Evim konusunda fikir? ??

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Canlarimmmm bana bi yardim edin:-D şimdi malum evlenioruz. Bugun bi ev bulduk ev harikaa. Yani soyleki yeni tertemiz ici yeni yapilmis mutfagi banyosu yerleri kapıları sıfır. Deniz manzarasida kirasida tam bize gore. Evde tek sorun odalarin ufak olmasi:-( yani buyukce tek odasi var geri kalan 3 oda küçük. Yani 9 10 m2 falan.Yatak odasi olacak odaya ytak sifonyer ve komodinleri koysam bir baska odaya gardrop koysam olurmuuu? Giyinme odasi gibi??

telefondan yazıyorum yazım hataları affedile...

Son düzenleme:
canım bı odaya gömme dolap yapma sansın varsa öyle yap istersen kullanıslı rahat olur bence

Tatlim maalesef ev kiralik ole birsey yapamam. Ama dedigim gibi fazladan odasi var. Ben 2 ayti oda yapmicam bir salon bir oturma odasi gbi. O yuzden odalar musait olcak. Yatak odasina sadece yatagimiz komidinlerimiz ve sifonyerimiz sigar. Hemen bitisiginde bir oda daha var kapilar dipdipw orayida giyinme odasi yapariz dolabi koyariz utu masasi çamaşırlik falan koyariz dedik. Bende sorim dedim sizlere acaba garipmi olur die. Yani istesen gardrop sıkıştırılir odaya ama bi seferde tepis tepis olucakkk:-(

Benim ilk başta herşey bi odadaydı ama çok şıkışık oldu temizlik bile yapamadım herşey bitişik sıkışık oldu
Sonra aynı anlattığın gibi yaptım
Yatak odasında yatak baş uclarında komidin birde aynalı kaldı çok ferah rahat oldu
Başka odaya da dolabı koydum

Bence gayet iyi olur sıkış sıkış olacağına dolabını başka odaya koy.Hatta bir boy aynası ve güzel uzun bir puf ile harika olur :)

benim gardrobum ayrı odada böyle de idare ediliyor ama geniş ev gibisi yok.bence en baştan geniş eve oturun sonra çocuk mocuk sıkıntı oluyo.

Benim odalarım da küçük. Sadece salonum büyük. Haliyle dediğin gibi yerleştim. Sadece yatağım ve iki komidin yatak odamda. Gardırop ve aynalı makyaj masam ayrı bi odada. Orayı kıyafet ve ütü odası gibi kullanıyorum. Ama düzen yok. Ben 1 yılı geçiyor bu evdeyim ve sana önerim asla böyle bi ev tutma..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlarimmmm bana bi yardim edin:-D şimdi malum evlenioruz. Bugun bi ev bulduk ev harikaa. Yani soyleki yeni tertemiz ici yeni yapilmis mutfagi banyosu yerleri kapıları sıfır. Deniz manzarasida kirasida tam bize gore. Evde tek sorun odalarin ufak olmasi:-( yani buyukce tek odasi var geri kalan 3 oda küçük. Yani 9 10 m2 falan.Yatak odasi olacak odaya ytak sifonyer ve komodinleri koysam bir baska odaya gardrop koysam olurmuuu? Giyinme odasi gibi??

benim evim öyle.
yatak odasında yatak komidinler ve şifonyer var
diğer odada gardrop, çamaşır sepeti, ütü masası, çamaşır kurutma şeyi var. orası giyinme odam gibi bişey oldu mecburen.
kötü değil ama gardrobum keşke yatak odasında olabilseydi.

bızım suankı evımız yatak cok buyuk oda bırı yanı orda yatagımız var

dıger oda ıkı tane rAylı dolap yaptırdık sıfonyer ıkı komodınımız orda hem bole cok guzel oldu :)

Cok teşekkür ederim herkesin fikirleri icin. Ya ev muhteşem. Deniz kenarinda 3 odasida denize bakior onu acik. Dedigim gibi mutfakti banyoydu sifir tertemiz:-D sadece yatak odam sigmayacak die vazgecemioruz:-( simdi suda var 2 kisiyiz bir sure coxukta düşünmüyoruz. He bu arada ev çarşıda. Yani bole apartman kapisi bulundugum yerin en islek en merkezi caddesine açılıyor:-D

Canim benimde ilk evim anlattigin gibiydi. Olctuk bictik cik gardrop ucu ucuna sigiyor kapaklari zor aciliyordu. Ev yerlestirilirken herkesin garip karsilamasina ragmen gardrobu baska bir odaya koydum. Iyiki de oyle yapmisim cunku diger turlu nefes alacak yer kalmayacakti. 5 sene oturdum hic sikinti cekmedim. Ustelik baska bir odada olmasi nedeniyle kiyafetler hic oraya buraya atilamadi :) ( daginik bir esim var tahmin edecegin uzere) Ev icine sindiyse hic dolaba takilma derim.

Canim benimde ilk evim anlattigin gibiydi. Olctuk bictik cik gardrop ucu ucuna sigiyor kapaklari zor aciliyordu. Ev yerlestirilirken herkesin garip karsilamasina ragmen gardrobu baska bir odaya koydum. Iyiki de oyle yapmisim cunku diger turlu nefes alacak yer kalmayacakti. 5 sene oturdum hic sikinti cekmedim. Ustelik baska bir odada olmasi nedeniyle kiyafetler hic oraya buraya atilamadi :) ( daginik bir esim var tahmin edecegin uzere) Ev icine sindiyse hic dolaba takilma derim.

Cok saol tatlım:-D o dağınık tan bendedee varr:-D ev sindi hic sinmezmiii nisanlim bayıldı zatenn. Onun en büyük sevdası deniz;-)

bence gayet hoş olur dolap olmayınca oda daha ferah olur ve dediğniz gibi giyinme odası olur orası ayna vs bişilerle gayet şık bi yer yapabilrsiniz o odayı.

Back
X