Evi terk ettim

Peki neden bana farklı yansıtıyor sizce? Onu anlayamıyorum
aılesınde kımse adam yerıne koymamıs bellıkı
sevılen sayılan fıkrıne deger verılen ınsanlar en yakınlarına da oyle davranır
kralice tarafından buyutulmus adam esı prensesmıs gıbı davranır
bellkı bır komleksı var sıze karsı hırsı olusmus ezmeye calısıyor bu sekılde ustunluk saglamaya calısıyor cunku okadar acız ve yapabılecegı bırsey yok sızın farkında olmadıgınız bır konuda sıze karsı ezık onun acısını cıkarıyor

tam anlamıyla erkek olan adam olan ınsanların boyle dertlerı sıkıntıları sorunları olmaz mesela kendı kendını ıspatlamıstır kendınden emındır

ama sızınkı oyle degıl bu bır bozuluk kısılık karakter bozuklugu

beynı de yok sanırım cahılde tehtıtlerı guldurdu benı tehtıt etmeyı bıle bılmıyor maasa el koydurtacakmıs yav he he deseydınız

aılesınde kımse adam yerıne koymamıs bellıkı
sevılen sayılan fıkrıne deger verılen ınsanlar en yakınlarına da oyle davranır
kralice tarafından buyutulmus adam esı prensesmıs gıbı davranır
bellkı bır komleksı var sıze karsı hırsı olusmus ezmeye calısıyor bu sekılde ustunluk saglamaya calısıyor cunku okadar acız ve yapabılecegı bırsey yok sızın farkında olmadıgınız bır konuda sıze karsı ezık onun acısını cıkarıyor

tam anlamıyla erkek olan adam olan ınsanların boyle dertlerı sıkıntıları sorunları olmaz mesela kendı kendını ıspatlamıstır kendınden emındır

ama sızınkı oyle degıl bu bır bozuluk kısılık karakter bozuklugu

beynı de yok sanırım cahılde tehtıtlerı guldurdu benı tehtıt etmeyı bıle bılmıyor maasa el koydurtacakmıs yav he he deseydınız
😱 babası annesini cok ezmiş o yuzden boyle yapıyor galiba. Esim kucukken babası eve geldiği zaman anneyle beraber bir koseye gecip otururlarmış, baba acaba sinirli mi mutlu mu diye duruma bakarlarmış endişeyle

Polise gidip tehdit Mesajları için suç duyurusunda bulunun.
Sonra da numaranızı değiştirin ya da ortada Görünmeyin bir süre.
En azından Yanınızda birileri olsun.

Hâlen korkuyorsun bu adamdan korkma korkundan besleniyor zaten kendine iyilik al kuzeninj yada kardeşini süslen püslen git kafeye kahve falan iç oradaki çiftleri gözlemle kendinde eksik olanı gör

Kuzum senin için en hayirlisi olsun insallah. Diger konunu da okudum. Keske o el sana ilk kalktiginda ailenle paylassaydin. Evlilik kesinlikle bu degil. Tabiki her evlilikte tartismalar oluyor ama siddetin affı yok. Siddete sabreden kadinlar yok mu? Var. Ama cogu mecburiyetten. Gidecek yeri olmadigindan, arkalarinda kimseleri olmadigindan, maddi gelirleri olmadigindan... Ama senin ailen destekmis. Boşa bu adami demek bana dusmez. Bu siddeti asla cekme derim ama. Siddet sadece sana vurmasi da degil ki. Sana psikolojik siddet uygulamis. Ne demek izinsiz disari cikamazsin? Hangi yilda yasiyoruz? Kim sabreder boyle bir seye? Ilk işin bir avukat destegi almak olsun. En iyi o yonlendirir seni. Saniyorum altinlarini da alir, cunku onlar senin hakkin. Bu adama pabuc birakma. Sakın korkma ve hic muhatab olma. Allah yardımcın olsun. Elimizden bir sey gelmez belki ama için sıkıldıkca yaz buraya, dertleselim😊

bir ise girsem bile maasıma el koyduracagını, muhtac bırakacagını, süründüreceğini
Benim dugun altınlarım ondaydı asla vermeyeceğini
ağzımı bozacam kusura bakmayın ama bunları n*h yapar !
hemen bunları alın karakola gidip koruma talebinde bulunun.
tehditlere boyun eğmeyin korkmayın sakın lütfen bu adamdan kurtulun.

Kuzum senin için en hayirlisi olsun insallah. Diger konunu da okudum. Keske o el sana ilk kalktiginda ailenle paylassaydin. Evlilik kesinlikle bu degil. Tabiki her evlilikte tartismalar oluyor ama siddetin affı yok. Siddete sabreden kadinlar yok mu? Var. Ama cogu mecburiyetten. Gidecek yeri olmadigindan, arkalarinda kimseleri olmadigindan, maddi gelirleri olmadigindan... Ama senin ailen destekmis. Boşa bu adami demek bana dusmez. Bu siddeti asla cekme derim ama. Siddet sadece sana vurmasi da degil ki. Sana psikolojik siddet uygulamis. Ne demek izinsiz disari cikamazsin? Hangi yilda yasiyoruz? Kim sabreder boyle bir seye? Ilk işin bir avukat destegi almak olsun. En iyi o yonlendirir seni. Saniyorum altinlarini da alir, cunku onlar senin hakkin. Bu adama pabuc birakma. Sakın korkma ve hic muhatab olma. Allah yardımcın olsun. Elimizden bir sey gelmez belki ama için sıkıldıkca yaz buraya, dertleselim😊
Tesekkur ederim😊 ailemle baştan paylaşamadım cunku onlara direkt dusman kesilecekti, bu söylediğimde de şu an onlardan nefret ediyor beni götürdükleri için. Onlar için de hakaret dolu mesajlar gönderdi. Hepimize kinlenmiş durumda

Ne yumusak dili arkadasım. Asla muhattap olma.
Uzaklastırma cıkar, Tacız edemesin.
Ne parana ne sana hıcbısey yapamaz.
Sen dik dur korktuğunu belli etme asla.
Ve onunla konusma yazısma.
ya bu adam bir kere özür dilerim yazsın konu sahibi dönmezse hiç bir sey bilmiyorum . diğer konusuna da yazdım , asla bosanabileceğini düşünmüyorum . hala tek ve tek derdi adamın hafif bile olsa yumusak davranması

ya bu adam bir kere özür dilerim yazsın konu sahibi dönmezse hiç bir sey bilmiyorum . diğer konusuna da yazdım , asla bosanabileceğini düşünmüyorum . hala tek ve tek derdi adamın hafif bile olsa yumusak davranması
Hadi canım
Böyle tehdit eden pislik bir adama mi?
Yani eger öyleyse Gule Gule donsun, insanın kendine ettıgını kimse edemezmıs ya o hesap olur donerse.

Hadi canım
Böyle tehdit eden pislik bir adama mi?
Yani eger öyleyse Gule Gule donsun, insanın kendine ettıgını kimse edemezmıs ya o hesap olur donerse.
yazdıklarına baksanıza bu konuda diğer konuda da asla bosanacagım diye bir sey geçmiyor , sürekli neden böyle ? özür dilemeli gibi seyler yazıp duruyor

Neden bilmiyorum siz bu eziğe döneceksiniz diye hissettim şuan istediğiniz ayrılmak değil onun sinirinin geçmesi herhalde. Yoksa boşanmak isteyen kadın herşeyi göze alıp çoktan avukatın yolunu tutmuştu. Size vermeyeceğini söylediği ve geri istediği eşyaların mesajlarını verin avukata delil olarak. Yoksa ispatlayamazsınız.

yazdıklarına baksanıza bu konuda diğer konuda da asla bosanacagım diye bir sey geçmiyor , sürekli neden böyle ? özür dilemeli gibi seyler yazıp duruyor
Evden ayrıldım demis ya. Ben direkt Bosanmak ıstedıgıne inandım. Adamda pislik olunca...
Kendisi bilir biz sıcak evlerimizden yaparız yorumları geceriz, kendısı ceker.

Adamdan korkuyorum dediğini yapacaktır ve zor bir zamandayım evimi bıraktım ve cok uzgunum
bende tam bundan bahsediyorum , sizde özsaygı kavramı maalesef oluşmamış . hala evim diyorsunuz ? ben sizin konunuzu okudugumda saatlerce kendime gelemedim . ellerinizi tutmus sizi dövmüş bu nasıl bir canavarlık ? ama siz hala o adamla kaldığınız lokasyona evim diyorsunuz ?
daha önce de yazdım ben asla ve asla bosanacagınıza ihtimal vermiyorum , keske bırakmasaydınız evinizi

bende tam bundan bahsediyorum , sizde özsaygı kavramı maalesef oluşmamış . hala evim diyorsunuz ? ben sizin konunuzu okudugumda saatlerce kendime gelemedim . ellerinizi tutmus sizi dövmüş bu nasıl bir canavarlık ? ama siz hala o adamla kaldığınız lokasyona evim diyorsunuz ?
daha önce de yazdım ben asla ve asla bosanacagınıza ihtimal vermiyorum , keske bırakmasaydınız evinizi
Şöyle ki bunu yapabilmek benim için çok önemliydi, hem artık kendisi kabul etmeyeceğini soyluyor hem de bu adımı atabilmiş oldum cunku bana saygı duymuyor ve canı isterse verdiği sevgiyle idare ediyordum. Cok kişi yuvanı dağıtma, biz de gecirdik öyle gunler dedi.ben artık adamın yüzüne bakarken bile zorlanıyordum içimde biriken hırs ve uzuntuler beni zorluyordu. Tepki de gösteremiyorum hemen bastırıyor. En iyisi böyle. Zorlanacagım ama af dilemediği için sanslıyım unutma konusunda

Back
X