Evi terk ettim

Bu da bastan beri ben üstünüm itaat et diyordu, uyumuyorsa veya bos vaktindeyse kalkıp namazını kılıyor.cok kafası atarsa bişileri unutmak icin alkol alıyor.annesine babasına bağırıp kızabiliyor.bana gelince de kuranda terbiye etmek var diyor

Hayatı tezat dolu işte. O zaman ana babaya öf bile deme emrini yerine getirsin. Alkol almasın.
Kim kimi terbiye ediyormuş öyle. Nerede geçiyormuş.
Gerçekten adi. Çok sinirleniyorum böyle insanlara. Bebekten haberi var mı, ailen ne diyor ne düşünüyorsun. Kendini dinledin mi hiç.

Benim annem göndermiyor bir de ben insanların değişmeyeceğine inanıyorum eşiniz değişmiş bizim için de mümkün mü acaba bilmiyorum ki gerçi dön diyen de yok hakaret edip duruyor

Dön dese de dönme Allahını seversen. Seni bastırarak o hayatında yokken daha kötüsünü yapacağını göstererek kendi ayaklarına ona dönmeni sağlamaya çalışıyor zaten.

Dön dese de dönme Allahını seversen. Seni bastırarak o hayatında yokken daha kötüsünü yapacağını göstererek kendi ayaklarına ona dönmeni sağlamaya çalışıyor zaten.
Bebekten haberi var, bile bile böyle üstüme geliyor. Ailem bu cocuga bakarız gidersen ikinci olur biz iki cocuk kabul etmeyiz diyorlar. Ben hep içimden bundan cocuk yapmam uygun bi zamanda bırakırım diyordum, pek sevinemedim yani hamile olmama. Tehditlerinden de korktuğum için bosanma davası acmak durumundayım avukatla gorustum.ordan nafaka,altınlar vs isterim artık. Guzel yolla verecege benzemiyor

Adam bunları yaparken neden boşanma davası açsın diye bekliyorsunuz? Gidin siz açın, tedbir nafakası da talep edin. Tehditleri de ispat ederek dava açın ve uzaklaştırma isteyin. Hatta yarın ilk işiniz bu olsun.
Evt bu dediklerinizi haftaici yapacagım.hemen boyle bir niyetim yoktu ama cok üzerime geldi.cantamdaki harclığımı bile istiyor bnden caldıgın paramı ver diyor

Bebekten haberi var, bile bile böyle üstüme geliyor. Ailem bu cocuga bakarız gidersen ikinci olur biz iki cocuk kabul etmeyiz diyorlar. Ben hep içimden bundan cocuk yapmam uygun bi zamanda bırakırım diyordum, pek sevinemedim yani hamile olmama. Tehditlerinden de korktuğum için bosanma davası acmak durumundayım avukatla gorustum.ordan nafaka,altınlar vs isterim artık. Guzel yolla verecege benzemiyor
cnm ben diger konunu takip ediyordum orada hamile oldugunu dememiştin hamile misin,kac haftalik

Dugunde takilan altinlar senin hakkindir onlari sana vermek zorunda benim bosanma davamda avukatim sormustu ne istiyosum nafaka tazminat dugunde takilan altinlar felan hatta benim serefsizde butun altinlari istiyodu nafaka istiyodu benden avukatima bunu soyledim hic bisi alamaz senden hepsi senin hakkin demişti bana

Dugunde takilan altinlar senin hakkindir onlari sana vermek zorunda benim bosanma davamda avukatim sormustu ne istiyosum nafaka tazminat dugunde takilan altinlar felan hatta benim serefsizde butun altinlari istiyodu nafaka istiyodu benden avukatima bunu soyledim hic bisi alamaz senden hepsi senin hakkin demişti bana
Aynı aynı bu da benden istiyor.bir kurus alamazmışım

Aynı aynı bu da benden istiyor.bir kurus alamazmışım
Benimkide oyleydi anlasmali bosanmayi kabul etmiyordu bende 10 milyar maddi 10 milyar manevi tazminat la actim davayi o köpek gibi bagiran cemkiren kufreden pislik gitmis kedi gibi adam cikmis karsima göt korkusundan hemem kabul etti anlasmali bosanmayi imzayı attikdam sonra nafaka talebimden vazgeçtim

İyi geceler herkese. Bir konu açmıştım, yeni gelismeleri yazmak ve fikir almak için tekrar açıyorum.
Evden ayrıldım, esim dönüşümün kesinlikle olmadığını, cok pisman olacagımı söyledi. Sürekli tehdit ediyor, bosanma davası acacagını, bir ise girsem bile maasıma el koyduracagını, muhtac bırakacagını, süründüreceğini vs bu tarz tehditler ediyor. Evden ayrılmadan önce de gidersen sana zarar veririm, öldürürüm gibi seyler söylemisti.
Benim dugun altınlarım ondaydı asla vermeyeceğini söyledi. Üzerimde 400 lira kadar bir param vardı, gecenlerde o vermisti kenarda dursun diye. Onu ısrarla istiyor ve ben parasını gasp etmişim gibi sözler söylüyor. Bir de bana hediye olarak altın kolye almıştı onu da istiyor. Bunları hakaret ederek ve aşağılayarak söylüyor.
Ben tehditlerinden çekiniyorum açıkçası. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız
ALLAH yardımcın olsun. Feraha çıkarsın bir an önce. Yarın gidip tehditlerinden dolayı şikayetçi olun. Uzaklaştırma ve iletişim kurmama tedbiri alın

Benim annem göndermiyor bir de ben insanların değişmeyeceğine inanıyorum eşiniz değişmiş bizim için de mümkün mü acaba bilmiyorum ki gerçi dön diyen de yok hakaret edip duruyor
Değişir mi bilmem ama benim kv kp görümce dolduruyordu. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Seni döven adam doğacak çocuğu da döver. Yasal hakkini kullacak çocuğu görmek isteyecek sırf seni üzmek için. Ya kendi yanına çekecek cocugu senden koparacak yada ona da eziyet edecek her türlu. Kendine yazık ettiğin yetmez gibi aynısının daha fazlasını çocuğa yapacak. Buna sebep olma. Bence o adamın çocuğunu dünyaya getirme.

Seni döven adam doğacak çocuğu da döver. Yasal hakkini kullacak çocuğu görmek isteyecek sırf seni üzmek için. Ya kendi yanına çekecek cocugu senden koparacak yada ona da eziyet edecek her türlu. Kendine yazık ettiğin yetmez gibi aynısının daha fazlasını çocuğa yapacak. Buna sebep olma. Bence o adamın çocuğunu dünyaya getirme.
Cocuk meselesi ilgisini çeken bir sey değildi ugrasmak istemez yani. Cocugu koruyabilirim insallah, gebeliğe son vermek içime sinmez

olsun ya yine de siz bir deneyin bakarsınız özür diler eşiniz

Bı duşseniz mi artık konu sahibinin yakasından? Bı süreç geciriyo şuan donmycem diyo, kafasında oturtmaya calisiyo. Bir kizmayi iki kizmayi anlarım konu sahibi hayir istemiyorum dedikçe siz yok yook sen donuceksin dön dön oh ne güzel falan diye dalga geçiyorsunuz. Her konunun altında sizin yıkıcı yorumlarınızı görmekten gına geldi artik

Back
X