• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVİ KAFAYA TAKTIM, DEPRESYONA GİRDİM ÇIKAMIYORUM

Burdaki yorumlar bana iyi geliyor ondan kendimi iyi hissedecek şeyler söyleyin
Sizin önceki konunuzuda hatırlıyorum elbette zordur bu durum kimsede tam anlamıyla anlayamaz ama arkadaşlar güzel öneri vermişler sizin sorunun çözümü terapi diye, terapi alsanız ilacla birlikte çok daha iyi olabilirsiniz. Ben pandemi zamani bunaldım o zaman en yakınlarım destek oldu ama bir süre sonra elinizde olmasada kaygıları, gelen sıkıntıyı anlatınca anlayamıyorlar. Eşinizle aranız bozulur ilk başta anlıyorlar ama hakli olarak o duygulari ,gelen hissi boğazında geçmeyen yumruyla gülmeni bisey yok gibi davranmani bekliyorlar. Bir süre sonra eeeh her gün aynı tantana moduna gecilebiliyor. O yüzden terapi alın adim atin. İşe bile gidemeyecek durumdaysaniz cidden biseyler yapmanız lazım. Kendiniz icin ,aile huzurunuz icin lütfen bir adım atin

Şımarıklık olarak yorumluyorum.
Psikolojik hastalıkları inkar etmiyorum ama ev alıp alınan eve gitmemek için ağlamak bana hastalık olarak gelmiyor üzgünüm.

Hepinize teşekkür ederim ancak beynim orayı kabul etmiyor yabancı olarak görüyor annemin evi ve şuan oturduğum ev hariç her ev bana yabancı gibi geliyor bu hissi atlatamıyorum. Yani bunu daha önce yaşamış olan varmı bilmiyorum mesela kendime insanlar şehir değiştiriyor kendine gel diyorum ama yok bırsk şehri aynı ildeki başka eve geçememek beni çok üzüyor bu eve bu kadar bağlanma nedenim alışmam biliyorum orayada alışırsım ama bu evdeki her bir eşyanın kaldırılmasını düşünmek bile bana acı veriyor zaten doktora gideceğim bugün tekrardan

Merhaba. Lütfen bana destek olun

Ben bir ev aldım.
Aldığım ev 2+1 bahçe dublex.
Önce evi alırken beğendim sonra merdivenli oluşunu taktım şuanki evim 3.1 ama ben kiracıyım. Kiracı olduğun evi benimsediğim için oraya geçmekten korktum ve taktım tak tak en sonunda delirme düzeyine gelince eşim aldığımız evi kiraya vermek istedi ancak bu bile beni rahatlatmadı çünkü ya kiraya gitmezse krediyi ödeyemezsem eşim beni oraya zorlarsa diye hala takıyorum psikiyatri bana ilaç verdi ancak asla takıntılarımı götürmüyor aksine çoğalttı gibi üstüne üstlük işime de gidemiyorum rapor almak zorunda kaldım çünkü sürekli ağlıyorum. Evim oldu diye sevinmem lazımken ben mutsuzum bunun nedeni nedir napmalıyım eşim benden uzaklaştı çünkü günde 1000 kere ev kiraya gitcekmi diye soruyorum adam artık korkutmaya başladım ve kendimde ARTIK deliriyorum gbi hissediyorum
Allah ne verirse hayırlısını versin kurban olduğum rabbim olmayanlara ver Allah Allah duy sesimi 🙏🏼 memnunyetsiz yokluk varlık nedir bilmeyene verme ya Rabbim

Ama evinizde kiracıymışsınız. Yarın bir gün ev sahibi cıkarmak isteyebilir, kendi oturmak isterse ya da (varsa) çocukları otursun diye onlara vermek isterse o zaman ne olacak?

valla burada o kadar konu gördüm ama bu konu bana çok saçma geldi konu sahibi... beni yanlış anlama ama evliliğini boşuna yıpratıyorsun, insanlar bu ekonomide ev mi alabiliyor herkes kiralık ev derdinde, evi beğenmediysen gerçekten içine sinmediyse niye aldın, aldıysan da artık böyle dertlenme gibi bir hakkın yok kocaman insansın, kiraya verirsin veya satarsın, böyle şeyler için evliliğini yıpratmana değer mi gözünü seveyim ya

Ben bir ev aldım.
Önce evi alırken beğendim sonra merdivenli oluşunu taktım şuanki evim 3.1 ama ben kiracıyım. Kiracı olduğun evi benimsediğim için oraya geçmekten korktum ve taktım tak tak en sonunda delirme düzeyine gelince eşim aldığımız evi kiraya vermek istedi ancak bu bile beni rahatlatmadı çünkü ya kiraya gitmezse krediyi ödeyemezsem eşim beni oraya zorlarsa diye hala takıyorum psikiyatri bana ilaç verdi ancak asla takıntılarımı götürmüyor aksine çoğalttı gibi üstüne üstlük işime de gidemiyorum rapor almak zorunda kaldım çünkü sürekli ağlıyorum. Evim oldu diye sevinmem lazımken ben mutsuzum bunun nedeni nedir napmalıyım eşim benden uzaklaştı çünkü günde 1000 kere ev kiraya gitcekmi diye soruyorum adam artık korkutmaya başladım ve kendimde ARTIK deliriyorum gbi hissediyorum
Allah Allah ne garip dertler var kurban olduğum Rabbim... Yani ne diyeceğimi bilemedim. Okurken bir yandan da sinirlendim acikcasi. Yüce rabbim benim gibi isteyen herkesi ev sahibi yapsın insallah. Size de Hayırlı uğurlu olsun. Allah güle güle oturmayi nasip etsin. Kusura bakmayın ama derdini bilmem ne yapayim derler ya sizinki o hesap olmus. Hay Allah'ım...

Ben bir ev aldım.
Kiraya verdiğinizde kiracının kapıyı pencereyi sökmesi, kapakları kırması ihtimalini düşünün. Rahatlarsınız ve evi kiraya vermek yerine kendiniz oturursunuz. Geçen haberlerde gördüm. Kiracı evi resmen YEMİŞ. Bakın zarar vermiş demiyorum. YEMİŞ. Kiradaki evi benimsemedim, aldığım evi sevmedim… başka?

Hepinize teşekkür ederim ancak beynim orayı kabul etmiyor yabancı olarak görüyor annemin evi ve şuan oturduğum ev hariç her ev bana yabancı gibi geliyor bu hissi atlatamıyorum. Yani bunu daha önce yaşamış olan varmı bilmiyorum mesela kendime insanlar şehir değiştiriyor kendine gel diyorum ama yok bırsk şehri aynı ildeki başka eve geçememek beni çok üzüyor bu eve bu kadar bağlanma nedenim alışmam biliyorum orayada alışırsım ama bu evdeki her bir eşyanın kaldırılmasını düşünmek bile bana acı veriyor zaten doktora gideceğim bugün tekrardan
İyi de o evde kiracısınız sonuçta ev sahibinin sizi evden çıkarmayacağının bir garantisi yok ki o zaman ne yapacaksınız 🤷🏻‍♀️

Hayatımda hiç kaygi bozukluğu yaşamadığım için yorum yapabileceğim bir konu değil kendime hep yaparsın aslansin kaplansın diye gazlayan bir tipim, ama durumunuz anlattıklarınıza göre iyi gözükmüyor. Yani Enyapabileceklecegim tek şey bende tuvaletimi kendi evim dışında bir yerde yapamam onu kat ve kat dshs fazlası gibi 😅

Back
X