Evi terketti hemde burnumu kirip :((

hem konuya hemde yapılan yorumlara inanamıyorum ya bu nedir arkadaşlar kadın mı suçlu ruj lekesini görüp sinirlendiği için mi...
ya yapmayın allah rızası için hangi kadın ruj lekesi görüp ertesi gün sakin kafayla konuşacak adam besbelli kadını aldatmış alalade bir konu değil ki bu..
cnm çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kurtulursun o adamdan....

Yok sadece bir kişi o yorumu yapan. Geri kalan herkes ortada bir şiddet ve aldatılma olduğunda hem fikir. Ve bunun yanlışlığı da bariz ortada zaten. Sadece bir kişi farklı düşünüyor, ye dayağını otur diye düşünen...

valla cok uzuldum gecmis olsun cnm cok zor bi surec yeni evlisin daha yazik etmis sana allah akil fikir versin kocalarimiza bizdede oldu zor surecler ama dayak olmadi bende yeni evliyim cok kavgalarimiz oldu ailemize cok mudahele ettiler bilmiyorum yeni baristik bizde seni anliyorum duygularini inssallah barisirsiniz diycem ama dayak var ortada bi sey diyemiyorum canm ya:113: bebek varmiydi

onun dava acmamasi bence sizin affetceginizi umut etmesi, eve gelmemeside yüzü olmadigindandir... Cok dogru bi karar vermissiniz bence insallah arkasinda durursunuz, böyle bi tartismada burnunuzu kiriyosa daha büyük bi tartismada neler yapar allah korusun... Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda kurtulursunuz bu piskopattan, ayrica gecmis olsun insallah sorunsuz bi ameliyatiniz olur ve sagliginiza kavusursunuz...
kesinlikle zor bir süreç..allah sabır versin..

Bir kadın olarak yaşadıklarınız beni çok etkiledi...Kesinlikle o adamdan kurtulun...Zira ruh sağlığı pek yerinde gibi görünmüyor...Birinin hele ki sevdiği bayanın burnunu kırmak ne demek..Bu nasıl bir ruh hali...Dualarım sizinle

Bir kadın olarak yaşadıklarınız beni çok etkiledi...Kesinlikle o adamdan kurtulun...Zira ruh sağlığı pek yerinde gibi görünmüyor...Birinin hele ki sevdiği bayanın burnunu kırmak ne demek..Bu nasıl bir ruh hali...Dualarım sizinle

Arkadaslar bugun mahkemeye gidiyordum ve abisi ablasi annesi geldi yalvar yakar yapma kizim etme kizim fln dedim ben bosanicam kararim kesin dedim bigun daha bekle dediler esim olacak adamda bgn konuscakmis benimle simdi abisinin yaninda onunla konusuolar ama ben affetmiycem kesinlikle affetmiycem birgun daha bekledim sirf hatir icin ve abisi konussun rezil olsun diye ama yrn davayi aciyorum asla affetmiycem asla.
Destekleriniz ve yazdiklariniz icin cok tesekkur ederim bayanlar.

Son düzenleme:
Pazar gunu cok kotu kavga ettik sebebide cumartesi gece disari cikti 4 te geldi eve ve sabah gomleginde kirmizi ruj lekesi vardi hesabini sordum ve aciklama bile yapamadi inkar etti yok oyle birsey fln dedi ve bende inanmayip konuyu kapatmayinca kalkti tokat atti snr sacimdan surukledi ve en sonda burnuma yumruk atti ve ipler koptu darp raporu alip yrn davayi aciyorum dedim defol git bu evden dedim ve gitti o gunden beri eve gelmiyor enistemi arayip sormus noldu naptiniz fln die bosanma davasida acmio evede gelmio bende yrn dava icin basvuruyorum
Ama eve niye gelmiyor yada bosanmak icin bi adimda bulunmuyor onu anlamadim
Cok berbat bi surece girdik tomografim cekildi ve burnum kirilmis 20 gun şişligin gecmesinin ardindan ameliyat dedi doktor
Olaylara bak 9 aylik evlilik ve yasananlar 😞😞

Evliliğin 9 ayı neyse 9 yılıda o.Zaman hiçbirşeyi değiştirmiyor sadece erteliyor ve gün geliyor yine dimdik karşında duruyor.Bence hiç affetme.Çünkü affetmek bu olayı tamir etmez.Dua et çocuğun yok.Çocuk olunca o kadar kötü oluyor ki insan;(

Arkadaslar bugun mahkemeye gidiyordum ve abisi ablasi annesi geldi yalvar yakar yapma kizim etme kizim fln dedim ben bosanicam kararim kesin dedim bigun daha bekle dediler esim olacak adamda bgn konuscakmis benimle simdi abisinin yaninda onunla konusuolar ama ben affetmiycem kesinlikle affetmiycem birgun daha bekledim sirf hatir icin ve abisi konussun rezil olsun diye ama yrn davayi aciyorum asla affetmiycem asla.

canım erteleyip durma bence durumu bi an önce aç davayı hatır gönül mü kaldı Allah aşkına
erteledikçe uzar bu iş
ben yerinde olsam kesinlikle konuşmam onunla yüzüne bile bakmam avukatımla görüş derim

niye hemen boşanma yollarına gidiyorsun siz böyle yaparsnız yakın gelecekte evlilerin sayısı parmakla sayılacak kadar olucak
biraz kocanın üstüne gitmeyip sabah sakin kafayla sormak için sabretseydiniz hadi onu yapamadınız yok yere yumruğu yediniz oturunuz aşağa şimdi daha mı iyi oldu (yumruk atma işinde ikinizde suçlusunuz)
azıcık ayrı kalın kafalarınızı dinleyin zaman herşeyin ilacı
evlilik çocuk oyuncağı değil
her ikiniz de aklınızı başınıza alın
eskiden kadınların canı yokmuş
ne ezin ne de ezilin
sadece şunu demek istiyorum
ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR

Allah'ım lütfen sadece böyle düşünen kadınlar dayak yesin , sadece bunlar aldatılsın ki yuvalar hiiiiiç yıkılmasın :)

niye hemen boşanma yollarına gidiyorsun siz böyle yaparsnız yakın gelecekte evlilerin sayısı parmakla sayılacak kadar olucak
biraz kocanın üstüne gitmeyip sabah sakin kafayla sormak için sabretseydiniz hadi onu yapamadınız yok yere yumruğu yediniz oturunuz aşağa şimdi daha mı iyi oldu (yumruk atma işinde ikinizde suçlusunuz)
azıcık ayrı kalın kafalarınızı dinleyin zaman herşeyin ilacı
evlilik çocuk oyuncağı değil
her ikiniz de aklınızı başınıza alın
eskiden kadınların canı yokmuş
ne ezin ne de ezilin
sadece şunu demek istiyorum
ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR

Allahım böyle kadınlar evlat yetiştirmesin, hele erkek evlat hiç yetiştirmesin. Allah, bizleri bu kadınlardan, bu kadınların yetiştirdiği erkeklerden korusun. Bazı insanların üreme hakları ellerinden alınsa keşke. Öyle şeyler yazıyorlar ki insan Hitler gibi acımasız oluyor malesef. :50:

Nazelmassaat misin nesin.bigun senin de konu sahibi arkadasin kocasi gibi bir koca musveddesi orani burani yumruklayip kirarsa anlarsin anyayi konyayi.seni kisirlastirmak lazim.mumkunse cocuk dogurma.
Senin yetistirdigin cocuklar insan ziyani olur yazik....

Sevgili üyeler,
yazılan yorumlar sizlere ne kadar aykırı gelirse gelsin, hakaret edemezsiniz.
Herkes saygı çerçevesinde fikrini beyan ediyor.
Ayrıca yapılan yorumlara değil konu sahibesine odaklanınız lütfen...

Bana akıl vermek düşmez aslında ama bazen dışarıdan bir göz olayları daha net görebiliyor. Eğer gerçekten evliliğine bir şans daha vermeyeceksen eşinle konuşmanın ya da onu dinlemenin bir anlamı yok. Çünkü onunla görüşmeni o beni hala istiyor olarak anlayacaktır. Sen istediğin kadar boşanacağım de, onunla görüşmen eşine hala onu sevdiğini, onunla bu evliliği istediğini anlatacaktır. Oysa görüşmeyip icraata geçersen, işte o zaman paçaları tutuşacaktır. Bundan sonra avukatınla görüşmelisin. Bir de koruma tedbiri istemelisin avukattan. Çünkü seni rahat bırakmayacaktır. Gazetelerin 3. sayfasına çıkmak istemiyorsan (özür dilerim) eşinin eve yaklaşmaması için koruma istemelisin.
Bence artık onları düşünme, sadece kendine yönel. Sen artık gelecek için ne yapmalısın, kendine yeni bir gelecek için neler yapabilirsin, bunları düşünmelisin. Eşin gerçek yüzünü göstermiş, pişman olsa da bunun devamının geleceği kesin. En fazla 1-2 ay sözünde duruyorlar, sonra tekrar gece eğlenceleri, şiddet ve aldatılma devam ediyor. Genelde de aldatan erkekler düzenlerinin bozulmasını istemedikleri için eşlerini cepte biliyorlar ama aşıklarıyla aynen devam ediyorlar.
Tekrar aynı şeyi söylüyorum. Karar senin, hayat senin hayatın ama eğer gerçekten kararını verdiysen artık kendin için onunla görüşmemelisin.

Son düzenleme:
Tekrarlama ihtiyacı duydum. Kusura bakma. Eşinle görüşmen ona, eşini önemsediğini gösterir. Yine de sen bilirsin.

Çok zor bir durum. Nasıl bu duruma geldiniz?

Eşin aniden mi bu şekilde davranmaya başladı?

Peki birsey sorucam hepinize
Davayi benim yada onun acmadi benim alacagim tazminat yada nafakayi etkilermi??

cnm kusurlu taraf kimse o tazminat öder korkma. yok o açtı yok ben açtım farketmez. .Ama senin dava açmanı tavsiye ederim. Ayrıca bütün belgelerini sun . tanık bul. elin güçlü olsun. şiddet varsa nafaka, tazminat garanti. yaptığın masrafları da karşı taraftan alırsın merak etme. Şiddet olduğu için 1 seneye biter. Sonra hayatına bakarsın. O insan görünümlü yaratıktan sana hayır gelmez. taviz tavizi getirir aman sakın yumuşama. üzüntünü çok iyi anlıyorum. Allah yar ve yardımcın olsun.

İlk sayfa hariç okumadım ama...

Zaten darp raporu için hastaneye gittiğin zaman adli kayıt tutuluyor. Sendeki tüm bulgular bir kağıda işleniyor. Ondan sonra o bölgeye bağlı olan kolluk kuvvetine haber veriliyor. Sonra seni ifade için alıyorlar. Yani darp raporu demek bir şekilde şikayet etmek demek, tabi sonraki süreç tamamen senin inisiyatifine kalmış.

Çok geçmiş olsun.

Sana şunu söyleyebilirim. Bizim evliliğimizde fiziksel şiddet, küfür, hakaret, alay, küçümseme... herşey vardı. Yani hem fiziksel hem de psikolojik şiddet. Ayrıca ekonomik şiddet de vardı. Yani maddi olarak hiç bir katkısı yoktu eve. Neyse çocuk olduğu için ben hep susma modunda geçirdim yıllarımı. En son zaten hayatında biri varmış, evi terk etti. 10 ay oldu evi terk edeli. Gittiğinin 6. ayı konuşalım diye aradı. Pişman herhalde diye gittim. İlk cümlesi çekişerek mi boşanacağız anlaşarak mı dedi. Israrla anlaşalım çünkü öbürü çok uzun sürüyor dedi. Belli ki evlenme derdinde. Ben de acelem yok, hakim karar versin dedim. Bir hafta sonra bana boşanma protokolü gönderdi, imzala diye. Tek kelimeyle korkunç bir anlaşmaydı. Ben yine bekledim ve en sonunda bir avukata gittim. Avukat eğer dava açmazsan bu durumu kabullenmiş oluyorsun dedi. Yani eşin evi terk etti ama sen de bu durumdan şikayetçi değilsin dedi. Dava açıldı. Tazminat, nafaka, mal paylaşımı, koruma tedbiri.... O zamana kadar halinden gayet memnun, mutlu mutlu gezen, çocuğunu bile özlemeyen eşim dava açıldıktan sonra 180 derece döndü. Hergün okula oğlunu görmeye gitmeler başladı. Davadan önce hiç aramayan adam beni arar oldu ama ben hiç açmıyorum telefonu. Araya aracılar koymaya başladı...Şimdi değer bilmeye başladı. Yok bensiz yapamıyormuş, yok çok pişmanmış, yok intiharın eşiğindeymiş falan...

Tek söyleyebileceğim denenmişin denenmesi olmuyor. Asla taviz verme. Taviz verirsen hiç kıymetin olmaz. Belli ki onun gözünde değerin yokmuş. O zaman bırak değer verdiklerine gitsin. Bakalım kaç gün yıkar pavyon kadınları elbiselerini.

Bu hayat çok kısa. Bir kez geliyoruz hayata. Ömrümün uzun bir dönemini harcadım bu evlilik için. Çok şeye katlandım. Ama inan hiç kimse vazgeçilmez değilmiş, bunu öğrendim. Değmiyorsa bırak, hiç uğraşma. Değecek kişilerle geçir hayatını. Kimse sana madalya vermez. Sen sadece kendini düşün. Seni kaybetmekten korkmayıp seni saçından sürükleyen o adam için bir saniyeni bile harcama. Tamamen kes irtibatını. Hem onunla, hem ailesiyle, hem de onunla ilgili herkesle. Boşanma davası açıldıktan sonra iyi gözüküp senden laf alıp ona götüren bir sürü kişi olacaktır. Herkese mesafeni koy. Bak nasıl değişiyor herşey. Ama eğer gerçekten kararlıysan kararından asla vazgeçme. Vazgeçersen bir kez vazgeçti yine yapabilir diye daha beterlerini yapıyorlar. Allah yardımcın olsun.
Bu arada eğer sormak istediğin şeyler olursa hiç çekinme, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler...

Sana şunu söyleyebilirim. Bizim evliliğimizde fiziksel şiddet, küfür, hakaret, alay, küçümseme... herşey vardı. Yani hem fiziksel hem de psikolojik şiddet. Ayrıca ekonomik şiddet de vardı. Yani maddi olarak hiç bir katkısı yoktu eve. Neyse çocuk olduğu için ben hep susma modunda geçirdim yıllarımı. En son zaten hayatında biri varmış, evi terk etti. 10 ay oldu evi terk edeli. Gittiğinin 6. ayı konuşalım diye aradı. Pişman herhalde diye gittim. İlk cümlesi çekişerek mi boşanacağız anlaşarak mı dedi. Israrla anlaşalım çünkü öbürü çok uzun sürüyor dedi. Belli ki evlenme derdinde. Ben de acelem yok, hakim karar versin dedim. Bir hafta sonra bana boşanma protokolü gönderdi, imzala diye. Tek kelimeyle korkunç bir anlaşmaydı. Ben yine bekledim ve en sonunda bir avukata gittim. Avukat eğer dava açmazsan bu durumu kabullenmiş oluyorsun dedi. Yani eşin evi terk etti ama sen de bu durumdan şikayetçi değilsin dedi. Dava açıldı. Tazminat, nafaka, mal paylaşımı, koruma tedbiri.... O zamana kadar halinden gayet memnun, mutlu mutlu gezen, çocuğunu bile özlemeyen eşim dava açıldıktan sonra 180 derece döndü. Hergün okula oğlunu görmeye gitmeler başladı. Davadan önce hiç aramayan adam beni arar oldu ama ben hiç açmıyorum telefonu. Araya aracılar koymaya başladı...Şimdi değer bilmeye başladı. Yok bensiz yapamıyormuş, yok çok pişmanmış, yok intiharın eşiğindeymiş falan...

Tek söyleyebileceğim denenmişin denenmesi olmuyor. Asla taviz verme. Taviz verirsen hiç kıymetin olmaz. Belli ki onun gözünde değerin yokmuş. O zaman bırak değer verdiklerine gitsin. Bakalım kaç gün yıkar pavyon kadınları elbiselerini.

Bu hayat çok kısa. Bir kez geliyoruz hayata. Ömrümün uzun bir dönemini harcadım bu evlilik için. Çok şeye katlandım. Ama inan hiç kimse vazgeçilmez değilmiş, bunu öğrendim. Değmiyorsa bırak, hiç uğraşma. Değecek kişilerle geçir hayatını. Kimse sana madalya vermez. Sen sadece kendini düşün. Seni kaybetmekten korkmayıp seni saçından sürükleyen o adam için bir saniyeni bile harcama. Tamamen kes irtibatını. Hem onunla, hem ailesiyle, hem de onunla ilgili herkesle. Boşanma davası açıldıktan sonra iyi gözüküp senden laf alıp ona götüren bir sürü kişi olacaktır. Herkese mesafeni koy. Bak nasıl değişiyor herşey. Ama eğer gerçekten kararlıysan kararından asla vazgeçme. Vazgeçersen bir kez vazgeçti yine yapabilir diye daha beterlerini yapıyorlar. Allah yardımcın olsun.
Bu arada eğer sormak istediğin şeyler olursa hiç çekinme, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sevgiler...

Cok cok tesekkurler destegin icin allah hepimize yardim etsin. Dun abisiyle geldi yalvar yakar fln olmaz bitti diorum anlamiyor annemde yanimdaydi affetmiycem asla dedim abiside ilk defa bosanmaya kdr gittiniz nolur benim hatrim icin son sansi ver inan bundan snr ben bu evliligin ustundeyim elimi kolumu hep ustunuzde tutucam kardesim pisman bida boyle biseyin tekrari olmiycak fln dedi
Dedim abi(esimde yanindaydi) dayagin ilki sonu varmi bu adam benim burnumu kirdi otesi varmi bunun dedim ben senin kardesinden kalben ve beynen sogudum bu evlilik yurumezki dedim. 1 ay sure verin nolur dedi 1 ay sonunda inan bosanicaksanda ben bu sefer yaninda olucam siz neler cekip evlendiniz herkes sevginize hayrandi bitirme bi sans daha ver dedi.
Dedim al kardesini git ben bi sure yuzunu gormek istemiyorum tahammulum yok dedim ayri yasayalim ben kendimi iyi hissedersem belki cagiririm dedim
Simdilik boyle ne yapicagimi bilmiyorum kizlar bi sure kendimi dinleyip toparlanmak istiyorum 😞😞😞 cok zormus bu isler yaa 😪😪

Valla canım,anladığım kadarıyla bitirmek istemiyorsun.Yuvayı yıkmak tabiki kolay birşey değildir.Tartışırsın,kavga edersin veya hadi en kötünün iyisi,iter,hadi dahada kötünün iyisi tokat atar diyelim,oldu ki abisi girdi araya barıştın filan.

Bu insan birkere seni aldatmış.Bu zaten başlı başına boşanma sebebi.Bu da yetmemiş burnunu kırmış.Ameliyat olacaksın,narkoz alacaksın.Sinir harbinin güvencesini kimse veremez.Bir insanın eli üstünde evlilik mi olur.Öyle 1 ayla düzelecek bir iş mi bu.Sen bir düşüneyim demekle bile ilk tavizi vermişsin.Boşanmasan dahi o kapıya çok gelip gitmeli,çok zor ama çok zor kazanmalı ki seni,bir daha elini kaldırırken veya aldatırken onun son şansı olduğunu bilmeli.

Back
X