Evim Satılıyor :(

siz şu an diptesiniz ya, daha fazla düşemezsiniz zaten. şimdi dipten çıkma vakti gelecek inş.. çok tepeden düşmediğiniz için canınız çok yanmamıştır. üzülme. herşey geçer.. ev dediğin ne ki. bunu satarsın, içini güzel düşemişsindir ama olsun şükret haline Allah daha iyilerini verir... dua et sağlığınıza birşey olmasın. sen iyi ol, eşin iyi olsun çalışır daha iyilerini alırsınız... kim dost kim düşman işte şimdi belli olacak... hiç olmazsa yeni kuracağınız yaşamda düşmansız girersiniz.

Teşekkürler arkadaşım verdiğin içten cevaba..Bir iki söz nasıl iyi geliyor insana..

Allahım canınızla sağlınızla imtihan etmesin inşallah. bir yerden alan rabbim diğer yerden fazlası ile verir inşallah,bol bol dua edin. sizin bu durumunuza sevinenlerin yarın ne olacağı belli mi. bu dünyada olmasa bile elbet karşılıklarını görecekler. allah sevdiği kullarına bu fani dünyada çektirirmiş ki öteki dünyada çekmesinler diye. pozitif düşünün.

Teşekkürler toprağım..Rabbim daha beterleriyle sınamasın..

her şerde bir hayır vardır derler.belki bu kötü durumdan daha büyük kazançlarla kurtulacaksınız.boşverin konuşan konuşsun herşey ev para değil dersiniz biz herşekilde mutlu oluruz ilerde bir daha ev alırız deyin milletin ağzını kapatın. dostunuzu düşmanınızı öğreniyorsunuz bu çok önemli bence.

bu günlerde geçer hatta ilerde anı olarak anlatırsınız.

Çok üzüldüm gerçekten..Ama rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş..Burdaki insanlarda neler görüp geçiriyor..Sizin sağlığınıza bir şey olmasın..Mal mülk bunların hepsi alınır ama sağlığnz gitse ne kadar paranız olursa olsun neye yarar..Çevrenizdekileri napıcaksınız siz?Gülsünler boşverin...Allahım görür bunları elbet..Kimin başına ne gelebileceğini biliyormuyuz..Benim babamn kendi işi vardı...Çokda iyi kazanıyordu..Ama işleri iyi gitmedi battı malesef.Bir adamın yanında yardımcı oalrak çalışmaya başladı..Günde 2o liraya hemde..Biraz çalıştı..Sonra hiç unutmam ramazanın ilk günü sahurda arayp işten çıkardığı söyledi...Ne kadar kötü bi durum düşünün..Sonra ne mi oldu ??Babamın işler düzeldi...Bir gün o adamla karılaştı..Ve babamdan yol parası istemiş...İşte hayat böyle...Üzmeyin kendinizi...Hepsi geçer elbet böyle gitmez ya...Hepimiz güllük gülistanlık değiliz..Neler yaşıyoruz..Rabbim yardımcınız olsun..

Allah büyük gün doğmadan neler doğar elbet..Böyle okuyunca rahatlıyorum..İyi geliyor yazılanları okumak..

Back
X