• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evi terk ettim

Bana kalsa ailemle yaşarım ama annemle çocuk bakma konusunda çok zıt fikirlerimiz var.Onun için akşam bari rahatla bakayım diyorum.Değişmez değişsede ben çok yorulurum siz bu süreci nasıl atlattınız galiba buna ihityacım var çok teşekkür ederim sererbah sererbah

ben ailemle yaşıyorum iki küçük çocuk maaşım iyi ama hem kira hem kreş yetişmez diye cesaret edemedim. zaten ailemde ayrı eve çıkmama karşılar..

zıt olduğumuz çok nokta var bazen anlaşamıyoruz.. eski eşimi değil ama ev düzenimi arıyorum.. ama bir süre para biriktirip iyi bir plan yapmam lazım şu sıralar birikime başladım.

küçük 3,5 yaşında , büyük 5,5 yaşında , küçüğe annem bakıyor büyük özel anaokuluna gidiyor..

Cok büyük sebepler yoksa ilgisizlikten ayrilmayin derim. Çoğu erkek öyle.
Yazik çocuga. Hem siz de daha mutlu mu olacaksiniz. Kendinizi kandirmayin. Babasiyla büyüsün yavrucak düşkünmüş üstelik babaya.
Farklı sebepler varsa bilemem ama yazık ya cok küçük yavru. Ben öğretmenim, okuldan biliyorum. Cocuklar cok etkileniyor cok. Tekrar düşünün. Biraz ayri kalaim iyi gelir dite düşündüm falan diyip açık kapi birakabilirsiniz. Baska seyler varsa bilemem tabii ki

Çok büyük sebepler aldatma vs.yok tabi ama hergün suratlar asık evde

dün konularınızı okudum biraz. baya büyük problemleriniz var ki sizin.
bu eşini olacak adam annenize sövüp kızını da al git diyen şahıs değil mi??
ya da sizin fikirlerinizi hiç umursamayan size hayatı zindan eden adam değil mi?? çok konu açmışsınız hepsinde boşanma odaklı cümleleriniz mevcut. yani sürekli kızdırıp kızdırıp boşanma olayını ortaya koymaktansa bir kere de kurtulun gitsin. ha buna mecalim yok biraz burnu sürtsün düzelsin ise derdiniz, düzelmez yani böyle kabul edip evinize dönün ki çocuk git gellerle rezil olmasın.

Back
X