Evim benim...

em4561

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
2.990
6
116
Trabzon
kızlar 2 aylık evliyim fakat ikinci ev değiştirişim.ve kiracıyım. yani yarı gelin evi sayılır.daha eksiklerim var. mutfağımı da daha sonra ekleyeceğim

kızlar mutfağım 2. sayfada

[

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım Allah evlenmeyi de nasip etsin ( ev almayı yada yapmayı yani)

Yepyeni mobilyalar, gıcır gıcır:hulya:

vaoov mütiş bir evin var ağzım açık baktım güle güle kullan canım darısı başıma kaç yaşındasın cnm

eşyaların gayet şık birde perdelerin... halıların shaggy model değil mi? kullandıkça memnun olup olmadığını paylaşırsan sevinirim gözüm var o halılarda benim de...
güle güle oturun...

evin çok hoş çok şık canım.mutlulukla huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin Allah.

Bayıldım...Öncelıkle zevkiniz harıka...ev sanırım 2+1 ...Allah güle güle oturmayı nasip etsin..mobilyalarınızı nerden aldıgınızı söylermısınız?

Yepyeni mobilyalar, gıcır gıcır:hulya:

teşekküler evet yeni ya mobilyalarım
vaoov mütiş bir evin var ağzım açık baktım güle güle kullan canım darısı başıma kaç yaşındasın cnm
26 yaşındayım canım darısı başına
eşyaların gayet şık birde perdelerin... halıların shaggy model değil mi? kullandıkça memnun olup olmadığını paylaşırsan sevinirim gözüm var o halılarda benim de...
güle güle oturun...

teşekkürler canım.şimdilik memnunum bakalım yine bilgi veririm

teşekkür ederim kızlar hepinize.
yok evim 3+1 ama küçük odayı çekmedim orda tek kişilik bir bazam süpürgem ve ütü masam falan var

mobilyalarımın markası teleset fakat köşe takımım kilim mobilya

bu arada mutfağımın eksikleri var yeni taşınınca uymadı mutfağa halı ve perde alacağım

herşey çok güzel.
ben özellikle halılarını ve oturma odandaki köşe takımını çok beğendim.
bi fikrim var ama.
televizyonun yanındaki pufu sehpanın yerine yada yanına getrip,televizyon sehpanıda duvara ortalasan nasıl olur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…