Elektrikli Süpürgeler evi süpürsün siz oturun kahve için:))) süperr

Axisude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
522
18
0
İstanbul
bakın bi süpürgenin yaptığına hem süpürüp hem siliyor migros sanal markette 150 lira fiyatı diğer yerlerde pahalı biraz süpürgeyi incelemek için linke tıklayıp videoyu izleyin bayıldım ben bi tane almalıyım harçlıklarımı biriktirip:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
çok iyi ya :) tam tembel işi heheh :)

LG de de bunun gibi bir süpürge var üstelik cep telefonunuzdan yönlendirebiliyorsunuz... mükemmel

LG

kızlar bu ürünü çok beğendim ama sitelerde pek yorum yok,
kullanan olursa yorum yapsın lütfen bende almak istiyorum..

ben de bu makinanın farklı bir türevini kullanıyorum. irobot marka olan var bende.
aslında alırken büyük bi beklentimiz yoktu. gırgır gibi alsa yeter diyoduk ama kullanınca inanamadık.
bende arçelik-sulu-hepa filtreli bi makina var. şöyle söylim, bu minik robot ondan kat kat iyi.

sadece shaggy denilen uzun tüylü halılarda ve siyah halılarda kullanamıyosunuz. siyh yerleri boşluk olarak görüyo sanırım. halılarımdan birinin kenarları 15cm civarında siyah. oraya gelince geri atıyo kendini :)

ama süper derecede memnunum
kesinlikle her eve lazım

Bende kullaniyorum ama ben hic memnun degilim girgirin temizligi bile ondan iyidir eger havaniz olsun istiyosaniz alin evin bi kenarinda dursun cok havali duruyo ben baska bir guzelligini gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…