Bir olaydan dolayı bu konu açıldı durduk yere açmadım konuyuAğır bir ergenlik geçiriyorsun sanırım
Babanla böyle saçma konuları niye konuşuyorsun yobaz bir adamla bu konuları konuşmayacaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir olaydan dolayı bu konu açıldı durduk yere açmadım konuyuAğır bir ergenlik geçiriyorsun sanırım
Babanla böyle saçma konuları niye konuşuyorsun yobaz bir adamla bu konuları konuşmayacaksın
Anlamıyorsunuz anlamak istemiyorsunuz bu konuyu durduk yere babama açmadım bir olay karşısında bu konuyu savundum kimsem yok anlatacak kimseye anlatamam bende buraya içimi dökmeye karar verdim hepsi bu o kadar ön yargılısınız ki ben neden yalan söyliyim kiHerşeyden önce bir kız babayla nasıl bu şekilde konuşur? Ya da baba kıza ben bile yaparım diyebilir.
Yeni üye
İlk konu.
Ortalığı karıştıracak bir düşünce yapısı.
Açıklar vs kapalılar..
Amaç belli,size kolay gelsin. Ben kibledim.
Peki ben ne yapabilirim? Şu an babamla konuşmuyorum konuşmayı da düşünmüyorumTutucu ve yobazlığı düşündüğüm anlamda kullandiysanizki evt eminim.. ben tutucu bir ergen annesiyim..ama öyle sapık düşünceli adama ben tutucu demem sapık derim..ben ergen oğluma canım oğlum lütfen kız arkadaşlarınla saygı çerçevesinde arkadaş ol..onları sakın rahatsız etme..Kuran-i kerimde bile ilk erkekler uyarılır.. hiç bir erkek açık giyindi yok çıplak gezdi bakma hakkına rahatsız etme hakkına sahip değil.. gerçek manada tutucu insan böyle düşünür.. lütfen ruhu pis insanları tutucu dindar kisvesine siginmalarina izin vermeyin..her erkek önce kendine sahip olsun..kapalilarrda tacize uğruyor..dindarim diyen öyle sananlar yokmu sapık ruhlu ..var..Allah herkese gerçek manada ahlak güzelliği versin
Ne alakası var canım?Git de geçim derdini gör ne diyeyim.. Kadınlar değerli varlıklar oldukları için çok açık giyinmemeli.. Ben öyle düşünüyorum. Sadece baban değil erkekler genel olarak çok açık giyinen kadına saygı da duymazlar kolay da görebilirler. Sadece baban değil erkekler öyle.
Bir babanin kizinin taninda konusabilecegi cümleler degil .Pek inanasim gelmedi benim .yaşlı adam bile yapar dedi çünkü teşvik ediyor dedi ben bile yaparım dedi
Aynı durumu bende yaşadım aynı sizin gibi liae bitmişti üniye hazırlanıyodum kavga gürültüü cıktıı dedim bu evden gitmeliyim sonra dört yıl dışarda okudum benim kafam rahattı ailemde beni görmedipi için rahattılar ama bu gecicymiş dönüp dolaşıp yine ailemin yanındayım okul bitti ve yine aynı sorunlar sıkıntılar kpss ye hazırlanıyorum atanıp gitmek için ya da bi işe girip oara biriktirip öyle gitmeyi planlıyorum şunu unutmayın üniverste kurtuluş değill bitince tekrar dönüyosunuz eski hayatınıza bunun bilincinde olun yoksa benim gibi depresyona girersiniz ikincisi beklemeyin ikna etmeyin değişmiyolar hiçbir şekilde üniyi kazanıp gidin döndüğünüzde ya evlenin ya da işi bahane edip ayrılın başka çözümü yok bizzat ben yaşıyorum bana bakıp dörrt seneki sonra ki halinizi görün çünkü üniverste hiç bitmicekmiş hep özgür olcakmışız gibi geliyo durum bu yani başkada çözüm yok ama kesinlikle üniversteyi baska sehirde okuyunO kadar kötüyüm ki nerden başlayacağımı bilmiyorum babamla tartıştık babamın cahil ve yobaz düşüncelerinden bıktım artık neymiş efendim çok açık giyinen kadınlar erkeği tahrik edermiş açık giyinırsen bakarlarmış kadında suçlu erkekte sucluymus bende tabi çok sinirlendim kapalı kadınlarda tacize tecavüze uğruyor dedim onlar pek fazla uğramazlarmıs açıklar daha fazla uğrarmış 2 yıl öncede yine biz bu konudan dolayı tartısmıstık o zaman ben ona demiştim ki çırılçıplak da gezsek kimsenin bize dokunmaya hakkı yok demiştim sonra babamda dediki elin erkeği dinlemez yapar dedi anadan doğma gezerse yaşlı adam bile yapar dedi çünkü teşvik ediyor dedi ben bile yaparım dedi sonra ben şok oldum zorla mı yapcaksın dedim yok yapmam dedi ben kimseye zorla bişi yapmam dedi şimdi yine bunu ortaya attı beni yanlış anladığını düşünüyorum çünkü ordaki mesajı anlamadı bazı kadınlar teşvik edermiş her ikiside suçlu olurmuş sonra işte ben bunları tasdik etmiyorum dedi yapmaları gerekmıyor dedi babam gerçekten de tasdik etmez ama bazen kadınları da suclamasına deli oluyorum bu yüzden babamın yüzünü göresim gelmiyor evi terk edip yurda yerleşeceğimi söyledim hangi parayla dedi bende bulurum dedim napcam bilmiyorum daha 18 yaşındayım lise son sınıf öğrencisiyim üniye hazırlanıyorum ama bu evde durmak istemiyorum artık sizden başka kimseye anlatamam bunları lütfen bana yardımcı oldun saatlerdir ağlıyorum gözlerim kıpkırmızı sizinle konuşmak iyi gelir umarım
NOT: BU KONUYU BABAMLA DURDUK YERE TARTIŞMADIM BİR OLAY KARŞISINDA BU DURUMU KONUŞTUM!!
Ne alakası var canım?
Siz karakterli erkeklerle tanışmamışsınız.
Hayır yok.Tanışmadım doğru, karşılaşmadım. Kapalı açık konusundan bahsetmiyorum ama çok açık giyinene olumsuz bir bakış açısı var.. Öyle görüyorum..
Hayır yok.
Gerçekten ahlaklı düzgün insanların böyle bir bakış açısı yok. Bu bakış açısına sahip olanlar genelde eğitimsiz,vasıfsız ve cahil insanlar oluyor.