Evim Benim Bakın Kızlar Yeni Ekledim..

evin çok cici olmuş, güle güle otur canım...
bu arada Fenerbahçeli odaya bayıldım benim ruhumu yansıtıyor :)))

canm ya gule gule oturmak nasip etsin allahim
perdelerin cok hos bende cok sevoyorum boyle peydeleri,
bu perdelerin gorunusu guzelde yikamasini temizlemesini nasil yapiyosun, tavsiye edermisin

yıkması datakımıda hiç zor değil bence üstten cırt cırtı takılıyo bi iplerini ayarlamak zor yamuk durmasın diye görünüm olarakta bence güzl tavsiye edrim.....

allah huzurlu bereketli oturmayı nasip etsin.evin sıcacık duruyor.bu arada yasadıkalrın için çok üzüldüm ama umudunu hiç kaybetme.ben,m amcamlara dr evlat edinin demişti zamanında...onların hiç ümidi bile yoktu tüp bebek için ama 8 sene sonra allah onlara lüle saclı bi kız çocuğu nasip etti.allahım inşallah en kısa zamanda sizede nasip eder sağlıklı bebecikler.inan cook içten söledim.sevgiler...

yağmurcn evin çok güzel güle güle kullan eşyalarını ağız tadıyla

inşaALLAH bütün dilk ve isteklerin gerçek olur hayırlısıyla

bu evi kuralı 3.5 yılı geçti kızlar.... şimdiki aklım olsa aslında daha farklı olurdu ama işte o zamnda bunları çok beğenerek özenerek aldım

iyi günlerde oturcanım
her her köşesi cok güzel
bos odan en kısa zamanda dolar insallah :Saruboceq:

Canım evin çok güzelmiş. Güle Güle oturun....

canım güle güle otur koltuk takımının renkleri çok güzel cıvıl cıvıl valla :)

canim benim evin cok gzl güle güle otur bu arada benmde oturum odam yesil diger taraflrda kirmizi turuncu yesilde cok uymus bndemi yapsam benim sade yesil ama cok gzl yapmissin canim emegine saglik ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…