Evim Benim Bakın Kızlar Yeni Ekledim..

çok cıvıl cıvıl farklı bir salonun var..yeşil turuncu güzel olmuş..:dance::dance:
umarım boş odanız da dolar çocuklarınızla..

güle güle oturda burda evlerin dekorasyonunu değil faydalı bilgileri paylaşalım herkesin evi kendine güzeldir çalı dibi bile olsa

rahime 64 bende evimin dekorasyonunu gösteriyorum zaten orta sınıf bir aile için turuncu ve yeşilin uyumunu ve düzenini gösterdim ayrıca topiğe iyi bak içi dekorasyon evim evim güzel evim.......................................................................

canım önemsme boşver bunları.....banada yazanlar oldu böyle.....
var işte böyleleride ilginç cidden...

sanki tek ben gösterdim öyle olsa zaten yönetim kaldırırdı bütün evini gösterrenleri dimi cnm :)

huzur ve sağlıkla oturunn
rabbimde boş odanızı dolduracak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah

çok teşekkür ederiz teyzesi, Allah hepiminiz evlatlarını bizlere bağışlasın olmayıpda isteyenlerede versin inşallah...

Huzurlu sağlıklı günlerde otur evinde canım...a.s
Orta sehpan çok hoş geldi bana ..çok şeker....hı bide o FenerBahçeli oda ...bayıldım ..süper...:lepi:
Rabbim yavrularınla birlikte eskitmek nasip etsin o eşyalarını..:Saruboceq:

bu ev bana biryerden tanıdık geliyor ama tabi diğer arkdaşın yaptığı gibi teşhir evi değil sankim görümcemin evi gözlerimle gördüm. güle güle otur mutluluka görümceceğimkaydirigubbakcemile2
:teytey:

canım benim çok güzel evin renk seçimin süüüüper bayıldım benim tarzım güle güle otur allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…