- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
- Konu Sahibi Donna_salut
Evet hanimlar evi terkettim. Artik dayanamadim. Cok dusunur oldum, cok agladm, anlatmaya calisdim. Ama esim hep gormezden geldi. Neden terkettim Peki. Saygisiz, sevgisiz, kimsesiz yasamaktan biktim. Cinsellik yok hayatimizda, sarilma, oksama hic biri yok. Nedenini sordugumda hep kufur, hep ters tepme... Hergun her gece dusunur oldum. Kafayi yiye bilirim yani o derecede. Yuzume sevgiyle bakan adam kinle bakar oldu. Bu Arada 2 yillik evliyim. Bebegim 1 yawinda. Esim bebek dogduktan sonra bana karsi cok degisti. asagilayici bakislar, yaptigim seylerin hic birini beyenmemeler 've daha bi suru sey. Kafam cok karisik. Hangisini yazsam bilmiyorum. Cok kirgin cok kotuyum. Bu yolun sonu bosanma. Eskiden bana cok duskundu. Simdi oglumuza cok duskun. Ama beni tamamen unuttu gibi. Sanki bebegimin dadisiymisim gibi hissetdiriyor bazen sagolsun. Nebileyim cok kotuyum. Hic laftan anlamadi 've sonumuz bu iste. Donusu yok bunun. Desteye ihtiyacim var. Ailem arkamda ama Ben cok kotu hiss ediyorum yine de. Simdiden okuyup yorum yazan herkese tesekkur ediyorum. Yazimda yalnisliklar ola bilir. turk degilim