Evi terk edeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden kavga ettiniz hiç bir detayı yazmamışsınız ki burada da size yardımcı olmaya çalışan üyelerle bile kavga ediyorsunuz, sorununuz nasıl çözülecek yada madem her durumda kendi haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz, eleştiriye bu kadar kapalısınız neden konu açıyorsunuz anlamadım

Sana prim verip konuna yorum yapmayacağım. Tek derdin insanlara hakaret edip kocana olan öfkeni yatıştırmak. Terbiye edep ahlak sıfır

Çok merak ediyorum valla nasıl bir insan bununla evlenir ve evli kalır acaba
Bence Esra Erola çıkan erkekler gibi olabilir. Bazılarına çok üzülüyorum, çok saf, iyi niyetliler ama düşük profilli erkekler. Hatta bazılarının zeka olarak sınırda olduğunu düşünüyorum. Yüksek profilli birisi için konu sahibi fazla çamur, olmaz mı olur ama kocası da normal değildir bu durumda.

Okumuştur, eğitimlidir belki ama normal olmadığı kesin bence. Ya da bu kadın burda cazgırlık yaparken kocaya kuzu oluyor. Ki ikinci ihtimal daha baskın çünkü yemek yap, sofra kur, çay getir diye oturduğu yerden emir veren bir adamdan bahsediyoruz. Burada yaptıklarını o profilde bir kocaya yapabileceğini sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…