evi terkettim ama...

2. üyelik almanızdan yönetimin haberi var mı

Eşinizin ailesi eşinize karın seni aldatıyor diyor. 6 aylık evlilikte şiddet görüşünüz. Kocanı ın şizofren halleri caba sı.

Allah korusun bir sabah kalkar karısı yanında ölü evde başkası vardı yaptı der kendi bile bilmez.

Nasil bosanma sebebleri yok?

Kadinin hayati tehlikede! Adam kadini onu öldürmek istemesinden suçladi, elinde silah var üstelik! Ve ben daha sidetti, kavgalari, küfürleri, lanli lunlu konusmalara degenmiyorum bile!

Kadin niye her zaman sabir etmesi lazim ya? Hele hayati tehlike altinda oldugunda! Insan böyle olaylari asla unuturmu? Diyelimki adam degisti (ki hiç degisecegini sanmiyorum, adam psikoljik hasta) artik neye yarar? Kirilmis vazo meselesi, ne kadarda tamir etmeye çalissanda o vazo hiçbir zaman eski halini geri almaz.

Ayrica ne demek "esini gerçek seviyorsan". Bilmiyorum, ben sevgiyi saygi ve huzur ile esdeger görüyorum. Insan nasil sana bu kadar aciyi çektiren esini hakikaten sevebilir? Nasil ona saygi duyabilir ve evlilikte en önemli olan, nasil ona güvenebilir?

baska maille almıs kız ıyıde bende anlamadım hala nasıl acılmasın kı.... belki ben uyelik aldım ama kardesım kullanacak onu onun ıcın ben actım olamazmı

ayrı maille alınca 2. üyelik olmuyor mu.sitenin kuralları var,yasak

Ortalık karışmış gerçekten. Daha ilk aylarda nasıl bu hale geldiniz?

Bir ay boyunca evinizde kalmamışsınız bence yeni evli bir bayan için oldukça uzun bir süre bu.

Eşinizin ailesiyle çok yüzgöz olmuşsunuz elbette haklısınız ama bu işlerin içine bu kadar girmeseydiniz herşey daha farklı olabilirdi. Eşinizde aileside gerçekten çok tuhaf.

Bu aşamadan sonra bence beklemelisiniz. Eşiniz sizinle adam akıllı konuşmak isteyinceye kadar sessiz kalın. Size konuşma talebinde bulunduğunda bazı şeyleri ciddi ciddi konuşun.

Ne olursa olsun ailesidir elbette ihtiyaç durumunda yardım etmesi gerekir ama bu iş tehdit ve hakaretle olmaz.

Mesafeli ve saygılı olun. Geçmiş konuları açmayın ve zamana bırakın. Allah sabır versin.

2. üyelik yasak!! egem abla doğru söylüyor
yazdığı mesaj da ele veriyor zaten
bu arada asıl rumuzun kim?

eşin şizorfern hastası gibi duruyor
Allah yardımcın olsun...

2. üyelik yasak,ceza alırsın

Ne cezasi alirim ve ben esimle sorunlar yasadim tam kavga arefesinde diger isimde yazdigim msjlari gordu avukata danismistim onlari gordu telefonumda kk uygulamasi vardi ordan girmis.. ne yapmam gerekiyor diger rumuz benim sosyal medyada kullandigim rumuz du kimsenin anlamasini istemedim cunku google a o rumuzu yazdiginizda hem eski yazilarim hemde sosyal medyadaki yazilarim gorunuyordu..
Yol gosterirseniz sevinirim zaten benim derdim bana yetiyo ben buraya destek amacli girdim olaya bak

2. üyelik yasak,ceza alırsın

Ayrica bunu acmadan diger isimle girip sifremi girmistim kullanilmiyor denildi benim talebim uzerine ben yonetime msj atmistim uyeligim kapatildi actigim konu kapatildi yani ben omrum boyunca kk giremiyomuyum 1 insan 1 uyelikmi yapiyor digerini iptal ettirdim dedigim gibi

diğer üyeliğin iptal edilmişse sorun yok o zaman.bu aralar site sürekli bu 2. üyeliklerden sorun yaşıyor.o nedenle yazdım

bazı durumlarda yönetime haber verildiğinde tek konu için 2. üyelikle konu açılabiliyor ama o nikle başka hiç bir konuya dahil olamıyorsun.bunu kendini deşifre etmemek için yapıyorlar.o nedenle yönetimin haberi var mı diye sormuştum

2. Üyeliklerle ilgili çok olaylar yaşandı sitede , arkadaşlar onun için uyarıyorlar.
Durumu izah etmişsiniz, bu şekilde Mune ye de iletirseniz zaten yardımcı oluyorlar nick değiştirme veya yeni üyelik alma konusunda.

Yaşadıklarınıza gelince , olaylar bu noktaya geldiyse bazen kesip atmak ve arkaya bakmamak gerekir.
Yeni bir yaşam kurmak kolay değil fakat şu yaşadıklarınızdan da zor değil inanın.
En azından bir müddet zorluk yaşasanız bile geleceğe dair bir umudunuz olur.
Şudurumda , bu evliliğe devam ettiğiniz müddetçe korkarım umut yok.

ilk üyeliği iptal ettirdiysen tabi mesele yok
bu aralar kadınlar kulübü çok sorun yaşadı 2. 3. v.s. üyeliklerden o yüzden uyardık

gece tek başına yatamıyor adam odada biri var falan saçmalıyor üstelik silahı var.yarın bigün kafana sıkar cinler periler yaptırdı der keyfine bakar ...yinede döneceksen dön tabi ama

çok zor Allahım vekilin olsun ..sen güçlü ol, aranmadım diye düşünme, henüz onun jeton düşmedi. daha anlamadı gittiğinin nasıl bişey olduğunu.. bekle.inan bana arıcak ,ha geri dön ya da dönme o konuda tek bişey diyemem. ama bilirim beklemenin acısını.onun için yazmak istedim.

Evini terk ettiysen eğer zaten yakmışsın gemileri, bu saatten sonra arasa dönecek misin ki aramaması zoruna gidiyor? Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu yaşatsın :26:

Tesekkur ederim bilgi icin ama dedigim gibi kk uygulamasini telde gordugu icin esim kullanici adinin silinmesini actigim konununda silinmesini istemistim onlarda silmisler sagolsun lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…