Bizim karşı komşuda öyle üstelik genç daha kuş uçurtmuyor sokakta bide 5 6 yaşlarında oğlu var oda öyle olacak galiba analı oğullu yetişemiyorlar balkona bide camı bölüşemiyolar git içeri sen git içeri bağrışıp giriyorlar içeri
Cnm oyle perde asilicak bi balkon degil anca bisikleti o bosluga koyarim tekerligi geldigi icin bakamaz o tekerlekten goremezde giremezde ne insanlar var yahu.Canım eve girer bile bu tur insanlar.
Balkona girmesini engelleyecek bir şey koyun. Bisiklet demissin onu koy oraya da gorus mesafesini kapatacak şekilde perde çek.
Metresi 5 liraya olan öyle ucuz bezler var onlardan 3-4 metre yeter. En azından için rahat olur.
Cnm oyle perde asilicak bi balkon degil anca bisikleti o bosluga koyarim tekerligi geldigi icin bakamaz o tekerlekten goremezde giremezde ne insanlar var yahu.
En iyisini yapmissiniz cnm bide hanimefendi rahatsiz oluyomus bak senAy bizim de oyle bi komsumuz var. Anama diyomus ki sizin yatak odasinin isigi sabaha kadar yaniyo niye, kocan evde sortla dolasiyo tisortsuz dolasiyo rahatsiz oluyorum, kocanin yanina birsuru genc delikanli geliyo bahcede oturuyolar rahatsiz oluyorum. En son bahceye birsuru sebze diktik otlar agaclar falan gorunmuyo ev pek evin onune de ortu cektik goremiyo daha kuduruyodur meraktan
Aynen yani bakmazsan rahatsiz olmazsin hayir yani bi de inceleyerek bakiyo onlar yanimizdaki binada bizim ev mustakil, ikinci kattan bizi gozetlemek cok eglenceli olsa gerekEn iyisini yapmissiniz cnm bide hanimefendi rahatsiz oluyomus bak sen
Yok cnm ev benim degil kiraciyiz panjur fln yaptiramamki.Ev kendinize mi ait yoksa kiracı mısınız? Ev kendinize aitse ve eğer mevcut değilse balkona panjur yaptırın bence.
O an sok oldum ne dicegimi bilemedim ama bidahakine yakalarsam hazirlikliyimAhaha kadına bak yüzsüz:))) azarla ya deli midir nedir :))
Cnm ztn o an sok oldum ne dicegimi bilemedim oda ztn tribini atip iceri girdi daha fazla uzatmak istemedim bendeBen kavga etmiştim çoktan. Siz yine güzel davranmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?