Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Evim güzel evimmm :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
Gelinlikti, kaftandı, kıyafetti ıvır zıvırdı derken kendim İstanbul'da otuduğum için evimiz de Antalya'da olacağı için mobilyalara yeni sıra geldi... 1 haftadır Antalya'daydım ve eşyalarımızı da hallettik, hepsini toplu olarak bir başlıkta paylaşmak istedim:

Önce Tepe Home'dan oturma odamız için küçük bir köşe takımı aldık, yatak olabiliyor ve ortadaki puf da bazalı, çok kullanışlı geldi, tabi fotodaki rengi değil; hemen yanına eklediğim mavi tonu; minderler de kelebekli desenden olacak , ah bu ben kelebek aşığı :

Doğtaş'dan yatak odamızı beğendik nişanlımla, ikimz de bayıldık çok modern geldi, burda tek değişiklik benim yatağım bazalı olacak:

Alfemodan salon takımı ve yemek odamızı aldık, tv ünitesi ve orta sehbası da aynı yemek odasının; salon takımının seçtiğim renkleri mürdüm mor ve bej hemen yanına ekliyorum:

Yine Alfemodan mutfak masası ve banklarını aldık, banklardan birini kırmızı istedimm:

Duşa kabini de nişanlım kelebek yaptırmış, kelebek sevdam yüzünden ama aratık başka yerde kelebek kullanıp boğmayı düşünmüyorum :

UMarım Allah hepimize içine sinen eşyalarda aşkla huzurla yaşamayı nasip eder

Sırada halılar,perdeler ve küçük ev eşyaları yemek takımı falan var, onlar da inş bayramdan sonra

Son düzenleme:

hepside çok güzeller kelebek detaylarıda gerçekten çok hoş olmuş Mutlu günlerde kullanmak nasip olur inş. bende 2015 de antalya gelini olucam allahın izni ile Ne kdr tuttu bunlar kuzum bu arada

hayırlı olsun güle güle kullan :) yatak odalarımız aynı bazalı seçmektede çok iyi yapmışssın ben geçen sene evlendim bazalısı yoktu zaten ama ben yatak başlığına hayran kalmıştım :) herşeyin çok hoş :)

hepside çok güzeller kelebek detaylarıda gerçekten çok hoş olmuş Mutlu günlerde kullanmak nasip olur inş. bende 2015 de antalya gelini olucam allahın izni ile Ne kdr tuttu bunlar kuzum bu arada

Allah hayırlı etsn senin de inş Çok teşekkür ederm aminnn Antalya candır yaa
Canım yazayım fiyatlarını:
Salon+yemek odası komple: 10.000
Yatak odası: 6.500(yataksız)
Oturma köşe: 2.800
Mutfak masa+2 bank: 1.300

Çok teşekkür edermm Sen de güle güle kullan inş
Haklısın bunun başlığı daha güzel ama benm yatak odasında yer sorunum var bu başlık büyük geliyordu zaten ve baza kullanışlı olcak diye öyle yapalım dedim yeni yapıldı dedi bazalısı evet Huzurla kullanmaya devam et inş canm

Canım çok güzel eşyyaların iyi günlerde kullan :)
Sadece keşke mutfak masanı demir almasydın çabuk paslanır derler hep. inşallah öyle bir sorunla karşılaşmazsın

Allah hayırlı uğurlu etsin hiloşum

Canım çok güzel eşyyaların iyi günlerde kullan :)
Sadece keşke mutfak masanı demir almasydın çabuk paslanır derler hep. inşallah öyle bir sorunla karşılaşmazsın

Cok tesekkur ederm insallahh )

Hmm hic duymamistm ben ama hayirlisi artk :) tecrube etms olurm tesekkurlerr

Allah hayırlı uğurlu etsin hiloşum

Amin ins sagol canm

oturma odadın mavisine bayıldımmm Hiloşş kebelek:) kumaşta bulmuşun çok uyumlu da olmuş canm çok cici bi otrma odanız olcak içacıcı yataklı bazalı olmasıda çok iyi bzde böle bişey araıoz hem yayıntıyı toplar hem msafir gelnce yatcak yeri olur

yatak odanı da iyiki bazalı yapmışın canm bnde baştan istemiyodum yüksek oluo yatak alçak istiyodum ama bazalı daha kullanşlı dediler bakalım
başlığı baya büyük geldi ama değiştirdin sanırım huzurla kullanın canm
evet alfemonun değişik tarzlı yemk masası çok hoş canm mobilyalarıda mor bej çok güsel olcak inşalah
banyodada kelebekler uçuşcak anlaşılan Zaferide kelebek aşkını mı bulaştırdık bak nasıl düşünmüş eşinide kelebek almış
Allah mutlu huzurlu evinde kullanmayı nasip etsin canm mutlulkla eskitin hepsini

Aynen canm kucuk ikimize yetecek olsa yeterdi zaten oyle oldu ddigin gibi kullanisli, renkleri de Zaferimle sectik cok guzel duyguu :))

Evet canm yatak odasinin basligi bolunmuyomus baya genis ama bazalisi boyle degil cok kullanisli olur bence de iyi dsun fistigim

Zafer'e de alistirdm evet guzel oldu :)) havlularmda falan da var cunku ama artk baska kelebek almicam cidden cok da bogmak istemiyorm sadece bernardoda gunlUk yemek takimi gordm cok siirindi belki oooo olabilir :)))

Allah hepimize mutlulukla kullanmayi nasip etsn canm begenmissin genelini cok sevindmmm )

canım benim çok güzeller. güle güle sevgiyle aşkla kullanın inşallah. bişey sorucam. daha önceden hepsini araştırıp kararlaştırmış mıydın yoksa mağazaları gezerken görüp mü aldınız? :)

evet canm beğendm bende otrma odanın şeklini hayal ettim çok güsel olcak
herşeyin çok güsel canm

Son düzenleme:

Cok teskkur ediyorm sagoll )
Internetten arastirmistim daha cok canm onceden dogtas alfemo ve istikbale oyle bi baktm ama alacaklarimiza gezerken nisanlimla karar verdk nasil bi sey istedigimi az cok biliyordm cok zorlanmadm, onceden en azndan internetten kesinlikle arastir canm mesela ben yemek odalarinda vitrin alsam mi almasam mi derken tamami cam olmayip dolaba benZeyen modeller gorunce isime cok yarar diye ozellikle onlara bakiyordm

benim kafam da model olarak falan değil de renk olarak bişeyler var sadece. nişanlım da çarşı izinlerine çıktığı zamanlardas falan bakmış araştırmış hep az çok bişeyler belli de işte, daha çok var düğüne şimdilik askıda. fakat böyle canım arkadaşlarımın tatlı heyecanlarını gördükçe daha çok hevesleniyorum ben de daha iş başa düşmedi bizde rahatım biraz :18:

Daha zamanın varsa çok daha kolay olur emin ol, ben öncesinde hiç araştırmamıştım sıra mobilyaya gelene kadar ve o kadar da zorlanmadım yani gerçekten... Hayırlısı olsn canm hepsi sırayla olur kafana takma sağol heyecanlarımıza ortak olduğun içn biz de seninkilere ortak olurz inş

Ne güzel seçimler yapmışsınn cimcimemmm hepsine bayıldım oturma odası mavi renk ve kelebek motifleriyle harika olacak banyodaki kelebek motiflerinide zafer unutmamış aferimm çok hoş olmuş cnmm hepsi çok kullanışlı sağlıkla mutlulukla ömür boyu huzurla otur inş yeni yuvanda cnm benimm

Gerçekten mi ablacımmm, ay çok sevindm ama yaaa evett ben bir kelebek delisiyimm Zaferim de alıştı napsn Hatta bak bugn de ne aldm :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…