evi terk ettim :(

Bırakın kızını o düşünsün.Bu tür telkinlerde bulunmanız, ondan hala bir umudunuz olduğunu gösterir, buda onun sağlıklı düşünüp doğru hareket etmesini engeller.

Neden hala konuşuyorsunuz? Neden aramalarına cvp.veriyorsunuz ya da neden siz arıyorsunuz ? Bari bundan sonra sağlıklı adınlar atın ki , sonucu ne olursa olsun sizin lehinize olsun.

evet biliyorum dün akşam ciddi şekilde son kez konuşmaya çalıştım o evi terk ettiğimi bile idrak edememiş nerden çıktı böyle şeyler dedi durdu şaşkın şaşkın, sonra işte ne o aradı ne de ben aradım

şimdi bir hanımefendi çıkıyor bir konu açıyor. doğru düzgün detay vermeden (ev neden terk edildi, sorunlar ne düzeydi, çaba gösterildi mi vs vs) birilerinden yardım bekliyor..

birileri çıkıp iyi niyetli bir şekilde yorum yapmaya çalışıyor. onlar da biliyor yorumlarının afaki olduğunu ama konu sahibi kendini ifade etsin diye zemin hazılıyorlar. sonra o arkadaşlarımız konu sahibi tarafından anlayışsız kimseler olarak algılanıp, ayar verilmeye çalışılıyor.

bu da yetmiyor, birileri çıkıp konu sahibinin yancısı oluyor, onu savunuyor diğerlerine karşı bilmem ne..

yahu siz sanki bizim babamızın katilisiniz. size yapılan yorum olumlu da olumsuz da olsa, yapıcıdır. yani sizefarklı bir bakış açısı sunmak içindir. ne bu yorum yapanları yaptığına pişman etme durumu?

umutefe de çirkin betty de gayet olgun ve ufuk katacak yorumlar yapan kadınlar.. direk tüm eleştirelerini çürütmeye kasmak yerine, beslenmeye çalışın.

ne ayarı ki ben anlamadım şimdi ne diye birileri sürekli bişeyi üzerlerine alınıp alakasız şeyler söyleyip sürekli avukatlık durumu bir o onu bir bu bunu koruyor ki, ben ayar vermiyorum gayet de her yazana ciddi ciddi karşımdalarmış gibi cevap veriyorum, eşimin dinlememesinden bahsettim çabamdan da neyi anlatmamışım, ya ne için kızıp ne için yargılıyorsunuz anlamıyorum sadece paylaşmak niyetim vardı, zaten açık bir forum istemeyen paylaşmaz benim durumumu benle, ayar mayar bunlar şu an en son düşüneceğim şeyler bile değil, ne agresif ne dinlemez ne at gözlüklü bir toplum olduk biz ya

ya Allah aşkına zaten pişman oldum ben bir kaç yıl önce de burada paylaşmıştım bir derdimi çok yararlı olmuş nefes almıştım arkadaşların sayesinde, şimdi sadece gerginlik oldu. Ben anlamadım, kimseye ters konuşmadım, kimseden savunma istemedim, yargılanmak için de açmadım konuyu, fikrini istediği gibi dile getiren kişilere sadece içinde bulunduğum durumun ne olduğunu izah etmeye çalışarak karşılık verdim. Ben nasıl yapıldığını bilemiyorum, moderatör ya da yetkilimize rica etsem konuyu kaldırabilir mi acaba, uzamasını istemiyorum, yazmasam cevap vermesem kıymet verip yorum yapana haksızlık olur, yüksek müsadenizle çekilmek istiyorum, çok samimi olarak rahatsız oldum, kimsenin de canı sıkılmasın, tüm ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

ya Allah aşkına zaten pişman oldum ben bir kaç yıl önce de burada paylaşmıştım bir derdimi çok yararlı olmuş nefes almıştım arkadaşların sayesinde, şimdi sadece gerginlik oldu. Ben anlamadım, kimseye ters konuşmadım, kimseden savunma istemedim, yargılanmak için de açmadım konuyu, fikrini istediği gibi dile getiren kişilere sadece içinde bulunduğum durumun ne olduğunu izah etmeye çalışarak karşılık verdim. Ben nasıl yapıldığını bilemiyorum, moderatör ya da yetkilimize rica etsem konuyu kaldırabilir mi acaba, uzamasını istemiyorum, yazmasam cevap vermesem kıymet verip yorum yapana haksızlık olur, yüksek müsadenizle çekilmek istiyorum, çok samimi olarak rahatsız oldum, kimsenin de canı sıkılmasın, tüm ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim

avukatlık yapmaya çalışmış arkadaş ama hukuk sitesine girmesi lazımdı buraya değil savunma falan deil yandaşlık falan deil dayanışma aynı şeyler başımıza geldiği için bide karşımızdaki insanın psikolojisini çok iyi anladığımız için yardımcı olmaya çalışıyoruz ama senin şu yaptığın yorum resmen avukatlık

şimdi bir hanımefendi çıkıyor bir konu açıyor. doğru düzgün detay vermeden (ev neden terk edildi, sorunlar ne düzeydi, çaba gösterildi mi vs vs) birilerinden yardım bekliyor..

birileri çıkıp iyi niyetli bir şekilde yorum yapmaya çalışıyor. onlar da biliyor yorumlarının afaki olduğunu ama konu sahibi kendini ifade etsin diye zemin hazılıyorlar. sonra o arkadaşlarımız konu sahibi tarafından anlayışsız kimseler olarak algılanıp, ayar verilmeye çalışılıyor.

bu da yetmiyor, birileri çıkıp konu sahibinin yancısı oluyor, onu savunuyor diğerlerine karşı bilmem ne..

yahu siz sanki bizim babamızın katilisiniz. size yapılan yorum olumlu da olumsuz da olsa, yapıcıdır. yani sizefarklı bir bakış açısı sunmak içindir. ne bu yorum yapanları yaptığına pişman etme durumu?

umutefe de çirkin betty de gayet olgun ve ufuk katacak yorumlar yapan kadınlar.. direk tüm eleştirelerini çürütmeye kasmak yerine, beslenmeye çalışın.

sende avukatlık yapıp bu siteyle farklı siteleri karıştırmaya çalışmışsın arkadaşım kimse kimsenin yandaşı falan deil sadece yaşanan şeyler var ve karşıdaki insanın içinde olduğu psikolojik durumlar var onuda en iyi yaşayanlar anlşıcağı için herkes kendine göre yorum yapar üstelik kimse kimseyide yargılayamaz burda yaptığımız yorumlar için sana yada bi başkasına yorum yapmak zorunda deiliz herkes istediğini yazar bu konuda bi kısıtlama yok bizim yorumlarımızı yargılamak ve bazı insanları kayırmak yerine kendi işine bak yorum yapıcaksan yap yapmıcaksanda başkalarının yorumlarını yargılama olur mu

K.k moda oldu herkez birbirinden hırsını çıkarıyor ..
Allah Allah ya ..
Kadın konu açmış , buraya neden konu acılır ? belırsızlıkten , kararsızlıktan , arayıştan , çırpınıştan .. vs vs ..

Aklı net , kalbi net olan insan neden başkalarından medet umsun ? nedir bu eleştirme aşkınız anlamadım gitti ya ..
Yok netmıymıs yok nıe evı terk etmış madem terk edecekmıs nıe evlılıgınden umut beklıyormuş !..

Eskiden insan burda birbirlerine destek! olurdu Köstek değil ..
Azıcık muhakeme yapmayı öğrenin ..

Konu sahibi arkadaşım : evliliğini kurtarmak istiyorasan bu uzaklık bir şans olabilir, biraz ikinizde dinlenir soluklanırsnız
Evi terk etmek : isyan gb algılanır ama çoğu insan artık işin içinden çıkamadıgı için terk eder gider ..
Bir vazgeçiş değildir çoğu zaman ..
Eşin ararsa bu sürede uzak durmanı tavsıye ederim , özlet kendini , elini eteğini çek..
Buna rağmen eşinde olumlu bir dönüş olmazsa zaten yapacak bişey yoktur..
Allah yardımcın olsun ..

KK'nın modalarını çabuk öğrenmişsiniz hanımefendi...
Siz nasıl uygun bulursanız ben öyle yazarım bundan sonra...Emriniz başım üstüne...
Kimseden hırs filan çıkarmam ben...Yazdıklarım nettir...doğru bildiğimi yazarım...
He işinize gelir gelmez...
Bunca zamandır da beni burda bilen bilir...Kimseye kendimi anlatmam...
İşine gelen işine geldiği gibi almaya devam edebilir yorumlarımı...Kimseyi bunu bekledikleri için pışpışlayamam...
İstediğim konuya hakaret küfür vs..olmadan dilediğimi yazarım...Forum kuralları açıktır...
Ama siz birkaç aylık üye olarak modaları öğrenip forum kurallarını okuyamamışsınız kanımca...

Son düzenleme:
Eğer bir evlilikte sorunlar varsa,iletişim bozukluğu, ilgisizlik vs. önce bir karşınıza alın konuşun 24 saat mi pc başında bu adam. Yani neden böyle oldu, neden iş aramıyor neden hep evde ve ilgisiz bunları konuşmak gerekirdi diye düşünüyorum. Ha belki diyeceksiniz ki kaç kere konuştum aynı değişmedi. O zamanda ben bu şartlarda evliliğimi yürütemem, bana ilgi göstermiyorsun, çalışmıyorsun, çocuğuna da ilgin yok ben boşanmak istiyorum dersin. İnanın evvi terketmekten daha iyi çünkü öyle muallakta kalacaksınız sürekli acaba değişir mi. Hem yalama olmaz mı ilişki git babanın evine sonra özür dilese, gelse yalvarsa dönmeye hazırsınız daha hiçbir sorun çözülmeden. Sonra yine bu sorunlar olacak ve yine siz baba evine nereye kadar. Ben baba evine şahsen ancak o insandan boşanacaksam tamamen o insanla ilgili umudum bitmişse dönerim diğer türlü hep birşeyleri evimdeyken onarmaya çalışırım. Hem umrunda değil diyorsunuz hemde arıyor çağıyor diyorsunuz. Hem düzelir belki umudum var gelse yalvarsa dönerim belkileriniz var ama bir yandan da çocukla bile ilgilenmiyor, görmek istemiyor diyorunuz. Baba evine döndüyseniz karşınızdakinden çok ciddi değişimler görmeden evinize dönmeyi düşünmemelisiniz. Bu adam iş buldu mu, size gelip pişman oldum deyip özür diledi mi ki özür dilemesi değişeceği anlamına gelmez, size değer verdiğini gösterdimi yok. O zaman neden hala umudunuz var ve neden hala gelmesini bekliyorsunuz ne kalmış artık yaşanabilecek. Siz bir şeylere dayanamadığınız için o evden gitmişsiniz o koşullar iyi olmadan o evlilik yürür mü. Ya eşinizin bu halini kabul edecek eve döneceksiniz, ya da boşanacaksınız. Peki aileniz ee kzım geldin de kararın nedir ne yapacaksın demiyorlar mı, biraz burnunu sürtmekse niyetiniz ailenizi de üzüyorsunuz bu şekilde. Yok sürtmek değilse o zaman ne. Ne yapmak istiyorsunuz bundan sonraki amacınız ne ben anlayamadım.

Burası hukuk burosu yada adlıye değil .. kımse kımsenın avukatıda değil ..
Sanırım yazınız banaydı : k.k bır kadın paylaşım platformu .. yanı herkezden daha çok bırbırını kollayan bırbırını anlayan ınsanların olusturdugu bır yer .. buna ıstınaden : yorumların sert ve yanlış oldugunu dıle getırdım ..
Sizin de yorumunuzu dıle getırdıgınız gibi ..

KK'nın modalarını çabuk öğrenmişsiniz hanımefendi...
Siz nasıl uygun bulursanız ben öyle yazarım bundan sonra...Emriniz başım üstüne...
Kimseden hırs filan çıkarmam ben...Yazdıklarım nettir...doğru bildiğimi yazarım...
He işinize gelir gelmez...
Bunca zamandır da beni burda bilen bilir...Kimseye kendimi anlatmam...
İşine gelen işine geldiği gibi almaya devam edebilir yorumlarımı...Kimseyi bunu bekledikleri için pışpışlayamam...
İstediğim konuya hakaret küfür vs..olmadan dilediğimi yazarım...Forum kuralları açıktır...
Ama siz birkaç aylık üye olarak modaları öğrenip forum kurallarını okuyamamışsınız kanımca...

çirkin betty : bu uslup/suzluk , bu ağalık tavırları hiç hoş ve yakışı değil ..
-Ben kişisel bir alıntı yapıp yorum yapmamışım ..
-Kımseye direk eleştiride bulunmamışım !
-Biraz naif , biraz yumuşak muhakeme yapılmalı demişim ..
Buna rağmen bu kadar tepki veriyorsan bir durum var demektir..
Forumda ikili yorumlardan ve konuşmalardan hiç haz etmem .. cunku burası karşılıklı konuşma(laf atma )
platformu değil.. Alıntı yapıp efelenme yeri hiç değil !..
İnsanlar , insanları herzaman doğru anlayamayabılır .. ama bunun cevabı bu uslubla verılmez .. verılmemelıdır ..
İnsanlar açık platformlara istedikleri düşünlerini tabiki yazabilrler ama İnsan gb kırmadan yumuşak dille yazarlarsa daha hoş durumlar olur .. Anlatabilmişimdir inşallah ..
Kışısel yorumlara girmeyelim tamam mı kardeşim ..
Arkadaşın konusunuda sabote etmeyelım ..

K.k moda oldu herkez birbirinden hırsını çıkarıyor ..
Allah Allah ya ..
Kadın konu açmış , buraya neden konu acılır ? belırsızlıkten , kararsızlıktan , arayıştan , çırpınıştan .. vs vs ..

Aklı net , kalbi net olan insan neden başkalarından medet umsun ? nedir bu eleştirme aşkınız anlamadım gitti ya ..
Yok netmıymıs yok nıe evı terk etmış madem terk edecekmıs nıe evlılıgınden umut beklıyormuş !..

Eskiden insan burda birbirlerine destek! olurdu Köstek değil ..
Azıcık muhakeme yapmayı öğrenin ..

Konu sahibi arkadaşım : evliliğini kurtarmak istiyorasan bu uzaklık bir şans olabilir, biraz ikinizde dinlenir soluklanırsnız
Evi terk etmek : isyan gb algılanır ama çoğu insan artık işin içinden çıkamadıgı için terk eder gider ..
Bir vazgeçiş değildir çoğu zaman ..
Eşin ararsa bu sürede uzak durmanı tavsıye ederim , özlet kendini , elini eteğini çek..
Buna rağmen eşinde olumlu bir dönüş olmazsa zaten yapacak bişey yoktur..
Allah yardımcın olsun ..

ben yine dürüstçe alıntı yapıp cevap vereyim de ben alıntı yapmıyorum ikili münakaşaya girmiyorum demeyeyim...
renkli kısımları okuyun bakalım efeliği allah allah yaaa moda oldu diye başlayıp yapmak nasıl olurmuş görün...
başka da sözüm yoktur...
sizi ikna etmek zorunluluğum yok...
istediğimi hakaret etmeden yazma özgürlüğüm var...
burası hukuk bürosu adliye değil efeliğini de yazmama gerek var mı...bence yok...
nokta.

Burda arkadaş derdini anlatmış bize . Bir nebze derman olabilelim diye..belliki çaresiz belliki aklı karışık...hepimiz ailemizde zaman zaman sorunlar yaşamıyormuyuz..bir kadını en iyi kadın anlar öyle değilmi...

Ama biz napıyoruz burda...resmen birbirimize dalıyoruz...afferimmm bize...

Ne demek istediğimi anladığın ve betty ile benm yerime izah ettiğin icin teşekkür ederim tatlım :71:

Konu sahibi arkadaşım
madem evi terkettin,madem çıktın bu yola ozaman verdiğin kararın arkasında dur...o aramadan sen ararsan,ilk adımı sen atarsan hiç kusura bakma ama yaşadığınla çektiğinle kalırsın...
Duygularını değilde mantığını dinleyerek hareket etmeni tavsiye ederim..

konu sahibi( incredice) kimseye kırıcı bir yorum yapmamış ayarda çekmemiş açıklama yapmadan edebiyat yapmayada çalışmamış. gayet düzgün bir şekilde derdini sıkıntısını anlatmış bu ne şiddet bu ne celal anlamıyorum. olumlu olumsuz herkesede saygılı bir şekilde cvp vermiş. kadınlara bu kadar maçoluğu yakıştıramıyorum kimse kusura bakmasın. tamam evi terk etme konularından size gınna gelmiş olabilir o zamanda cevap yazmayabilir okumayabilirsiniz olur biter. benimde kocam çalışmasa bütün gün bilgisayar başında oyun oynasa derdimi sıkıntımı dinlemese ruh gibi yaşayıp psikolojisini mahvedip tedaviyide reddetse yapacak tek şey kalırdı sanırım aklını başına getirmek için.. evi terketmek ayrılmak için olabileceği gibi yokluğunu gösterip kocanın aklını başına getirmek içinde yapılabilir bunda bir kötülük yok. ya da kafayı dinlemek sakinleşmek içinde yapılabilir.

Çünkü evi gözdağı vermek için terkediyor...
Ama istediği adamla yaşadığı hayatı bitirmek değil onu dize getirmek...
O herkeste sökmüyor malesef...
Eğer pişman olacaktıysanız bu kadar büyük bir adım atmayacaktınız...

göz dagı vermek içinde ev terkedilmez ki arkadas haklısın dediginde herkese o oyun sökmüyor heralde bayanlarımız evi terkedip gittiklerinden sonra
erkeklerin süt dökmüş kedi gibi kapılarında ciceklerle bulunacaklarını sanıyorlar ama bir cok erkek evi terkedip giden kadının pesinden gitmiyor gurur meselesi yapıyorlar
dedigine kesinlikle katılıyorum evi terkeden bir kadının pişman olması kötü bi durum o halde bu kadar fevri davranıp bu kadar acele adımlar atılmayacak...

son durum nedir yada ne için evi terkettiginizi bilemem ama evi terkettikten sonra eşi merak etmek garip

konu sahibi( incredice) kimseye kırıcı bir yorum yapmamış ayarda çekmemiş açıklama yapmadan edebiyat yapmayada çalışmamış. gayet düzgün bir şekilde derdini sıkıntısını anlatmış bu ne şiddet bu ne celal anlamıyorum. olumlu olumsuz herkesede saygılı bir şekilde cvp vermiş. kadınlara bu kadar maçoluğu yakıştıramıyorum kimse kusura bakmasın. tamam evi terk etme konularından size gınna gelmiş olabilir o zamanda cevap yazmayabilir okumayabilirsiniz olur biter. benimde kocam çalışmasa bütün gün bilgisayar başında oyun oynasa derdimi sıkıntımı dinlemese ruh gibi yaşayıp psikolojisini mahvedip tedaviyide reddetse yapacak tek şey kalırdı sanırım aklını başına getirmek için.. evi terketmek ayrılmak için olabileceği gibi yokluğunu gösterip kocanın aklını başına getirmek içinde yapılabilir bunda bir kötülük yok. ya da kafayı dinlemek sakinleşmek içinde yapılabilir.

Teşekkür ederim sevgili cure_poison, anlayan bir kişinin bile olması çok rahatlatıcı, aslında cevap yazmayacaktım burda tartışma istemediğimden ama size teşekkür etmeliydim :)

Kizlar merhaba esimle cmt kavga ettik kirdi doktu disari cikmak istedim birakmadi bagirmaya kirmaya devam etti korktum annemi aradim babam geldi eve goturdu. 1 hafta oldu esimden ses yok aramiyor sormuyor. Gerekcede su calisan bi kadinim temizlik yaptimmi tutulsun istiyorum biraz dikkat edilsin ama yok. Bunu ust uste soylemisim. Calisip gelmis rahat yokmus yorgunmus. Ben niye ayak izi yaptin neden temiz tutmuyorsun vs diyormusum. Gelio zaten yemegini yiyor koltuga uzanip oyun oynuyor emegime saygi istemem cok mu ? 2 yillik evliyiz ama sanki yilllar yillar gecmis gibiyiz. 2 kez eve gittim bikac esya almaya cam kiriklarini toplamamis bile.aramamasi beni inanilmaz geriyo artik...

Kizlar merhaba esimle cmt kavga ettik kirdi doktu disari cikmak istedim birakmadi bagirmaya kirmaya devam etti korktum annemi aradim babam geldi eve goturdu. 1 hafta oldu esimden ses yok aramiyor sormuyor. Gerekcede su calisan bi kadinim temizlik yaptimmi tutulsun istiyorum biraz dikkat edilsin ama yok. Bunu ust uste soylemisim. Calisip gelmis rahat yokmus yorgunmus. Ben niye ayak izi yaptin neden temiz tutmuyorsun vs diyormusum. Gelio zaten yemegini yiyor koltuga uzanip oyun oynuyor emegime saygi istemem cok mu ? 2 yillik evliyiz ama sanki yilllar yillar gecmis gibiyiz. 2 kez eve gittim bikac esya almaya cam kiriklarini toplamamis bile.aramamasi beni inanilmaz geriyo artik...

Kendinize yeni konu açarsanız daha çok cevap veren olur.
Taaa 2011 konusunu bulmuşsunuz yazmak için...
Eşimi haklıdır demiyorum da eğer temizlik diye diye adamı evden soğutanlardansanız kaçınılmaz son olmuş sizin için.
Varsın biraz dağınık olsun bu kadar huzursuzluğa değer mi?
Ayak izi yaptın ne demek adam ayaklarını omuzuna mı alsın?
Tek haklı olduğunuz nokta çalışan insanlar ev işlerini bölüşmeli. Baştan beri öyle yapsaydınız hem işin değer ş anlat daha dikkatli davranırdı hemde siz bu kadar yorulup dırdor etmezdiniz.

Back
X