Evi terketti hemde burnumu kirip :((

BENCE ÇOK ÇABUK KARAR VERME,HER KES HEMEN BOŞAN DİYOR AMA BOŞANMAYI KALDIRMAKDA KOLAY DEĞİL HERŞEYDEN ÖNCE
1 GÜN BİLE EVLİ KALSAN ADIN DUL OLUYOR,ÇEVREN SENİ DIŞLIYOR.
tABİKİ ŞİDDETİ NORMALLEŞTİRMEK GÜZEL DEĞİL,AMA BOŞANMAKDA ÇÖZÜM DEĞİL ÇÜNKÜ HAYATIN BOYUNCA YAFTALANIYORSUN.
NE KADAR 2014TE YAŞASAKDA TÜRKİYEDE DUL OLMAK ZOR.
bENCE EN İYİSİ YİNE HEMEN KARAR VERMEMEK VE ACELECİ DAVRANMAMAK.İNŞALLAH BU HATALAR UNUTULUR VE HER ŞEY DAHA GÜZEL OLUR.HAYAT BÖYLE İNİŞLİ ÇIKIŞLI.

turkiye'de kadinlar dul diye "yaftalaniyorsa sizin gibiler yuzunden "yaftalaniyor". Bosanip ikinci evliligni yapip mutlu olan bir suru insan var. Bosanmayip, olesiye dovulen kadinlar da...

Kadinin burnunu kirmis burnunu! Tekrar sinirlendiginde ne yapacagini tahmin edebiliyor musunuz?

Siddet goren kadinlar buna tahammul etmeyip bosansalardi, Turkiye'de kadina siddet cok daha az olurdu.

Dayak ye, affet. Aldatip affet, hakarete ugra, asagilan yine de affet! bu adamin tum bunlari tekrar tekrar yapmamasi icin vicdanindan baska bir engel yok, vicdan da zaten o adamda yok.

earthsea
ARKADAŞIM BENCE OLAYI ÇOK BAŞKA BİR YERİDEN ANLIYORSUN.
DAYAK YEMEK TABİKİ İNSANİ BİR DAVRANIŞ DEĞİL AMA BUNUN ÇÖZÜMÜ HERŞEYİ YAKIP YIKMAK VE BOŞANMAKTA DEĞİL.
BOŞANMAK BİZE ALLAHIN VERDİĞİ BİR HAKTIR VE EĞER SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ KADAR ŞİDDET,ALDATMA,GEÇİZSİZLİK VARSA BU HAK KULLANILABİLİR.
BEN HER DURUMDA AMAN OLMUYO BOŞA GİTSİNE KARŞIYIM.
Kİ ŞİDDETİN ÇÖZÜMÜ BOŞA AFFETME DE DEĞİLKİ,İNSANCA KONUŞMAK,ÇÖZĞÜMLEMEK.
AFFET HİÇ BİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ DAVran demek değilki,o insanla ynı evde yşıyorsun.ona her gün ödetebilirsin verdiği azabın cezasını.
Kİ DUL OLMAK TABİKİ DOĞAL BİR ŞEY AMA MANTIKLI BAKMALIYIZ OLAYA.DEĞER Mİ DİYE DÜŞÜNMELİYİZ.
BİR KERE YAPTI YİNE YAPAR DİYEDE BİR ŞEY YOK,YANİ BAZI İNSANLAR HATALARINDAN DERS ALIR.

earthsea
DAYAK YEMEK TABİKİ İNSANİ BİR DAVRANIŞ DEĞİL AMA BUNUN ÇÖZÜMÜ HERŞEYİ YAKIP YIKMAK VE BOŞANMAKTA DEĞİL.
BOŞANMAK BİZE ALLAHIN VERDİĞİ BİR HAKTIR VE EĞER SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ KADAR ŞİDDET,ALDATMA,GEÇİZSİZLİK VARSA BU HAK KULLANILABİLİR.
AFFET HİÇ BİR ŞEY YOKMUŞ GİBİ DAVran demek değilki,o insanla ynı evde yşıyorsun.ona her gün ödetebilirsin verdiği azabın cezasını.
Kİ DUL OLMAK TABİKİ DOĞAL BİR ŞEY AMA MANTIKLI BAKMALIYIZ OLAYA.DEĞER Mİ DİYE DÜŞÜNMELİYİZ.
BİR KERE YAPTI YİNE YAPAR DİYEDE BİR ŞEY YOK,YANİ BAZI İNSANLAR HATALARINDAN DERS ALIR.
dd ddddddd dddddddd ddddddddddd

Insallah senin dedigin gibi olur.

niye hemen boşanma yollarına gidiyorsun siz böyle yaparsnız yakın gelecekte evlilerin sayısı parmakla sayılacak kadar olucak
biraz kocanın üstüne gitmeyip sabah sakin kafayla sormak için sabretseydiniz hadi onu yapamadınız yok yere yumruğu yediniz oturunuz aşağa şimdi daha mı iyi oldu (yumruk atma işinde ikinizde suçlusunuz)
azıcık ayrı kalın kafalarınızı dinleyin zaman herşeyin ilacı
evlilik çocuk oyuncağı değil
her ikiniz de aklınızı başınıza alın
eskiden kadınların canı yokmuş
ne ezin ne de ezilin
sadece şunu demek istiyorum
ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR

galiba bu erkekler bayan taklidi yapıp nick alıyorlar yoksa bir kadın bunları düşünemez gerçi her erkek de böyle düşünmez neyse ben çıldırmadan susayım

Evet iste bende bunu dusunuyorum kafam karmancorman inan ki :(( affedebilecegimi dusunmuyorum asla ama sanirim abisinden ailesinden ve o adi adamdan uzak kalmak icin sanirim bu yolu sectim kimseyi gormek istemiyorum onlarin tarafindan ve bununda caresi onlari kendimden boyle uzak tutmak diye dusundum
Mantikli bi karar vermem icin kendimle kalmam lazim bi sure :((

arkadaşım diyorum ama asla senin gibi biri ile arkadaş olamam insanlar nerdeyse 20 sayfa sana akıl verdi nasihat etti sen ne yaptın bir süre ayrıymış anladık onu biz daha haftasına gelmeden paşalar gibi evine oturur 2 ay gitmez 3.ay aynı şeyler hatta sus ve daha da yorul diye bir de çocuk yapar bir de şu kadınlar var ya boşanmak o kadar kolay mı diye soranlar yav arkadaşım ne kıymetsiz burnunuz ve gururunuz varmış onu da anladım Allah'ım çıldıracağım evet herkes benim gibi düşünmek zorunda değil ama insan hayatı insan onuru diye bir şey vardır bari onu düşünün başlarda sana çok güvenmiştim hayatı kurtuldu diye ama kendi kedine yapıyorsun ama yapacak bir şey yok gece gece milletin derdi niye beni geriyor ama dayanamıyorum işte

earthsea

Ah arkadaşım sana neler anlatırdım ama yaşayarak görmek en iyisi galiba senin gibi düşünenler için

öncelikle çok geçmiş olsun .bende senin gibi kötü günler yaşadım hatta yaşıyorum.bugün bana boş ol dedi hatta ...sabah saatlerinde tartiştik .sinirlendiğim için ona küfrettiğimi hatırlıyorum ama ne söylediğimi hatırlamıyorum.bana neler söylediğimi anlattığında şok oldum buraya yazamayacağım küfürler etmişim (yaparım)annesine ne küfürler ettiğimi söyledi çok utandım .düzelmeyecekse gidelim boşanalım dedim.neyse uzatmayayım elini uzattı öptüm o benimkini öptü akşama pasta almış künye almış (seni incitmek için söylemiyorum)bende uzatmadım.ama vurup burnunu kırmak ....bilmiyorum Allah yardımcın olsun burdan ahkam kesmek kolay ama sonrası senin hayatın o yüzden ukalalık etmek istemiyorum.bazı şeylerin telefisi var bazılarının yok .o nedenle her halükarda güçlü olmak zorundasın.bende hemen boşanacaktım ama bebeğim vardı ..hakkında hayırlısı

konuyu görünce içimden oha artık demek geldi en doğru karar vermişsin bu hayvanla yaşanır mı ya boşa gitsin iyiki çocugun yok şanslıymışsın kolayca kurtulursun

Back
X