Evi terketti hemde burnumu kirip :((

Kimsenin sözüne bakmayın.
Hem suçlu hem güçlü..
Neyine şans vereceksiniz ki?
Utanmaz özür dileyip ayaklarınıza kapanacağına, bir de şiddet uygulayıp burnunuzu kırmış.
:53:
Bir an önce kurtarın kendinizi bu dengesiz insandan.

Valla canım,anladığım kadarıyla bitirmek istemiyorsun.Yuvayı yıkmak tabiki kolay birşey değildir.Tartışırsın,kavga edersin veya hadi en kötünün iyisi,iter,hadi dahada kötünün iyisi tokat atar diyelim,oldu ki abisi girdi araya barıştın filan.

Bu insan birkere seni aldatmış.Bu zaten başlı başına boşanma sebebi.Bu da yetmemiş burnunu kırmış.Ameliyat olacaksın,narkoz alacaksın.Sinir harbinin güvencesini kimse veremez.Bir insanın eli üstünde evlilik mi olur.Öyle 1 ayla düzelecek bir iş mi bu.Sen bir düşüneyim demekle bile ilk tavizi vermişsin.Boşanmasan dahi o kapıya çok gelip gitmeli,çok zor ama çok zor kazanmalı ki seni,bir daha elini kaldırırken veya aldatırken onun son şansı olduğunu bilmeli.

Evet iste bende bunu dusunuyorum kafam karmancorman inan ki :(( affedebilecegimi dusunmuyorum asla ama sanirim abisinden ailesinden ve o adi adamdan uzak kalmak icin sanirim bu yolu sectim kimseyi gormek istemiyorum onlarin tarafindan ve bununda caresi onlari kendimden boyle uzak tutmak diye dusundum
Mantikli bi karar vermem icin kendimle kalmam lazim bi sure :((

İste hep dedimki duzelir daha evlilige alisamadi galiba sabret dedim kendi kendime yuva kurmak kolay degil dedim hep sabrettim ama dediginiz gbi sonun boyle olucagi belliymis simdi donup bakiyorum ve 9 ay bosu bosuna kendimi hasta etmisim uzmusum :((
Yrn basvuruyorum mahkemeye ztn

Düzelmiyor arkadaşım düzelmiyor..
Hem üzgünüm ama ortada bir evlilikte yokmuş ki, adam 2 aylık evliyken bar, pavyon gezmeye sabaha karşı eve gelmelere başlamış.
Sabırla beklenebilecek bi durum değil açıkçası, en azından benim için.
Yuva kolay kurulmuyor evet, ama tek başınada kurulmuyor. Yuvayı kendisi bozmuş zaten siz değil..
Hakkınızda hayırlısı..

Cok cok tesekkurler destegin icin allah hepimize yardim etsin. Dun abisiyle geldi yalvar yakar fln olmaz bitti diorum anlamiyor annemde yanimdaydi affetmiycem asla dedim abiside ilk defa bosanmaya kdr gittiniz nolur benim hatrim icin son sansi ver inan bundan snr ben bu evliligin ustundeyim elimi kolumu hep ustunuzde tutucam kardesim pisman bida boyle biseyin tekrari olmiycak fln dedi
Dedim abi(esimde yanindaydi) dayagin ilki sonu varmi bu adam benim burnumu kirdi otesi varmi bunun dedim ben senin kardesinden kalben ve beynen sogudum bu evlilik yurumezki dedim. 1 ay sure verin nolur dedi 1 ay sonunda inan bosanicaksanda ben bu sefer yaninda olucam siz neler cekip evlendiniz herkes sevginize hayrandi bitirme bi sans daha ver dedi.
Dedim al kardesini git ben bi sure yuzunu gormek istemiyorum tahammulum yok dedim ayri yasayalim ben kendimi iyi hissedersem belki cagiririm dedim
Simdilik boyle ne yapicagimi bilmiyorum kizlar bi sure kendimi dinleyip toparlanmak istiyorum ������ cok zormus bu isler yaa ����

canım büyük hata ediyosun niye onların hatrına erteliyosun herşeyi
erteledikçe daha kötü olacak o da yüz bulacak
eminim her haltı yedim yine de benden boşanmayacak havalarına girmiştir kocan olacak adam dönersen de burnu iyice kalkacak
senin şu anda çoktan davayı açmış olman lazımdı kendine kötülük ediyosun bu şekilde

adam seni aldatmış burnunu kırmış evliliğinizden bu yana gece hayatı var daha neyi düşüneceksin ki sen korkudan bi köşeye çekilip hesap bile soramaz hale gelmişsin
çocuk filan da yokken bu işi bitir derim ben

ayrıca abisi tabi ki sözler verir kardeşinin yerine ucu ona mı dokunuyo sanki herkes kendi ailesini düşünür seni düşündüklerinden mi konuşuyolar sanki

1 ay şans versen ne değişecek bi süre rahat duracak sonra tekrar başlayacak yalan mı

valla büyük konuşmak istemiyorum ama kadınları gerçekten anlamıyorum
bi hışımla boşanıcam diye konular açılıyo ertesi gün bi bakıyoruz herşey kabullenilmiş vazgeçilmiş

böyle iğrenç bi evliliğe bi şans daha vermeyi düşünmek intihar gibi birşey bence
her gece pavyonda gezen tozan üstüne dayak atan bi adamla tekrar aynı evi yatağı nası paylaşacaksın bi düşün
seni kıracak birşey yazdıysam kusura bakma ama cidden böyle düşünüyorum

Son düzenleme:
Burda tüm herşey anlatılamıyor ama benim gibi senin yaşadıklarını yaşayan bir sürü kişi var. Amacımız sadece sana yardımcı olmak, bizim yaşadıklarımızı yaşamaman. Ben yuva yıkılmasına karşı bir insanım ama maalesef benim başıma geldi. Çok zor biliyorum. Ama inan karar verdikten sonra senin yaşadıklarından daha zor değil boşanmak. Konuşman aslında, sana daha önce de söylemiştim, taviz olmuş. Tabi ki düşün, bu yuva, başka bir şeye benzemez ama şunu da asla unutma: bir insanı asla değiştiremezsin. Bu adamın kişiliği bu. Senin için ölse bitse de değişmeyecektir. Sana daha önce de söylemiştim: en fazla düzeleceği 2 ay. 2 ay sonra yine eskisi gibi olacaktır.
Bu arada sana bir şey sormak istiyorum, üzerinde eşinin mal var mı, çünkü bu süreyi ellerindekini başkasına devretmek için de isteyebilirler, dikkatli ol derim.

Ya bir şey daha söylemek istiyorum, belki haddim değil ama bu süreyi sen kendi açından düşünmek için istemişsin, evet şu an kafan çok karışık, ama eşin tarafından bakıldığında aslında bu süreyi istemen ona bir şans daha vereceğin anlamına gelmekte. Aslında boşanma işlemleri bir günde olmuyor. Uzun sürüyor. Keşke dava işlemlerini başlatsaydın ve ciddi olduğunu gösterseydin. Bu süre zarfında düşünmek için çok fırsatın olacaktı zaten. Bence icraata geçmelisin. Bak o zaman neler olacak. Sana aslan kesilen adam kuzuya dönecek. Ben senin bunları hakettiğini düşünmüyorum.

Burda tüm herşey anlatılamıyor ama benim gibi senin yaşadıklarını yaşayan bir sürü kişi var. Amacımız sadece sana yardımcı olmak, bizim yaşadıklarımızı yaşamaman. Ben yuva yıkılmasına karşı bir insanım ama maalesef benim başıma geldi. Çok zor biliyorum. Ama inan karar verdikten sonra senin yaşadıklarından daha zor değil boşanmak. Konuşman aslında, sana daha önce de söylemiştim, taviz olmuş. Tabi ki düşün, bu yuva, başka bir şeye benzemez ama şunu da asla unutma: bir insanı asla değiştiremezsin. Bu adamın kişiliği bu. Senin için ölse bitse de değişmeyecektir. Sana daha önce de söylemiştim: en fazla düzeleceği 2 ay. 2 ay sonra yine eskisi gibi olacaktır.
Bu arada sana bir şey sormak istiyorum, üzerinde eşinin mal var mı, çünkü bu süreyi ellerindekini başkasına devretmek için de isteyebilirler, dikkatli ol derim.

Ztn mal varligida yok aslinda durumu cok vok iyi kendi isini yapiyor oturdugumuz ev, annesigile aldigi ev(evlendikten snr),benim arabam,kendi arabasi hep sirketin ustune alindi ve sirkette daha once mal gozukmesin ustune diye hissenin cogunu yaninda calisan kardesim dedigi adama devretti bunun %10 fln gbi bisey ve hicbisey alamiycam. Bunlari flnda dusunuyorum iste bide cok hastalandim yatak dosek yatiyorum vucudum iflas etti en sonunda dunde beri cok kotuyum:((
Bunyem hassas daha bosanmaya girmeden bu hallerdeyim napicam ben yaaa cok caresiz hissediyorum kendimi 😭😥😥

Ztn mal varligida yok aslinda durumu cok vok iyi kendi isini yapiyor oturdugumuz ev, annesigile aldigi ev(evlendikten snr),benim arabam,kendi arabasi hep sirketin ustune alindi ve sirkette daha once mal gozukmesin ustune diye hissenin cogunu yaninda calisan kardesim dedigi adama devretti bunun %10 fln gbi bisey ve hicbisey alamiycam. Bunlari flnda dusunuyorum iste bide cok hastalandim yatak dosek yatiyorum vucudum iflas etti en sonunda dunde beri cok kotuyum:((
Bunyem hassas daha bosanmaya girmeden bu hallerdeyim napicam ben yaaa cok caresiz hissediyorum kendimi 😭😥😥

Şirketin %10'u onunsa hisselerin %5'i senin. Belki hisselerini devretmek için süre istemiştir. Tedbir koydurmalısın. Şirketin üzerine olan herşeyin %5'i senin oluyor aslında. Çok zor biliyorum ama ayakta durmalısın. Başın dik olsun. Avukata git ve avukatlar onun üzerindeki mal varlığını araştırıyorlar zaten, ne gerekiyorsa al ondan. Görsün kadın dövmek ne demekmiş. Bence haklarını aramaya başlamalısın. Çaresiz hissetme kendini. İlk dava açıldıktan sonra duruşma gününe kadar epey bir zaman geçiyor. İlk zamanlar yazışma dönemleri ve çok uzun sürüyor. O zamana kadar kendini epey toparlarsın. Ancak şimdi ona süre verirsen elindeki herşeyi başkasının üzerine devredecektir.

Evet iste bende bunu dusunuyorum kafam karmancorman inan ki :(( affedebilecegimi dusunmuyorum asla ama sanirim abisinden ailesinden ve o adi adamdan uzak kalmak icin sanirim bu yolu sectim kimseyi gormek istemiyorum onlarin tarafindan ve bununda caresi onlari kendimden boyle uzak tutmak diye dusundum
Mantikli bi karar vermem icin kendimle kalmam lazim bi sure :((

Kararın belirsiz dahi olsa,karşı tarafa kesinlikle boşanacakmış imajı ver.Kolay kolay yenilir yutulur birşey değil bu.Öyle hatırla gönülle olacak iş değil bu.Bunu sindirmen için çok zaman gerekir.Öyle her istediğinde senin üzerinde her hareketi yapamayacağının,her kafasına estiği gibi davranamayacağının bilincinin farkına varması gerekir.Bugün abisine güvenir nasılsa barıştırırlar der,yarın başka bir harekette bulunur.O yüzden acele karar verme barışmak hatır gönül dinlemek için.

en azından git bi avukatla konuş
o seni yönlendirsin
durumu iyi diyosun bankada parası da mı yok kendi adına
üstündeki herşeyi devrederse abisine filan kötü olur sen hiçbirşey alamazsın o yüzden başvur ki en azından tedbir konulsun

Canim cok gecmis olsun. Susmadin diye sinirlenen kocaya sinir oluyorum kesinlikle haklisin bosanma kararinin arkasinda dur esinede hic yuz verme deger verip sevseydi canini yakmazdi.

Cok cok tesekkurler destegin icin allah hepimize yardim etsin. Dun abisiyle geldi yalvar yakar fln olmaz bitti diorum anlamiyor annemde yanimdaydi affetmiycem asla dedim abiside ilk defa bosanmaya kdr gittiniz nolur benim hatrim icin son sansi ver inan bundan snr ben bu evliligin ustundeyim elimi kolumu hep ustunuzde tutucam kardesim pisman bida boyle biseyin tekrari olmiycak fln dedi
Dedim abi(esimde yanindaydi) dayagin ilki sonu varmi bu adam benim burnumu kirdi otesi varmi bunun dedim ben senin kardesinden kalben ve beynen sogudum bu evlilik yurumezki dedim. 1 ay sure verin nolur dedi 1 ay sonunda inan bosanicaksanda ben bu sefer yaninda olucam siz neler cekip evlendiniz herkes sevginize hayrandi bitirme bi sans daha ver dedi.
Dedim al kardesini git ben bi sure yuzunu gormek istemiyorum tahammulum yok dedim ayri yasayalim ben kendimi iyi hissedersem belki cagiririm dedim
Simdilik boyle ne yapicagimi bilmiyorum kizlar bi sure kendimi dinleyip toparlanmak istiyorum 😞😞😞 cok zormus bu isler yaa 😪😪

Kocaniz degilde siz sabah saat 4te eve gelseydiniz ve gece gece erkekler ile beraber olsaydiniz acaba abisi ne derdi? Siz oraya yalvar yakar gitseydiniz, pisman oldugunuzu dile getirseydiniz abisi sizin evli kalmanizi istermiydi? Birak istemeyi, aninden yeni bir kadin bulurdu kardesi için ve sizi oruspu olarak ilan ederdi.

Tabiki kocan daha evli kalmak istiyor, ne mutlu ona, her gece geziyor ve onun çamisirini yikiyan, yemegini hazirlayan birisi var. Eger af ederseniz kocaniz bir en fazla iki ay ideal koca roluna girip tekrar ayni seyleri yapacak. Ondan sonrada tekrar baba evine gitmek daha zor oluyor.

Allah askina, burnunu kiran bir kocadan daha ne bekliyorsunuz? O abisinin verdigi sözü ne önemi var? Sanki onun ilemi evli kalacaksiniz? Bence aklini basina topla ve o serefsizden ayril.

Bence boşanma davası açmalısın. İlerde vazgeçersen yine vazgeçebilirsin. Son dakikada birleşenler var ama onun anyayı konyayı anlaması için o dilekçenin eline geçmesi gerekiyor. Hisselerini, altınlarını aldıysa takılarını, bankada parası varsa yarısını, tazminatını, nafakanı almalısın. Boşanma bitene kadar da kendine tedbir nafakası iste. En azından biraz geçimini sağlar. Koruma da iste, ya yine eve gelir de sana bir şey yaparsa.

Saçlarından sürüklemesi, burnunu kırması sana saygısı olmadığını gösterir. Evlilikte maalesef saygı bitince herşey bitiyor. Şu an için tam kararını vermiş olmasan da yine de bir avukatla görüş derim ben. Dava açmasan da belki hisselerine tedbir koydurabilirsin. Bu ona iyi bir ders olur. Yani evliliğin iki kişilik olduğunu anlar. Savcılığa gidip suç duyurusunda da bulunabilirsin, onlar da koruma çıkartabilirler.

ben küçükçen ailem beni 1 yıl için yeni evlenmiş amcamın yanına bıraktı , çünkü izin alamamışlardı daha o ayın için amcan yengemi su hortumuyla dövdü ve mutfakta bulunan bütün cam eşyaları kırdı o vakit ben 2 .sınıfa gidiyordum o gün ben evden kaçtım ve taa akşam eve geldim korkumdan yengen kocasını çok seviyordu,ona 2 kız evlat ve birde oğul verdi , amcam çok çektirdi yengeme gece hayatıda vardı ,
yengem hep düzelir diye bekledi yıllarcada para biriktirdi el işinden kızlarıyla geceli gündüzlü .çalıştı bir apartman dairesi aldı tabi arada aşağlamalar dayaklar , sonra amcam emekli oldu ama yengeme para vermedi geçim gece hayatı var ya en son geçen yıl bankadan haciz geldi evin satılması için yengemi zorladı ,60 000 borç yapmış evde satıldı yengem oğlunun aldığı maaşla ayakta duruyor beraber oğlu ile amcamıda artık görmek istemiyor , bugünlerdede piskoloğa gidiyormuş ,bence huylu huyundan vazgeçmiyor

yok yaa.....ne yapıyorsa kadınlar kendilerine yapıyor....abisinin tek derdinin gideceği cüz i paralar olduğunu düşünüyorum

ben küçükçen ailem beni 1 yıl için yeni evlenmiş amcamın yanına bıraktı , çünkü izin alamamışlardı daha o ayın için amcan yengemi su hortumuyla dövdü ve mutfakta bulunan bütün cam eşyaları kırdı o vakit ben 2 .sınıfa gidiyordum o gün ben evden kaçtım ve taa akşam eve geldim korkumdan yengen kocasını çok seviyordu,ona 2 kız evlat ve birde oğul verdi , amcam çok çektirdi yengeme gece hayatıda vardı ,
yengem hep düzelir diye bekledi yıllarcada para biriktirdi el işinden kızlarıyla geceli gündüzlü .çalıştı bir apartman dairesi aldı tabi arada aşağlamalar dayaklar , sonra amcam emekli oldu ama yengeme para vermedi geçim gece hayatı var ya en son geçen yıl bankadan haciz geldi evin satılması için yengemi zorladı ,60 000 borç yapmış evde satıldı yengem oğlunun aldığı maaşla ayakta duruyor beraber oğlu ile amcamıda artık görmek istemiyor , bugünlerdede piskoloğa gidiyormuş ,bence huylu huyundan vazgeçmiyor

ya vallla tanımıyorum ama yengene çok üzüldüm yazık ya kadıncağız ne kadar iyi niyetliyse kocası o kadar kötü çıkmış kötüye kullanmış evlilik biraz da şans sanırım

BENCE ÇOK ÇABUK KARAR VERME,HER KES HEMEN BOŞAN DİYOR AMA BOŞANMAYI KALDIRMAKDA KOLAY DEĞİL HERŞEYDEN ÖNCE
1 GÜN BİLE EVLİ KALSAN ADIN DUL OLUYOR,ÇEVREN SENİ DIŞLIYOR.
tABİKİ ŞİDDETİ NORMALLEŞTİRMEK GÜZEL DEĞİL,AMA BOŞANMAKDA ÇÖZÜM DEĞİL ÇÜNKÜ HAYATIN BOYUNCA YAFTALANIYORSUN.
NE KADAR 2014TE YAŞASAKDA TÜRKİYEDE DUL OLMAK ZOR.
bENCE EN İYİSİ YİNE HEMEN KARAR VERMEMEK VE ACELECİ DAVRANMAMAK.İNŞALLAH BU HATALAR UNUTULUR VE HER ŞEY DAHA GÜZEL OLUR.HAYAT BÖYLE İNİŞLİ ÇIKIŞLI.

Back
X