Evim 4+1 ama çok küçük bunalima girdim ne yapabilirim

Gerçekten öyle Ankara da lux olmayan yerde evler yüz bin civarıydı şimdi milyon oldu gerçekten iki yıl önce biz ev alalım dediğimiz ev 250 bin TLydi şimdi aynı eve 1 milyon bilmem kusurat istiyorlar o zaman sıfır daire şimdi kullanılmış
Ah ah sormayın, 250 bine yatırımlık ev alacaktık, yanarım yanarım da o evi alamadığımıza yanarım, kısa süre sonra fiyatlar bir uçtu, şimdi o ev milyon değerinde 🥴

Ah ah sormayın, 250 bine yatırımlık ev alacaktık, yanarım yanarım da o evi alamadığımıza yanarım, kısa süre sonra fiyatlar bir uçtu, şimdi o ev milyon değerinde 🥴
ben de aynı durumdayım.minik bir ev alacaktım yatırımlık 180 bindi ben parayı ayarladım 550 bin oldu :KK45: :KK53:

ben de aynı durumdayım.minik bir ev alacaktım yatırımlık 180 bindi ben parayı ayarladım 550 bin oldu :KK45: :KK53:
ah ah, bilseydim böyle olacağını eşime al o evi hemen derdim 😅 aslında bizim durum biraz farklı, para borsadaydi, eve baktık beğendik, metroya yürüme mesafesinde, kira getirisi de yüksek bir evdi, eşim borsa aşkından vazgeçemediği için kararsız kaldı, aksi gibi benim de kafamı karıştırdı, sonra borsa çöktü bizim para pul oldu, para eski tutara döndü ama değeri çok düştü, bizim para yerinde sayıyor ama o ev aldı başını gitti 🤦

Back
X