- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -299
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Ben yaptımNe halin varsa gör. Buradaki arkadaşlar yorum yapmasın rica edeceğim. Stres atmak için yazıp üyelere saldırıyor sonrasında.
Dün gece evimle büyük kavga ettim benim yüzümden oldu onunda hataları vardı şuan iş yerindeyim eve dönmeyi düşünmüyorum lanet olası köy gbi bir yerde tek başımayim arkadaşım yok kocamın yüzünden geldim buraya bilseydim bu kadar iğrenç olduğunu gelmezdim kuaför bile yok insan canı sıkıldığında morali düzelsin diye kuaföre gitmek ister o da yok ayrıca ben yaşadığım yerde her gün kuaföre giderdim lanet olsn herseyden mahrum kaldım ailem yanımda değil böyle kavga anlarında gidecek yerim yok evi terk etcem ama otobüs uçak için minibüsle 2 saat merkeze gitmem lazım ve bir sürü saçmalık otobüse binsem gece yarısı ailemin yanında Olcam otel de kalsam korkuyorum boşanalım dediğimde bir adımı yok napcm böyle bu şekilde bilmiyorum depresyondaym
Defol idiot sayfamdanEşim ve sosyal medya
Dakikalar içinde kabul edecek kadar kötü değilsiniz öyle mi yahu evli insan bırak dakikaları direkt siler istekleri ne alaka Nerenle okudun ne anladın da bu yorumu yaptın IQ seviyesi kaçwww.kadinlarkulubu.com
Çok mutluymuşsunuz, ne oldu birden böyle. Zar zor bir aile kurabilmişsin, bir daha bu yaştan sonra nasıl sana katlanan birini bulup yuva kuracaksın, yazık etme yuvana.
Sen mi Alcan salıncaterk et de sal şu adamı.
Sen niye yazdn o halde ana haber muhabiri boş beyinNe halin varsa gör. Buradaki arkadaşlar yorum yapmasın rica edeceğim. Stres atmak için yazıp üyelere saldırıyor sonrasında.
Neden kavga ettiniz
İşine bak sen boş insan İşsiz kuyruk acın çok galiba yine geldin duramadınİki fotoğraf çek yeni kıyafetlerle çıkarsın depresyondan. Hayırlısı be gülüm
Show haberin hazırladığı haberler gibiDün gece evimle büyük kavga ettim benim yüzümden oldu onunda hataları vardı şuan iş yerindeyim eve dönmeyi düşünmüyorum lanet olası köy gbi bir yerde tek başımayim arkadaşım yok kocamın yüzünden geldim buraya bilseydim bu kadar iğrenç olduğunu gelmezdim kuaför bile yok insan canı sıkıldığında morali düzelsin diye kuaföre gitmek ister o da yok ayrıca ben yaşadığım yerde her gün kuaföre giderdim lanet olsn herseyden mahrum kaldım ailem yanımda değil böyle kavga anlarında gidecek yerim yok evi terk etcem ama otobüs uçak için minibüsle 2 saat merkeze gitmem lazım ve bir sürü saçmalık otobüse binsem gece yarısı ailemin yanında Olcam otel de kalsam korkuyorum boşanalım dediğimde bir adımı yok napcm böyle bu şekilde bilmiyorum depresyondaym
He he öyle zatenAşko geçen hafta tüp bebek yapıyordun bugun evi terk ediyorsun. Duygu durum değişimi adeta önce ağlanıp sonra halay çekilen kadın programlari gibi.
IyiShow haberin hazırladığı haberler gibi
Olay ne, nerede, ne zaman, niye, niçin hiç bir detay yok.
Kaç sene olmuş evlilik,
adam ne yapmış
Hiç bir yer yok
kuaför yok
ailem uzak
kavga ettim
Boşanacağım dedim adım atmadı?
Biri boşanacağım deyince blöf olarak algılamak zorunda değil :)
Adam tamam boşanalım dese aman hemen He dedi diyorlar, hayır gitme dese zorba oluyor onların da işi zor
Bu verilerle sana kim ne yapsın "öfke ile kalkan zararla oturur" otur sakince karar ver
Dolu beyninle(!) neden burdasın o zaman kuduruk varoşş. E her zamanki gibi başka hesap açıp yeniden gelirsin sonra yeniden ifşa olursun boşverseneSen niye yazdn o halde ana haber muhabiri boş beyin
Sanane çapsız senin gibi senede bir gitmiyorum benÜslup leş
Ne haliniz varsa görün
Derde bak her gün kuaföre gidemiyormus
Canım sıkılıyor snaa saldırmak istedim embesilDolu beyninle(!) neden burdasın o zaman kuduruk varoşş. E her zamanki gibi başka hesap açıp yeniden gelirsin sonra yeniden ifşa olursun boşversene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?