Evi Terketmek

dediğiniz şekilde yapmak istiyorum ben de ama okulu bitirecek sabrı bulamıyorum kendimde. aynı evde bulunup sesini bile duymak istemiyorum. en kısa sürede gitmek istiyorum ama cesaret edemiyorum. şu an 2 yıllık da olsa diplomam var daha önce yurtdısı staj deneyimim de var kendi basımın caresine kolaylıkla bakabilirim ama cesaret edemedigim sey evi terk ettiğimde annemin kardesimin geleceğinin ne olacağı nasıl olacağı

Babanızın hastalıgı ne

Yaşadığınız yerde aile ve sosyal politikalar bakanlığı varsa oraya bir sorun anlatın olayı.. Bu durumda ilgili biri olursa size yardımcı olabilir.. Yoksa bir psikiyatriste sorun bu durumda ben ne yapabilirim diye bu olayı anlatın.. O size daha iyi bir yol gösteebilir..

bana karsı acık bir tehditi olmadı ama anneme karsı öldürmekle tehdit etmiş annem de bize bir şey olmasından korkuyor.
Peki dediğini yapabilir mi sizce,yoksa kuru tehdit mi? Kardeşinizin babasını çok sevdiğini yazmışsınız. Demekki size karşı zafiyeti var. Burdan yola çıksanız.
Kardeşinizin ve sizin çok etkilendiğinizi falan gösterseniz bi şekilde.

Sen once bir ise gir ve o evden ayril. Kendine bir duzen kur. 4 yillik 2 yillik okumussun fark etmez. Once kendini kurtar ki annen ve kardesine de faydan dokunabilsin. Yoksa o evde topluca delirirsiniz. Disaridan kimse de yardim etmez.

Yatay geçiş yapacaksınız bir süre daha sabredip. Annenizi bi psikoloğa götüreceksiniz ve evden ayrılması için ikna edeceksiniz. Geçiş yaptığınız şehirde de hem siz hem anneniz çalışacak, kardeşinizin naklinide oraya aldıracaksınız. Gül gibi yaşayıp gideceksiniz. Başka hiçbir seçeneğiniz yok. Başka yollar aramayı bırakın, bunu uygulamak için çabalayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…