- Konu Sahibi sibelburak
bulamadım canım, nerden bakıcam tam olarak.
canım linki verdim burdan bakabilirsin:)
BAHAR MASALI: Dekorasyon, Sizden Gelenler - 2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulamadım canım, nerden bakıcam tam olarak.
canım linki verdim burdan bakabilirsin:)
BAHAR MASALI: Dekorasyon, Sizden Gelenler - 2
sen bu msjı yazarken ben bakmıştım canım gerçekten çok şık güle güle kullan canım :)
sen bu msjı yazarken ben bakmıştım canım gerçekten çok şık güle güle kullan canım :)
teşekkürler canım şimdi aynı malzemeden fortmatomu yaptırdım... heryer bembeyaz oldu mis gibi. kullanışıda güzel canım toz belli etmiyor bilgin olsun. banyom siyah mesela tozu çok gözteriyor koyu renk seçerken düşünmeni tavsiye ederim. beyaz el ekelerini falan belli etmiyor. ve her renkle dekore edebiliyorsun. senin ankastrelrde beyaz çok güzel almışsın güle güle kullan.
teşekkürler canım şimdi aynı malzemeden fortmatomu yaptırdım... heryer bembeyaz oldu mis gibi. kullanışıda güzel canım toz belli etmiyor bilgin olsun. banyom siyah mesela tozu çok gözteriyor koyu renk seçerken düşünmeni tavsiye ederim. beyaz el ekelerini falan belli etmiyor. ve her renkle dekore edebiliyorsun. senin ankastrelrde beyaz çok güzel almışsın güle güle kullan.
ankasrem beyaz toz-iz belli olmasın diye istedim.fakat dolaplar sırf beyaz olursa boğar BEYAZ eşyaları diye arada koyuluk istiyorum ,yapılınca eklerim.
tşkürler canım cvbın için, ama ben mutfak masasını aldığım için sırf beyaz istiyordum .ama ankastreyide beyaz alınca, altını koyu yaptırcam. Mutfak masasına uygun olsun diye mor tanunda mürdüm olsun istedim![]()
mutfagın büyük ve aydınlıksa güzel durabılır ama küçükse daha cok karartacak hepsini beyaz yapmorla beyaz süper oluyor
bende bugün mutakçıma gidip mutfak planını bilgisayarda çizdi.çok büyük bir mutfak olmadığı için komple beyaz mebran parlak olandan yaptırıyorum. inşallah pişman olmamne zormuş ev yaptırmak
benimde mutfak dolablarım komple beyaz mebran parlak henüz kullanamadık.bu ay sonu kısmetse taşınıyorum.
duşakabinde buzlu cam fikri iyi düşünce
benim komple düz cam temizliği düşündürüyor şimdiden beni...
madem onerilere kulp takacaksin kararini vermissin ne demeye oneri istiosun ki![]()
Babama uyduk üst tarafı beyaz alt tarafı siyah yaptırdık.
Siyahtan bin pişmanız şuan.
Mutfağımız akşama kadar güneş alıyo ve tüm parmak izleri su damlaları acaip kötü görünüyo.
Evde çocuklarda olunca parmak izlerinin önüne geçemiyoruz.
kızlae bu mutfak konusunda ben de çok düşünmüştüm.ama ben altta siyahın zor olacağını ve altta olunca çoğu yer siyah olacak evin içi karanlık durur diye düşündüm ve üstteki kapakları siyah alt taraflar beyaz yaptırdım.tezgahta siyah granit alın taşı beyaz çok güzel ama siyahta lekelerde pek olmuyor o yuzden alt taraf su el izi lekesi olsa da gözükmüyor.iyiki de alt beyaz istemişim alt siyah olsa boğardı beni simsiyah.
benim kızın arkadaşının üzerine cam duşakabin kırılmış .acaba cam olanlar tehlikelimi?