekten goremezde giremezde ne insanlar var yahu.

Ay bizim de oyle bi komsumuz var. Anama diyomus ki sizin yatak odasinin isigi sabaha kadar yaniyo niye, kocan evde sortla dolasiyo tisortsuz dolasiyo rahatsiz oluyorum, kocanin yanina birsuru genc delikanli geliyo bahcede oturuyolar rahatsiz oluyorum. En son bahceye birsuru sebze diktik otlar agaclar falan gorunmuyo ev pek evin onune de ortu cektik goremiyo daha kuduruyodur meraktan

En iyisini yapmissiniz cnm bide hanimefendi rahatsiz oluyomus bak sen

En iyisini yapmissiniz cnm bide hanimefendi rahatsiz oluyomus bak sen
Aynen yani bakmazsan rahatsiz olmazsin hayir yani bi de inceleyerek bakiyo onlar yanimizdaki binada bizim ev mustakil, ikinci kattan bizi gozetlemek cok eglenceli olsa gerek

Ev kendinize mi ait yoksa kiracı mısınız? Ev kendinize aitse ve eğer mevcut değilse balkona panjur yaptırın bence.

ya anlamiyorim elalem bu kadar piskin olabiliyoken siz nasil alttan alip "sok oldum"a getirebiliyorsunuz? o an yerin dibine sokup cikamayacagi hale getirebilirsinkz oysaki. nasil insanlar var yaa.. hadsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…