Evim benim...

gule gule oturun çok güzel zevkli bir ev olmuş. ben perdelerinizin markasını kaça mal oldugunu merak ettim pile oranı 1e 2 mi 1e 3 mü ? çok soru sordum değil mi

sordun canım da cevaplarını bilmiyorum ki:) fiyatı 1500 tutmuştu toplamda ama 2 sene olacak. bi de salonun bi kısmı ve oturma odası perdesi sonradan yapıldı.bu son yapılanlar 500 dü.ilk yapılanlar 1000di. pile oranını hiç bilmiyorum.

Cevabın için sağol cnm, tüy dökmesi problem değil. Yıkanında normal kuzu postu gibi kıvır kıvır olmuyo değilmii, yıkandıktan sonra aynı eski haline dönüyomu ??

Cevabın için sağol cnm, tüy dökmesi problem değil. Yıkanında normal kuzu postu gibi kıvır kıvır olmuyo değilmii, yıkandıktan sonra aynı eski haline dönüyomu ??

evet eski haline dönüyor canım. makina da sıktırmadan yıkıyorum suyu süzülünce güneşe çıkarıyorum. belki de gerçek kuzu postu değil diye kıvrılmıyordur

tamam canım çok saol yinede

başta oturma odan olmak üzere herşeyin gayet güzel cnm allah güle güle oturmak nasip etsin .

Gayet şık ve güzel bi evin var canım özellikle salon çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…