evi terkettim ama...

Kizlar esim memlektine gitmis mazeret izni almis komutan izin vermis anlatmis olayi annesinin babasinin yanina zaten ayni memleketliyiz
Bizi tanistiran dayimda orda gorusmusker istemiyorum demis bitti benkm icin demis dayimda dava ac o zaman demis susmus bisey dememis deli gibiydi diyor dayim kendinde degilmis sanki
Dayim babasina iftirayi sormus oda bi hataydi demis kivirmis oyle demek istemedim diye
Yani gururdan oluyorlar ve esim dedigim insan musvettesi iftira atan ailesinin yanina donmus izin alip
Buraya gelmek yerine anasinin dizinin dibine gitmis...
Evet zor ama gecicek bu gunler inaniyorumm
Yani Allah yardimcim olur insallah..cunku donersem ya karnimda bebekle donerim yada tabutla

Yazdıklarını okudum. Cok zor günler geçirmişsin
Kendimi yerine koydum, hic kolay değil
Bilmediğin bi sehirde; bas bas bağırıp, hayal gören, kafası yerinde olmayan , psikolojisi alt üst olmuş bi adamla aynı evdesin (ve silahı var, ayrıca sığınacak kimsende yok aksi durumda:26:)
Sen elinden gelen herseyi yapmışsın, cok yapıcı ve fedakâr davranmışsın
Senin için rahat olsun bu sebepten.ama o her ne yaparsa yapsın, asla düzelmez.
arasa dahi dönme. Bitsin gitsin
Keşke dememek için, öyle olmalı bence
Bin kere ölmektense, bir kere ölürsün
Hayat o kadar uzun değil, böylesine insanlarla ömrünü tüketme.sagligini kaybedersin
Allahim hakkında hayırlısını eylesin

Donucegini sanmiyorum ve artik aramamasini sans olarak goruyorum sacmami bilmiyorum ama

Kizlar sıkıntıdan ölüyorum ne ailesi ariyor ne o ariyor insan aranilmayi bekliyor arasa doncekmisiniz diyosunuz ama evliligi bitirmek oyle zorki ve hala aptal gbi seviyosaniz ..niye kadin evi terkettiginde baska erkekler dusuyo esinin pesine hicmi sevilmemisim
Bu kadarmi degersizmisim
Ana evine sigamiyo insan

ıstemıyorum demıs adam aılesının yanına gıtmıs ızın alıp,sence ararmı hıc sanmıyorum

ne annemın evınde kalmayı ıstıyorum nede kendı evıme donmeyı basmbaska sehırde kımsenın benı tanımadıgı bı yerde mutlu olurmuyum acaba canıma kıymayı bıle dusunuyorum...oyle zor gelıyokı hersey ne uyuyabılıyorm nede yemek yıyorum aılem arkamda sagolsunlar ama benı mutlu etmeye yetmıyo nankorlukmu bu onuda bılmıyorum es dedıgım koca dedıgım o adamın hıcbısey umrunda degıl belkıde aılesıyle bır olup benı ıstemedıler gtmemı bekledıler herseyı dusunuyorum ama artık dusunmeden sakınce bı gunum gecsın ıstıyorum

zaman çare olucak derdine.. zaman gectıkc kabuk tutcak yaran, canın da bu kadar acımıycak zaten. belkı hayatın bambaşka sürprizi vardır sana. işe gir çalış ne billim kendını ugrastıracak bişiler bul

daha yolun başındasın çok şükür hamile de değilsin bence dönme eşinin işi gereği psikolojisi çok bozuk çevremde buna benzer bi sürü örneğe tanık oldum. aramalarını bekleme aramasınlar da sırf regl oldun diye aldatırım seni diyen bir adamla iftira atan sürekli oğlunu sömüren bir aileyle nereye kadar gidebilirsin ki annene saygısızlık ediyor bi yaptığı diğerini tutmuyor durduk yere kıskançlık krizine giriyor dönersen emin ol pişman olursun

eşinin psikolojik rahatsızlıkları olduğu ortada.aile ise zaten çocuğunun mutluluğunun derdinde değil o da belli.mutlaka canın yanacak üzüleceksin ama yol yakınken bi çocuğunuz olmamışken kararlı davranıp ayrılman en doğrusu. Allah hayırlısından ayırmasın hiçbirimizi...

Ne kadar kolay bır evlılıgı bıtırmek.hemde cok yenı evlısınız.neden mucadele edıp,yuvanızı kurtarmaya calısmıyorsunuz?her evlılıkte sorunlar var.bırde sevıyorum dıyorsunuz.sızde esınızın psıkolojık sorunları oldugunu dusunuyorsanız,tedavı olsun.destek olun.yanında olun.hastalanınca bebek gıbı bakmıssınız falan.sımdı nerdesınız?

Ben snein önceki konunu da biliyorum.O zaman da bırak dedik.Sen hala aynı evdesin hala ezik,kocaya müptela,kişiliğin aykların altına alınmış ve NAMUSUNA DİL UZATILMIŞ,YAAA SENİN NAMUSUNA DİL UZATILMIŞ BAK TEKRAR YAZIYORUM NAMUSUNA DİL UZATILMIŞ.o koca kimseye haddini bildirmemiş,sen bildirmemeişsin bir de kocacığının güzel hatrı için susmuşsun.
Yok bağırmalar,silahlar şu bu...Bir de bunca yaşanılandan sonra bir de kalkmış o kocaya soruyorsun hatalarım ne düzelteyim.
Adama 3 kez sormuşsun seni istemeyince yani adamın isteğiyle evden ayrılmışsın.Şimdi de derdin adam seni aramamışta doğum günüymüş.
Kalk güzelim al valizini git evine,o muhteşem kopamadığın kocanın doğum gününü kutla.Hatta çocuk yap bak nasıl düzelir kapında köle olur.Çocukluların hepsi mükemmel ya.Otur dayağını ye hakaretini dinle,namusuna sürekli laf söylensin.Nasılsa birkaç yıl sonra ruhsal hastalıklarla baba evine dönemk istersin ve bu sefer çocukta var hiç kopamazsın.Biz sana daha ne diyelim.Kendin ne çekiyorsan kendin yapıyorsun.

o kadar acımasız konuşmamak gerek.bilemezsin tatmadan hiç bilemezsin. Allahım yaşatmasın.

Canim bence kurtulduğunda dua et. Esin anormal gibi geldi bana. Kişilik bölünmesi deniyor sanirim buna. Sen elinden geleni yapmissin düzgün bir es olmak istemissin ama esin ve ailesi düzgün insanlar değilmiş ne yazik ki. Annecigine bagirmis bak kimsenin buna hakki olmamali! Sen bosan ondan kendi yoluna bak kimse için de hayatini değiştirme. Degistireceksen de buna degsin.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

o kadar acımasız konuşmamak gerek.bilemezsin tatmadan hiç bilemezsin. Allahım yaşatmasın.

Şimdi bu tatmadan bilemezsin cümlesi kendini rahatlatmaktan başka birşey değil.İnsanoğlu hayatta farklı farklı acılar tadar.Kimin ne acı tattığını sen bilemezsin.Fakat senin acın senin kendi elinde olan bir durum.Bir insana bu kadar boyun eğip,kendini ezdirip,sonrasında kaderim diyemezsin.Benim sana yazdıklarım acı geliyor fakat yaşadıkların daha acı gelmiyor mu? Ben dürüstçe aklıselim GERÇEKÇİ bir yorum yaptım.Sen ne yaşadıysan,ne anlattıysan onun üzerinden yorum yaptım.

ya sonrası arkadaşım davul sesi hoş gelir uzaktan elbette otursun yerinde demiyorum ama 10 sene dul yaşayan bir insan olarak şunu söyleyeyim namus boşanınca daha zor bir durum yamyama benzer erkekler ot gibi biter hertarafında ve er geç kandırılmak üzere .... yani kayınbabasının yaptığı durum hoş değil yaşananlar düzelmeyecek gibi görünmüyor iyigün de kötü günde denmiş....benim fikrim bu elbet kimine göre yanlış olacak ama yaşanacakların ne olursa olsun tek zarar vereceği insan yine sen olursun arkadaşım..... o yüzden iyi düşün derim o gece yataktan kalkıp korktum muhabbeti bana pek inandırıcı gelmedi daha çok dikkat çekmek gibi anladım yani Allah yardımcın olsun hakkına hangisi hayırlıysa o olsun cnm...

ben de asker eşiyim eşinin işle ilgili yaşadığı bazı psikolojik sorunlar olduğunu düşünüyorum çatışma bölgesine gidiyosa ölüm korkusundan dolayı da halüsinasyonlar görüyo olabilir psikolojik destek alması lazım sen de biraz çabala yardım etmek için olmuyorsa boşanırsın onları bizden başka kimse anlamaz dışardan bakan herkes yaşadığımız hayatı kolay zannediyor. yaptıkları elbette çok kötü şeyler ama zaten aranmak istiyosun sen de amacın boşanmak değil gözdağı verip kocanın seni geri almasını istiyosun.

Canım yaşadıkların kolay degil.. Sana atılan iftirada eşinin herkesi susturmamasi, sen ne olursa olsun ailesine saygı gösterirken senin ailene davranışları vb yenilir yutulur degil. Ama bir iki şey söylemek istiyorum. Dikkatimi çekti kac yerde evlilik zor demissin. Canım sence her evlilik senin yaşadığın kadar zor olabilir mi?? Ben senden 10 yas buyuk iki cocuk annesi bir kadın olarak gercekten yanlış anlama ama senin esine uzaktan yakından benzemeyen bir adamla evli oldugum halde ona cene yetiştirip cemkiriyorum. Ha bu iyi birsey mı? Asla! Demek istiyorum ki henuz 6 aylık evlisin ama yeri gelip susmussun, idareci olmussun, cok olgun davranıp üstüne düşen herseyi coook fazlasıyla yapmışsın. ( Susmaman gereken yerlerde de susmussun bazen o ayri) İcin rahat olsun. Anne baba evinde oyalanacak birşeyler bul, arkadaşlarınla görüş, alışveriş yap. Esın sana birkaç adım atsa koşacak gibisin. Dikkat et barışsan bile amannn birkaç sene sakın sakın cocuk yapma.. Gizlice korun gerekirse yalan soyle ama sakın, sonra olan o kuzulara oluyor. Hakkında hayırlısı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…