Evi terketttim. Bitti galiba

Donna_salut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
907
4.429
63
35
Evet hanimlar evi terkettim. Artik dayanamadim. Cok dusunur oldum, cok agladm, anlatmaya calisdim. Ama esim hep gormezden geldi. Neden terkettim Peki. Saygisiz, sevgisiz, kimsesiz yasamaktan biktim. Cinsellik yok hayatimizda, sarilma, oksama hic biri yok. Nedenini sordugumda hep kufur, hep ters tepme... Hergun her gece dusunur oldum. Kafayi yiye bilirim yani o derecede. Yuzume sevgiyle bakan adam kinle bakar oldu. Bu Arada 2 yillik evliyim. Bebegim 1 yawinda. Esim bebek dogduktan sonra bana karsi cok degisti. asagilayici bakislar, yaptigim seylerin hic birini beyenmemeler 've daha bi suru sey. Kafam cok karisik. Hangisini yazsam bilmiyorum. Cok kirgin cok kotuyum. Bu yolun sonu bosanma. Eskiden bana cok duskundu. Simdi oglumuza cok duskun. Ama beni tamamen unuttu gibi. Sanki bebegimin dadisiymisim gibi hissetdiriyor bazen sagolsun. Nebileyim cok kotuyum. Hic laftan anlamadi 've sonumuz bu iste. Donusu yok bunun. Desteye ihtiyacim var. Ailem arkamda ama Ben cok kotu hiss ediyorum yine de. Simdiden okuyup yorum yazan herkese tesekkur ediyorum. Yazimda yalnisliklar ola bilir. turk degilim

İki yılda kendini göstermiş bence bebekle ilgisi yok. Kendini yeni belli ettiriyor boşuna denilmiyor hemn çocuk olmasın diye. Önce yeni evlilk dönemi bitsn zaman geçsin sorumluluklar tam kavranılsn herkesin huyu çıkar ortaya ondn sonra duruma göre bebk düşünülür diye. Keşke birçoğumuz bu hatayı yapmasaydık.

Bilmiyorum. Hic biseyden emin degilim :( yok 5 aydir hic yok. Ben bi sorunun mu var, yoksa beni begenmiyor musun artik dedgimde hep tersledi, kufur etdi, canima tak etti Artik. Cok yorgunum

Bilmiyorum. Hic biseyden emin degilim :KK43: yok 5 aydir hic yok. Ben bi sorunun mu var, yoksa beni begenmiyor musun artik dedgimde hep tersledi, kufur etdi, canima tak etti Artik. Cok yorgunum
Peki ne düşünüyorsun cnm boşanacak mısın? Boşanmayacaksan bile bencr iki üç ay eve geri dönme hiçbirşekilde irtibat halinde olma çocukla ilgili konularla bile başkasını aracı et biraz burnu yanar belki kaybetme duygusunu gerçekten hissederse belki düzelir. Hakkınızda hayırlısı inşallh

Simdi bi is bulup calismayi dusunuyorum. Ev tutmaliyim daha. Ohooo daha cok sey yapmam gerek benim. Tabi bu kafayla nasil olacaksa

Tlf.dan engelledim. Konusmuyorum hicbir sekilde Bosanmayi da goze alip geldim. Duzelmezse zaten donmem. Akillandigini ispatlarsa donerim ancak. Ama cok inat biri. Bakalim ne olucak sonumuz

Peki ne düşünüyorsun cnm boşanacak mısın? Boşanmayacaksan bile bencr iki üç ay eve geri dönme hiçbirşekilde irtibat halinde olma çocukla ilgili konularla bile başkasını aracı et biraz burnu yanar belki kaybetme duygusunu gerçekten hissederse belki düzelir. Hakkınızda hayırlısı inşallh
Amin. Tesekkur ederim canim

Böyle ani değişimlerde benim aklıma hep acaba başkası mı var diye gelir. Eğer değilse sadece yıpranmışlık varsa bir süre ayrı yaşamak belki aklını başına getirir.

Evet hanimlar evi terkettim. Artik dayanamadim. Cok dusunur oldum, cok agladm, anlatmaya calisdim. Ama esim hep gormezden geldi. Neden terkettim Peki. Saygisiz, sevgisiz, kimsesiz yasamaktan biktim. Cinsellik yok hayatimizda, sarilma, oksama hic biri yok. Nedenini sordugumda hep kufur, hep ters tepme... Hergun her gece dusunur oldum. Kafayi yiye bilirim yani o derecede. Yuzume sevgiyle bakan adam kinle bakar oldu. Bu Arada 2 yillik evliyim. Bebegim 1 yawinda. Esim bebek dogduktan sonra bana karsi cok degisti. asagilayici bakislar, yaptigim seylerin hic birini beyenmemeler 've daha bi suru sey. Kafam cok karisik. Hangisini yazsam bilmiyorum. Cok kirgin cok kotuyum. Bu yolun sonu bosanma. Eskiden bana cok duskundu. Simdi oglumuza cok duskun. Ama beni tamamen unuttu gibi. Sanki bebegimin dadisiymisim gibi hissetdiriyor bazen sagolsun. Nebileyim cok kotuyum. Hic laftan anlamadi 've sonumuz bu iste. Donusu yok bunun. Desteye ihtiyacim var. Ailem arkamda ama Ben cok kotu hiss ediyorum yine de. Simdiden okuyup yorum yazan herkese tesekkur ediyorum. Yazimda yalnisliklar ola bilir. turk degilim
Üzülme yalnız değilsin bende terkettim az once aglamaktan helak oldum artk 4 aylık evlilkte olmuyosa zorlmamak lazım hayrlısı olsun

Üzülme yalnız değilsin bende terkettim az once aglamaktan helak oldum artk 4 aylık evlilkte olmuyosa zorlmamak lazım hayrlısı olsun
evet haklisin. Hep ben cirpiniyorum. Bi kez bile ugrasmadi mutlu olalim diye. Anca seni buraya goturdum, gezdirdim, sunu aldim dedi. Anlatamiyorum ki adama. Duygusal olarak acim ben diyorum, aldirmiyo bile

Bence en dogru kararı vermişsiniz. Umarım herkese örnek olur bu dik duruşunuz, sevgisizligi kabullenmeyişiniz.
Fakat neden evi terkeden siz oluyorsunuz?
Bir de ev taşımayla ugraşacaksınız, ufacık çocugunuz var...
Eşinizle konuşun davayı açın. Gitmesi gereken kişi o, üstelik evlilik süresince yeterince yıpranmışsınız, evleri ayırma vb işlerle ekstra bir yorgunluk yaşatmaya hakkı yok.

Bence en dogru kararı vermişsiniz. Umarım herkese örnek olur bu dik duruşunuz, sevgisizligi kabullenmeyişiniz.
Fakat neden evi terkeden siz oluyorsunuz?
Bir de ev taşımayla ugraşacaksınız, ufacık çocugunuz var...
Eşinizle konuşun davayı açın. Gitmesi gereken kişi o, üstelik evlilik süresince yeterince yıpranmışsınız, evleri ayırma vb işlerle ekstra bir yorgunluk yaşatmaya hakkı yok.
Tesekkur ederim canim desteyiniz icin. Laftan anlamiyor ki. Konusuyorum dinlemiyor bile. Ona sorsan hersey gulluk gulistanlik ben hic yoktan sorun cikariyormusum. Sen gideceksin dedi tuturdu. Mecbur kaldim yani. Yoksa evimi rahatimi birakmayi dusunmuyodum

Son düzenleme:
Tesekkur ederim canim desteyiniz icin. Laftan anlamiyor ki. Konusuyorum dinlemiyor bile. Ona sorsan hersey gulluk gulistanlik ben hic yoktan sorun cikariyormusum. Sen gideceksin dedi tuturdu. Mecbur kaldim yani. Yoksa evimi rahatimi birakmayi dusunmuyodum

İsterseniz evi terketmeden önce boşanma davanızla ilgilenecek avukatla önceden bir konuşun.
Bir hukukçu daha iyi açıklar ama bildigim kadarıyla evin terkedilmesi o kişinin aleyhine oluyor.

Eşiniz anladıgım kadarıyla ayrılmak istemiyor hatta herhangi bir gerekçenin de olmadıgını iddia edebiliyormuş, size karşı boşanma nedenleri ve tazminat için son kozunu oynuyor olabilir.

Back
X