Evi terk ettim

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
İyi geceler herkese. Bir konu açmıştım, yeni gelismeleri yazmak ve fikir almak için tekrar açıyorum.
Evden ayrıldım, esim dönüşümün kesinlikle olmadığını, cok pisman olacagımı söyledi. Sürekli tehdit ediyor, bosanma davası acacagını, bir ise girsem bile maasıma el koyduracagını, muhtac bırakacagını, süründüreceğini vs bu tarz tehditler ediyor. Evden ayrılmadan önce de gidersen sana zarar veririm, öldürürüm gibi seyler söylemisti.
Benim dugun altınlarım ondaydı asla vermeyeceğini söyledi. Üzerimde 400 lira kadar bir param vardı, gecenlerde o vermisti kenarda dursun diye. Onu ısrarla istiyor ve ben parasını gasp etmişim gibi sözler söylüyor. Bir de bana hediye olarak altın kolye almıştı onu da istiyor. Bunları hakaret ederek ve aşağılayarak söylüyor.
Ben tehditlerinden çekiniyorum açıkçası. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız

Tehtid mesajlarını sakla ve hemen uzaklaştırma kararı çıkarttır.
Ve bu mesajları avukat bulup paylaşın. Boşanma davasında sizin işinize yarar.
Ayrıca evden ayrılmadan önce verdiği paradan dolayı sorun olmaz. Kolyeyi de geri isteyemez.
Ama siz düğün takınız için paramı gasp ediyor diye şikayette bulunabilirsiniz. Çünkü takı kadınındır.

Göndermeyi düşündüm çünkü hırsız muamelesi yapıyor cok sinirimi bozdu

Göndermeyi düşündüm çünkü hırsız muamelesi yapıyor cok sinirimi bozdu
Göndermeden önce bi avukata danışın. Eğer sorun teşkil etmeyecekse kalsın sizde ki bence etmez.
Siz takınızı kurtarmanın derdine düşün. O sizin geleceğiniz. Davayı açtığınız an bozdurup satabilir. Takınızı ispat edecek video fotograf filan varsa saklayın

allah yardimciniz olsun evi terk ettiniz ailenizun yaninami gittiniz eger gitsiyseniz birakun gönderin parasini o paraya kalmis demekki yazik polise gidin avukat tutabiliyorsaniz tutun sizde onu tehdit edin

Adamdan akan buram buram pis kokulu cehalete bak. Maasına nasıl el koyduracakmıs.
Kolye hediye edilmiş, para eline verilmiş.
Havlayan köpekten beter. Kopeklerin onuru var kocanın yok.
Korkma. Havlasın dursun. Hıcbısey yapamaz. Tehdit ediyor diye Sıkayet edin, uzaklastıema kararı cıkarın.
Terk ettin diye egosu zedelenmiş.

Sabırla yumusak dille cevap verdim asla sakinlesmedi ve hakaretlerine devam etti, ben kendi kendime mi evden ayrıldım bu duruma getirdi, özür dileyeceği yerde tehdit ediyor

Sabırla yumusak dille cevap verdim asla sakinlesmedi ve hakaretlerine devam etti, ben kendi kendime mi evden ayrıldım bu duruma getirdi, özür dileyeceği yerde tehdit ediyor
Ne yumusak dili arkadasım. Asla muhattap olma.
Uzaklastırma cıkar, Tacız edemesin.
Ne parana ne sana hıcbısey yapamaz.
Sen dik dur korktuğunu belli etme asla.
Ve onunla konusma yazısma.

Elindeki parayı da kolyeyi de iade etme tabiki ayrıca maaşına el koyamaz akli sıra seni sindirmeye çalışıyor yine öküz. Polise git tehdit edildiğini anlat savcılığa yönlendirirler seni zaten. Sakin pabuç bırakma seni annen elin manyak oğlu ezsin süründursun diye doğurup büyütmedi. Boşanmanın da bir adabi var ne manyak adamlar var yaa

İyice delirmez umarım. Uzaklastırma cıkarcam cunku

Sözlü tehditlerini ve hakaretlerini gizliden ses kaydı al. Mesajları sakla. Boşanmaya kesin bakıyorsan mutlaka bir an önce avukata git altınlarına tedbir koydur yemesin. Danıştay kararı var altınlar kadının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…