• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evim için öneriniz

sen bu msjı yazarken ben bakmıştım canım gerçekten çok şık güle güle kullan canım :)

teşekkürler canım şimdi aynı malzemeden fortmatomu yaptırdım... heryer bembeyaz oldu mis gibi. kullanışıda güzel canım toz belli etmiyor bilgin olsun. banyom siyah mesela tozu çok gözteriyor koyu renk seçerken düşünmeni tavsiye ederim. beyaz el ekelerini falan belli etmiyor. ve her renkle dekore edebiliyorsun. senin ankastrelrde beyaz çok güzel almışsın güle güle kullan.

teşekkürler canım şimdi aynı malzemeden fortmatomu yaptırdım... heryer bembeyaz oldu mis gibi. kullanışıda güzel canım toz belli etmiyor bilgin olsun. banyom siyah mesela tozu çok gözteriyor koyu renk seçerken düşünmeni tavsiye ederim. beyaz el ekelerini falan belli etmiyor. ve her renkle dekore edebiliyorsun. senin ankastrelrde beyaz çok güzel almışsın güle güle kullan.

ankasrem beyaz toz-iz belli olmasın diye istedim.fakat dolaplar sırf beyaz olursa boğar BEYAZ eşyaları diye arada koyuluk istiyorum ,yapılınca eklerim.

tşkürler canım cvbın için, ama ben mutfak masasını aldığım için sırf beyaz istiyordum .ama ankastreyide beyaz alınca, altını koyu yaptırcam. Mutfak masasına uygun olsun diye mor tanunda mürdüm olsun istedim :(

mutfagın büyük ve aydınlıksa güzel durabılır ama küçükse daha cok karartacak hepsini beyaz yap :D morla beyaz süper oluyor

ben de snnle aynı telaş içerisindeyim canım.. banyo fayanslarımı sedefli siyah ve beyaz renklerde yaptırdığım için duşakabinin camını siyah cam yaptırdım ben ve çokk şık durdu. mutfak dolaplarımda üst kısım krem, alt kısım cappuccino rengi mebran kapak ve gövde..

bende bugün mutakçıma gidip mutfak planını bilgisayarda çizdi.çok büyük bir mutfak olmadığı için komple beyaz mebran parlak olandan yaptırıyorum. inşallah pişman olmam :( ne zormuş ev yaptırmak

bende bugün mutakçıma gidip mutfak planını bilgisayarda çizdi.çok büyük bir mutfak olmadığı için komple beyaz mebran parlak olandan yaptırıyorum. inşallah pişman olmam :( ne zormuş ev yaptırmak

benimde mutfak dolablarım komple beyaz mebran parlak henüz kullanamadık.bu ay sonu kısmetse taşınıyorum.
duşakabinde buzlu cam fikri iyi düşünce
benim komple düz cam temizliği düşündürüyor şimdiden beni...

benimde mutfak dolablarım komple beyaz mebran parlak henüz kullanamadık.bu ay sonu kısmetse taşınıyorum.
duşakabinde buzlu cam fikri iyi düşünce
benim komple düz cam temizliği düşündürüyor şimdiden beni...

hayırlı olsun canım inş. fazla yormaz seni :)

madem onerilere kulp takacaksin kararini vermissin ne demeye oneri istiosun ki :36:

Babama uyduk üst tarafı beyaz alt tarafı siyah yaptırdık.
Siyahtan bin pişmanız şuan.
Mutfağımız akşama kadar güneş alıyo ve tüm parmak izleri su damlaları acaip kötü görünüyo.
Evde çocuklarda olunca parmak izlerinin önüne geçemiyoruz.

kızlae bu mutfak konusunda ben de çok düşünmüştüm.ama ben altta siyahın zor olacağını ve altta olunca çoğu yer siyah olacak evin içi karanlık durur diye düşündüm ve üstteki kapakları siyah alt taraflar beyaz yaptırdım.tezgahta siyah granit alın taşı beyaz çok güzel ama siyahta lekelerde pek olmuyor o yuzden alt taraf su el izi lekesi olsa da gözükmüyor.iyiki de alt beyaz istemişim alt siyah olsa boğardı beni simsiyah.

Babama uyduk üst tarafı beyaz alt tarafı siyah yaptırdık.
Siyahtan bin pişmanız şuan.
Mutfağımız akşama kadar güneş alıyo ve tüm parmak izleri su damlaları acaip kötü görünüyo.
Evde çocuklarda olunca parmak izlerinin önüne geçemiyoruz.

evet canım ben burdan çok araştırdım bu konuda yardımcı oldular sağolsun arkadaşlar ve bembeyaz yaptırıyorum dolaplarımı.shovrumlarda bile koyu renklilerin çizikleri çok belli oluyorki evdee düşünemiyorum :52:

kızlae bu mutfak konusunda ben de çok düşünmüştüm.ama ben altta siyahın zor olacağını ve altta olunca çoğu yer siyah olacak evin içi karanlık durur diye düşündüm ve üstteki kapakları siyah alt taraflar beyaz yaptırdım.tezgahta siyah granit alın taşı beyaz çok güzel ama siyahta lekelerde pek olmuyor o yuzden alt taraf su el izi lekesi olsa da gözükmüyor.iyiki de alt beyaz istemişim alt siyah olsa boğardı beni simsiyah.

çizikler belli olmuyormu canım siyahta. seninkiler mebran üzeri parlak cila mı?

valla ilk okuyunca aklıma bu geldi.kız aparta kalıyor.duştan çıkmış kapıyı kapatırken üzerine kırılmış.hafif çiziklerle kurtulmuş yavrum.allah korusun damara falan denk gelse .bence tehlikeli ben tırstım belki hoş olur ama tehlikeli.

Back
X