Canım çalışan heleki yoğun çalışıp akşam 8 9da evde olan bayanalrın işi gerçekten çok zor bende senle aynı durumdayım başka şehirdeyim bende zorlanmama rahmen işten ayrılamyı kesinlikle düşünmüyorum benmde kimsem yok kafayı yerim o piskolojide olucağıma bırak yorulayım diyorum ama yarın öbürügn çoocuk olunca eşim çalıştırmaz bu şekilde bende 4 aylık evliyim ve yeni düzen oluşturmaya çalıştım çok şükür oluşturdum da hatta geçen günkomşum hem çalışıyorsunnasıl bukadar derli toplu temiz olmayı beceriyorsun diye sordu :)ama eşim benden titiz falla
1- bizim eve gireen çıkan pek yok 2 kişiyiz bir akşamalrı evde oluyoruz bende eşimle eve giriyorum ama benim eşim elektirik seisne bişey demez hafta 1 bende süpürürüm şarjlı elektirik süpürgesi evinde bulundur derim nerde bir krırıntı gördün hemen çektir onla hem onlar öyle çok sesli falan değil ben genelde hafta içi onukullanıyorum banyodaki saç kırıntılarını bile o şarjlı süpürge ile aldırıyorum ayda birde kadın gelir cam kapı duvar halı silme işlerimi yapar.
2-eşime yardımcı olur ama onun hakkını yiyemem oda hemen balkonalrıyıkar yada yemeğe hazırlamama yardımcı olur cmtsi benim toplantım olduğu zamanalrda evi siler süpürür bana tek yemek işini bırakır
3-eşim 2,3ayda bir halılarımı halı yıkama fabrikasını gönedriri 4 aylık evliyim eşyalar yeni 2 kere halı fabrikasına gönderdi
4- bir akşam süpürmüşsem diğer akşamalr ya buzdolabımın içini derler toplar sileirm dolapalrımı kilerimi toplarım yada banyoyu yıkarım
5-çamaşırlarımı haftada 2,3 kere yıakrım biriktirmem ütü zor oluyor diye ve kuruyan çamaşırları hemen ütülerim yarına bırakmam gecenin 12,1de çokk ütü yaptım.
Yemek işine geldimi bende mesala bu akşam hazır pizza yicem:)
genelde pazar günleri 2,3 çeşit fazla yemek yaparım pilavımı bile yaparım çorbamı buzdolabına koyarım hafta için çarşamba perşembeye kadar rahat olur haftanın son günleride hazır aperatif birşeyler yerim
misafirim için buzluğumda muhakak börek kurabiye vb... şeyler vardır
öyle işte canım umarım yardımcı olmuşumdur